Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

işin kötü yanı da bu ya ben ikisine de hazırlamadım daha psikolojimi.ikisinden de korkuyrm.zamana bıraktım.o an neyi gerektirirse onu yaşayacağım.nasıl olacak ben de merak ediyorum.düşünmek istemiyrm :KK43:

cnm korkma şükret bak 36 haftandasın bizim daha çok var.sağ saglim bizlerde o haftaları görürüz inşallah.sen bebeğini büyütürken biz halen o korkularla savaşıyor olucaz.sezeryan yada normal Olur Allahın izniyle gelir geçer.

cnm korkma şükret bak 36 haftandasın bizim daha çok var.sağ saglim bizlerde o haftaları görürüz inşallah.sen bebeğini büyütürken biz halen o korkularla savaşıyor olucaz.sezeryan yada normal Olur Allahın izniyle gelir geçer.

inşaallah canım sen de merak etme.benim zor bi hamilelik oldu.5.ayımda kanamam oldu düşük tehlikesi.1 aya yakın yattım ewde.31.haftamda rahimde açılma war dedi doktor.bebek doğum kanalına girmiş.şuanda da ewdeyim hep.yatıyrm oturuyrm.hiç bi iş yapamıyrm.ayakta çok durmuyrm.ama şikayet için söylemiyrm haşa.şükrediyorum halime bu haftalara gelebildim.inşaallah Allah ın izniyle sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz..

aynen öle cnm hamileliktendir.bebiş büyüdükçe dahada artıcaak bunlar yalnız sende degil hepimizde korkma herkes benim gibi die düşün.benim teyzemin gelini bile panik atak degil hamileyken geçen sene kalp çarpıntısından doktora gitti kaç kere bişey çıkmadı.

evet bunu da söylemeliyim kendime sürekli...inş çok artmaz..

evet bunu da söylemeliyim kendime sürekli...inş çok artmaz..

inşallah cnm.benimde şu aralar ilaç takıntım var ilacımı hergün aynı saatte alamıorum vitaminimi yani.içerken acaba bu ikinci içişimmi die kafama takıorum oysaki ilk içişim ama ay çok takıntılı oldum ya 2 kere içtiysem die ayy akşam üstü içtim şimdi taktım kafama bi keremi iki keremi içtim die Allahım yaa :)

inşallah cnm.benimde şu aralar ilaç takıntım var ilacımı hergün aynı saatte alamıorum vitaminimi yani.içerken acaba bu ikinci içişimmi die kafama takıorum oysaki ilk içişim ama ay çok takıntılı oldum ya 2 kere içtiysem die ayy akşam üstü içtim şimdi taktım kafama bi keremi iki keremi içtim die Allahım yaa :)

ayy sen bir de benim takıntılarımı görsen ona şükredersin :) allah başka dert vermesin kuzum ayrıca yanlışlıkla 2 içsende bişy olmaz :)

ayy sen bir de benim takıntılarımı görsen ona şükredersin :) allah başka dert vermesin kuzum ayrıca yanlışlıkla 2 içsende bişy olmaz :)

bebişim vitamin patlaması yaşar:)şaka maka herşeyiin fazlası zararda bundan sonra yazıcam bi yere içim rahat etsin die:)
ay bebişim doğunca hayal edemiorum onu uyutup beşiğine koyduktan sonra acaba uyanmışmıdır die başına otuz kere gider gelirim heralde:))

aynen canım bende öle kendimi iyi hissetsem bile ya atak gelirse düşüncesi yetiyor ne yazık ki :KK47:

ay sorma cnm bebişler içerde kurtarın bizi bu kadınlardan die bağırıyorlardır sürekli heyecanlıyız:))bu arada senin sezeryan tarihi ne zaman beklenen doğum tarihinden ne kadar önce alınıyor sezeryana kişiye göre değişiyomu acaba ay daha randevuma on onbeş gün var.

ay sorma cnm bebişler içerde kurtarın bizi bu kadınlardan die bağırıyorlardır sürekli heyecanlıyız:))bu arada senin sezeryan tarihi ne zaman beklenen doğum tarihinden ne kadar önce alınıyor sezeryana kişiye göre değişiyomu acaba ay daha randevuma on onbeş gün var.

