Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Çok teşekkür ederim canım çok güzel bilgiler çok yardımcı oldun. En azından tedirginliğim azaldı baya çok Sağol:)

Tesekkur ederim bilgilerini bizlerle paylastigin icin sizlerin boyle seyler paylasmasi beni oyle rahatlatiyoki anlatamm.insallah hepimiz biran once rahatlariz bu mutlu gunlerimizin tadini biran once cikarmaya baslaririz...

Herkese merhaba,

Siz beni tanımıyorsunuz ama ben hepinizi çok iyi tanıyorum :) Siz burda paylaşım yaparken kah sizinle üzüldüm, kah sevincinize ortak oldum. Bu forumla tanışmadan önce bebek sahibi olmak benim için tam bir hayaldi. Eşime ben sana çocuk yapamam istersen benden ayrılabilirsin bile demişliğim var :) Benim rahatsızlığım çoookk eskilere dayanmakla birlikte son olarak bundan 2 sene önce kürtaj olmak zorunda kalmamla tekrar başladı. Ondan önce yaklaşık 5-6 yıl hiçbir rahatsızlık yaşamadım. Kürtaj sonrası çok ağır bir depresyon sonra anksiyete sonra vs. vs.. Biliyorsunuz bunların hepsi zincirleme birbirine bağlı :) Paxera kullanıyordum 2 yıldır. Ve sonra ben bu forumla karşılaştıktan sonra bana bir cesaret geldi. Yalnız olmadığımı, hamile de olsam yapılabilecek bişeyler olduğunu görüp doktorumla görüşüp ilacın dozunu azaltmaya başlayıp o ay bebek çalışmalarına başladık. Ve ben ilk ay hamile kaldım :) Paxera 10 mg a düşmüştüm. Öğrendiğim gün ilacı kestim, çok şükür çekilme dışında çok büyük sıkıntılar yaşamadım. Şu anda da 9+4 hamileyim :) Dediğim gibi sizleri çok takip ettiğim için bu süreci burda paylaşmak istedim. Özellikle domestikus, melek, sevim.. Hayran kaldım dayanışmanıza. Aynı Melek gibi hamilelik fobim var benim bu arada. Karnımın büyüyecek olması, içinde bebeğin oynayacak olması gözümü korkutuyor ancak burda hiç bunun rahatsız edici olduğunu okumadığım için benimki de sadece bir korku, öyle hissetmeyeceğim ben de sanırım diyorum.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın, sadece sizinle paylaşmak istedim. Sizleri okumasaydım asla hamile kalmaya cesaret edemezdim. Ve son olarak; umarım aynı o dönmedeki gibi birbirimize destek oluruz :)
Hoşçakalın

Tesekkur ederim bilgilerini bizlerle paylastigin icin sizlerin boyle seyler paylasmasi beni oyle rahatlatiyoki anlatamm.insallah hepimiz biran once rahatlariz bu mutlu gunlerimizin tadini biran once cikarmaya baslaririz...

mrb canm nasılsın nasıl gıdıor hamılelık? sana bısey sorcaktım ya bendekı ıstahsızlık devam edıor aşırı bulantım yok ama hıcbısey canm ıstemıor zorlayıncada mıdem şişior hazımsızlık yaıorum sendede olmusmuydu bıde damla kullandıktan sonramı iştahın acıldı yoksa uc ayı dolduruncamı? kılom aynı hıc allmamıısm

Kizlar cok kotym ya dun gece kanamam basladi ama rahim agzim kapali. Doktorum erken dogum olabilir dedi kontrol alt8nda tutuluyorum. Ama asil moralimi bozan vücutta bi yerde iltihap oluncada kanama oluyo dedi ve kan alindi .İltihap oranim biraz yuksek cikti.b grubu antibiyotik kullanicaz dedi. Zaten 5 haftadir lustral 50 mg aliyodum bide antibiyotik alirsam bebegim nolur kimbilir? Bu kadar ilaç alinurmi hamileyken yaa durdum durdum son aya kadar hic ilac almadan dimdi su basima gelene bakin cok kötüyüm aranizda var mi hem antidepresan hem antibiyotik kullanan hamilelignde? Morale ihtiyacım varr...

sagol canim idare etmeye calisiyorum ben damla kullannca istahim acilmisti midem bulaniyodu ama yiyebiliyodum suanda asiri istah var bende bundan sikayetciyim daha 15.haftamda 5 kilo aldim buda iyi degil napicam bilmiyorm insallah kisa zamanda sennde sikayetlern gecer canim

Merhaba.

