• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

hiç korkma herşey çok güzel olucak eminim.allah yardım edio vallaha:)çok efhamlıyım o ayrı ama korkularımı kontrol altına alabiliyorum en azından.inanın hamilelik çevreden duyduğunuz gibi çok zor bi durum değil.tam tersi sağlığınıza çok dikkat edip vitamin kullandığımızdan süper geçiyo..[

ah bı ınanabılsem keske:( ıkı gundur daha kotuyum nefes alamıorum sankı cıgerlerımde bı sorun var mıdem bulanıor ıcımde bı baygınlık hıssı var burda deılmısım gıbı tek huzur buldugum yer uyku uyursam gecıor bunları sımdıden yasıorsam hamılelıkte dahda kotu olurum sanırım allahım yardımcımız olsun ınsallah:(

Selam cnm bugun lustral e basladim. Bebegime zarar gelmesin.. Diger ilaci cesaret edip icemedim daha. Sebde lustral kullaniyosun degil mi? Swnin sikintin neydi cnm hamilelik korkusu mu? İlac ise yaradi mi?
Daha iyimisin?

Arkadasm sende lustrala bsladn galıba bende bslıycam artık nasl hssediosun kndini bna yazarmısn bide ne kadarlık oldun

yok canım benım ogluş 4 aylık oldu dogum yaptım ben gecen seneler bu zamanlar hamıleydım panıklı bır hamılelık gecırdım

İlac kullandn mı pekı sen naptın nasl gecti ben su 2 haftadır cok snrlıym esmle sürekli kavga ediyoruz ben byle oldugum icin hc bisey yapasm gelmio Oda kzıo bna sürekli tartısıyoruz napıcm blmiorum

Kzlar ben cok asırı snrli biri oldum esim nedese bna btıo hemen aglıorum önceden hç byle dgldim hamililikte byle oldum bedenimim her zerresinde hssediorum snrliligi szce hamilelıkten mi yoksa okbdn pa dn mı

Canim bende ilk 3,5 ay cok sinirliydim hersey batiyordu ama gecti şükür. Hormonlarla alakali seninde gececektir. Telas etme esinede bunun hormonal birsey oldugunu elinde olmadığını anlat seni biraz idare etmesini iste.

Canim bende ilk 3,5 ay cok sinirliydim hersey batiyordu ama gecti şükür. Hormonlarla alakali seninde gececektir. Telas etme esinede bunun hormonal birsey oldugunu elinde olmadığını anlat seni biraz idare etmesini iste.

Anlatıorum aslında tamam saygı duyuyorum ama sende azck caba gster dio sen ilaç kullandınmi

İlac kullandn mı pekı sen naptın nasl gecti ben su 2 haftadır cok snrlıym esmle sürekli kavga ediyoruz ben byle oldugum icin hc bisey yapasm gelmio Oda kzıo bna sürekli tartısıyoruz napıcm blmiorum

canım ben ılacsz hamılelık gecırdım ılk 3 ay cok zor her gun aglıyodum kafam uyusuyodu kollarım yanıyodu gögsum agrıyodu basım kutuk gıbıydı ama 3 aydan sonra yavas yavas gectı kısın bıraz daha kotu oluyo ben gezmeye verdım kendımı kımın yannda kendımı rahat ıyı hıssedıyosam onlarla görüstum gezdıım yalnız kalmamaya dıkat ettm evet sınırlılık oluyo ama zamanla geccek ben hep aallaha sıgındım doguracagıma bıle ınanmyodum nefes darlıgı carpıntıdan öluyodum hıc ılac kullanmadım okadar zorlandım hergun agladım dayanamıyorm artık dedım psıkıyatrdan randevu aldım gıtmedım ve ı tekınlerımle normal dogum yaptım düşün artık allahım yardım edıyo ben bebegıme bi sey olursa dıye cok dırendım ılaca yapabılırız aslında ben bı zamandan sonra takmamay basladım üstüne gıttm agrırsa agrısın ölürsem ölüym dedım sonu yokkı dedım duymadım dınlemedım ataklarımı kaygılarımı geccek bıtcek dedım su gune kadar ölmedım yıne ölmem bu cocugu doguracam dıye hep kendıme guc verdım ve benmde esım bılıyo hastalıgımı benm 7 senedr var ama genede cok esıme bellı etmedım içimde yasadım zamana bırak herseyı bıseylerle ugrasabılırsın kafan dagılır

canım ben ılacsz hamılelık gecırdım ılk 3 ay cok zor her gun aglıyodum kafam uyusuyodu kollarım yanıyodu gögsum agrıyodu basım kutuk gıbıydı ama 3 aydan sonra yavas yavas gectı kısın bıraz daha kotu oluyo ben gezmeye verdım kendımı kımın yannda kendımı rahat ıyı hıssedıyosam onlarla görüstum gezdıım yalnız kalmamaya dıkat ettm evet sınırlılık oluyo ama zamanla geccek ben hep aallaha sıgındım doguracagıma bıle ınanmyodum nefes darlıgı carpıntıdan öluyodum hıc ılac kullanmadım okadar zorlandım hergun agladım dayanamıyorm artık dedım psıkıyatrdan randevu aldım gıtmedım ve ı tekınlerımle normal dogum yaptım düşün artık allahım yardım edıyo ben bebegıme bi sey olursa dıye cok dırendım ılaca yapabılırız aslında ben bı zamandan sonra takmamay basladım üstüne gıttm agrırsa agrısın ölürsem ölüym dedım sonu yokkı dedım duymadım dınlemedım ataklarımı kaygılarımı geccek bıtcek dedım su gune kadar ölmedım yıne ölmem bu cocugu doguracam dıye hep kendıme guc verdım ve benmde esım bılıyo hastalıgımı benm 7 senedr var ama genede cok esıme bellı etmedım içimde yasadım zamana bırak herseyı bıseylerle ugrasabılırsın kafan dagılır

Bi kaç gündür çok iyiydm asırı snr beni deli edio skür iym esimle kavga etmek istemiorum o beni daha çok yoruyo bende ilaç içmek istemiorum ama daha yeni evliym pek cevrem yok esm vardiyeli clısıo genelde tekim kaynvaldemle altlı üstlüyüz genelde onlaym bende çok dua ediorum allahm yrdm edio

Back