bencede walla yeterin ulan diye çıkıcaklar yakında :KK1: tatlım beklenen doğum tarihi 1 ekim gibi doktorum bir aksilik olmazsa 20 - 25 eylül arası doğuma alırız dedi... benim bildiğin 38. haftada sezeryan yapılıyor... ama onlar anlıyor ya doğum belirtisi yoksa bekletiyorlar bekletebildikleri kadar öyle biliyorum... bende birde erken doğum riski var aday ya son kontrolde öle dedi doktorum :KK14:

bencede walla yeterin ulan diye çıkıcaklar yakında :KK1: tatlım beklenen doğum tarihi 1 ekim gibi doktorum bir aksilik olmazsa 20 - 25 eylül arası doğuma alırız dedi... benim bildiğin 38. haftada sezeryan yapılıyor... ama onlar anlıyor ya doğum belirtisi yoksa bekletiyorlar bekletebildikleri kadar öyle biliyorum... bende birde erken doğum riski var aday ya son kontrolde öle dedi doktorum :KK14:

nie cnm hayırdır nie erken doğum riski var.inşallah bebişlerimiz zamanında gelir.benim beklenen 3 ekim hemen hemen aynıyız.

nie cnm hayırdır nie erken doğum riski var.inşallah bebişlerimiz zamanında gelir.benim beklenen 3 ekim hemen hemen aynıyız.

aynen canım hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah... rahim kanalları doğuma yakın daralırmış cnm benimkinde şimdiden daralma başlamış 1 ay içinde düzelmezse yakın takibe alınıcakmışım:KK4: umarım düzelir canım ya öyle işte doğumu düşündükçe heyecan basıyor zaten aday o narkoz olmasa hiç korkmicam sezeryan olmaktan:KK43:((

aynen canım hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah... rahim kanalları doğuma yakın daralırmış cnm benimkinde şimdiden daralma başlamış 1 ay içinde düzelmezse yakın takibe alınıcakmışım:KK4: umarım düzelir canım ya öyle işte doğumu düşündükçe heyecan basıyor zaten aday o narkoz olmasa hiç korkmicam sezeryan olmaktan:KK43:((

inşallah düzelir cnm.bende korkuorum erken doğumdan Allah zamanında nasip etsin.sende narkoz olma spinal ol yarım uyuşursun adrenalin patlaması yaşarız cnm.nasılsa bizler alışkınız adrenaline panik ataklılar olarak:)şaka şaka bakalım ya hayırlısı daha 3 ay var korka korka geçicek sanırım.

kızlarr benim bir sorum olacak doktoruma göre sağlıksız bir gebelik geçiriyor muşum, büyümesi çok yavaşmış düşer kesin dedi

bu konuda tecrübeli olan var mı birden büyüyüp her şey normale gider mi sizce :KK5:

sat göre 6 haftalık hamileyim ama doktorum çoook umutsuz yüzde yüz düşer dedi :KK5: keseyi gördü ama çooook küçükbüyümesi dedi:KK5:

ne yapmalıyım yoksa haftaya alalım diyor:KK5:

inşallah düzelir cnm.bende korkuorum erken doğumdan Allah zamanında nasip etsin.sende narkoz olma spinal ol yarım uyuşursun adrenalin patlaması yaşarız cnm.nasılsa bizler alışkınız adrenaline panik ataklılar olarak:)şaka şaka bakalım ya hayırlısı daha 3 ay var korka korka geçicek sanırım.

amiinn canım inşallah vaktinde alırız bebişlerimizi kucağımıza... sorma aday yaa tırsa tırsa bir hal olduk düşünmekten kendi kendimize davet ediyoruz atakları yaaa :KK47:

çarpıntılıydım yine kuzum...

ayyy yavrum ya nedir bu çarpıntılardan çektiğin senin :KK47: bir gelsende istanbul a biran evvel doktoruna gözüksen... Antalya da çok sıcaktır bak sıcaklarda yapıyordur ben söyliyim... dün benimde vardı biraz inadına kalbimin üstüne yattım öylede uyumuşum hamilelikten yavrum iki can taşıyoruz kolay değil!!!

X