Biraz daha iyiyim arkadasim ara ara yine carpintim oluyor ama siddeti hafifledi. Sanirim biraz daha zamana ihtiyacım var.Sen nasilsin
Ezgi naslsl ilaç ise yarıyomu arkadasm
Ben bu aksam kötüyüm arkadasım icim skılıdn bi icimde bygnlık hssi var byle lustralmı kullanıosun
Sinir hslin ne durumda hala cok sinirleniyor musun? Benim sinirli halim 16. Haftada geçmişti
Evet yaklasik 15 gündür kullanıyorum
Yan etkileri nasldı peki kmilerinde cok agır olmus snırlilik halim iyi arada gelio gecio cnm
Ilk 4 gün cok bulantı yapti baya baya kustum istahim iyice kapandi ama sonra gecti. Birazda uykusuzluk yapiyor onun icin kahvaltidan sonra iciyorum. Onun haricinde baska yan etkisini yasamadim
Anladım arkadasım allah sifa vrsn hepımize bebişin cnsiyeti ne
% 90 kız dedi doktor :) sonradan bir sürpriz yapmazsa. Cok bunaldigin zaman intenetten. Bulundugun hafta bebekde ne degisiklikler oluyor görüntüsü nasıl vb. Seylere bak ben öyle yapiyorum biraz kafam dagiliyor. Bir de ben yeni bir kitap aldim bitti simdi bana iyi geldi hızlı akiyor sikilmadan okursun. (Allah de ötesini bırak) diye bir kitap okumadiysan al mutlaka
Ablam da vardı Okudum azbuçuk ya kafamı dagtmaya çlısıorum ama bzende onlar ble skıo umarim ilaç yarar bnada su 3aym dolsun bslıycm bende hamile kalmadan kullanıodum cnkü iyiydm
Bi kaç gündür çok iyiydm asırı snr beni deli edio skür iym esimle kavga etmek istemiorum o beni daha çok yoruyo bende ilaç içmek istemiorum ama daha yeni evliym pek cevrem yok esm vardiyeli clısıo genelde tekim kaynvaldemle altlı üstlüyüz genelde onlaym bende çok dua ediorum allahm yrdm edio
Az kalmis sabret cnm. Baska caremiz yok hamile kalmadan once ne kullaniyordun
canm benmde burda kkımsem yok esım sabah gıdıyo aksam gelıyo bende kayın valıdemle alt üstlu oturuyz kaynanamda benm kafada degıl yalnızm butun gun ondan hastalık hastasıoyım ya can sıkıntısındsan hıc arkdsm yok burda namaz kıl tesbıh cek cnım bıde sümmessebıla yessarah de anlamı allahım kolaylaştır işimi demek ben zorlandıgımda dıyodum
Tesbih fln cekıorum cnm bzen iym bzen kötü idare edioz iste allah yrdmcmz olsun
bak ben 7 senedr cekıyom bazen ıyı bazen kötuym ben bıle öyle böyle ıdare edyom napayım ıkı tane evladım var esım var onlar için guclu olmalıym bıde kendıme gucsz pasıf olmayı yakıstıramıyrm aglasamda cekılırm bı odaya aglarım kımse görsun ıstemem artk sıka sıka kendımı sınırlerım gergın rahatlamaya ıhtıyacım var 2 sene oldu ılacszm hamılede kalınca ılk kızımı bu hastalıktn emzıremedım bunu barı emzıreyım ondan görmezden gelıyom bu hastalık sayesınde allahıma daha cok yöneldm namaza basladım daha cok şükredıyorum bıtek saglıgım olsun dıyorum bu dunyanın gecıcı oldugunn farkına vardr allahımda bızı böyle sınıyor napalım beterın beterı var allahım bızlere evlat nasıp etmıs isteuyıpte olmayan cok var bu gözle bakın bıde
Dogru çok haklısn arkadasm allah dermansız hastalık vermesin bunada skür buarada. Adapazarlısn sanırm yaknz bende izmitteym
Suan ilaç kullanmıorum bianda icim skılıo mutsuz oluyorum sanki bısey oluckmıs gbi biyere sıgamıorum tabi bunlara takncada crpıntı oluo ama snra gecio ara aragelio. Senin ataklrn nelermrb arkadsım gecmıs olsun suan ılac kullanıomusun sen bıde atakların nasıl oluordu ?
Suan ilaç kullanmıorum bianda icim skılıo mutsuz oluyorum sanki bısey oluckmıs gbi biyere sıgamıorum tabi bunlara takncada crpıntı oluo ama snra gecio ara aragelio. Senin ataklrn neler
ben hamıle deılım ama bebek cok ıstıorum yukarıdada yazdım ama bı okadrda korkuorumbende bırden mıde bulantısı ıshal baygınlık hıssı nefes alamıcakmısım gıbı yere yıgılıorum bazen vs benımkı vucudumu cok etkılıor o yuzden ben hamılelıkten cok korkuorum kalamıorum
İlaç kullanmıormusun yani tedavi olmumuyormusun ben tedavi olmuştum geçmişti ama brakınca tekrarlıoama bi çocuk sahbi olmaya engel olmasn hamıleliktede tedavi olunablio
uc yıl boyunca tedavı gordum cogu ılacı kullandım ama hala aynı ben bu panık atagın gecıcegıne ınanmıorum azalabılır ama ataklar arada herzaman oluor suan kullanmıorum 4 5 aydır evlendım bıraktım bu ara yıne nefes darlıgı ve omuzlarımda agrı var normmalmı yoksa psıkolojıkmı bılmıorum eşimde bana pek destek deıl ılacın benı uyusturdugunu soluor haklıda ama napıcamı bılmıorum hamılelıkte mıde bulantısı oluor bunlar ataklarımı dahda tetıklıcek dıe cok korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?