Hayırlı olsun. Bana da burada yazılanlar çok cesaret verdi. Şimdi ben de birilerine cesaret olabildiysem ne mutlu bana. İnşallah iyi bir hamilelik yaşarsın. Emin ol bebeğin büyüyüp kımıldayınca korkmak bir yana, hoşuna gidecek. Doğumdan sonra hastanede içimden geçen ilk şey, bugün bebek fazla kımıldamadı... oldu. O kadar alışmışım :)

Korkma. okuduysan hatırlarsın ben 32+2 de doğum yaptım. Allah'ın izniyle bişey olmaz. Lütfen antibiyotiğini kullan. Sitede Melek vardı. Hem antidepresan, hem antibiyotik kullandı. İdrar yolu iltihabı olmuştu. Benim de iki kuzenim antibiyotik kullandı. Doktorunu dinle. B gurubu ilaçlar, hamileler için C gurubu ilaçlardan daha güvenli.

Çok teşekkür ederim domestikus :)

Umarım her şey yolunda gider, malum bizlerin hiçbir güzel süreci olması gerektiği gibi olmuyor :) Süreç gözümde çok büyüyor ama geçecek diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Ve kesinlikle sizlerle karşılaşmasaydım asla ve asla cesaret edemezdim :) Bir de benim kadın doğum dokturum da psikiyatristim de hamilelikte ilaç düşmanı değiller. İnşallah ihtiyacım kalmaz ancak kalırsa da yapılabilecek bişeyler olduğunu bilmek rahatlatıyor beni. Hatta çoğu doktorun aksine 12 haftayı beklemek iyi olur ancak 8 hafta da organ gelişimi için yeterli bir süre. Çok ihtiyacımız olursa 8 haftadan sonra da başlayabiliriz demişti. Şimdilik iyi gidiyorum bakalım :)

pardon cnm yanlid hatirlamism 10gundr kulaklarmda ugultu var cok rahatsz diyo 2cocuktn dok gitmeye firsat bulamiym havuza girdkten sonra oldu sumu kacti ne nrysr saol cnm

Sen de sağol. kendi sütünden bir iki damla süt damlat. bebeğinin kulağı ağrırsa veya burnu tıkanırsa da bir iki damla süt iyi geliyor. Kızımın burnu tıkandığında ben de damlatıyorum.

İnşallah daim olur. Gelişmeleri bizimle paylaşırsın. Tekrar hayırlı olsun :)

İnşallah daim olur. Gelişmeleri bizimle paylaşırsın. Tekrar hayırlı olsun :)

Burdayım inşallah bundan sonra :) Sen nasılsın, bebeğin de iyidir umarım. Bizler için annelik bir kat daha fazla kutsal sanırım, bunca şeyi göze alarak hamileliği yaşamaya çalışıyoruz, bebekleri büyütmeye çalışıyoruz :)

kizlar birinin kulak cinlamasi vardi bu hastaliktan domestikus senn miydi 15gundr bendede var

benimle fujada vardı..benim 1 sene oldu geçmiyor..alıştım artık..doktorum anskiyetede olabileceğini söyledi fizyolojik birşey cıkmadı..ilk zamanlar resmen depresif yaptı beni kulak çınlaması..ama şimdi bir parçam oldu sanki çok az rahatsız ediyor:)

hayırlı olsun..Allah ikinizede sağlık versin..bende diyorum eşime sanırım ben sana çocuk yapamam diye..sağlıkla kucagınıza alın inşallah..bizlerede dua edin:)

hayırlı olsun..Allah ikinizede sağlık versin..bende diyorum eşime sanırım ben sana çocuk yapamam diye..sağlıkla kucagınıza alın inşallah..bizlerede dua edin:)

canm hayal gibi geliyo ama kucaginizada alicksnz bende gecen sene bu zamnlar oyle diuodum doguramcm bebegimi goemicem diye ama simdi 8aylk olcj ayin 9nda ve normal dogirdm ilcsz hamilelk gecrdm ama hala kotuym ya takintilarn cok napalm sukur bebislermz iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…