Psikoterapiye hangi şehirde kime gittiniz önerebilir misiniz. Ben 19 hsftalik hamileyim yaklasik 1 hafta once lustrala baslatti doktor ama yan etkiletini cok yaşıyorum zaten olmayan istahim iyice kapandi mide bulantilari ve uykusuzluk eklendi. Hem panik atak hem depresyon kafayi yemek üzereyim. Karnimda Cocugumu bile unuttum. Gercek bir destege ihtiyacim var çünkü artik tek başıma baş edemiyorum...
merhaba ezgi ben istanbulda yaşıyorum .. psikoterapiye burada gittim ...uzman psikolog izzet kan benim psikologum .. depam da çalışıyor (depresyon ve panik atak merkezi).. Ama önemli olan psikoloğuna güvenmen ve dediklerini harfiyen yerine geitirmek .. dediğim gibi ben tam 12 yıldır panik atak hastasıydım ... ilk rahatsızlandığımda Çok ünlü bir psikiyatri doktoruna gittim ilaç la tedaviye başladım 1 sene kullandım... adam kesmiodu ilaçları baktıki olucak gibi deil .. ben de iyileşmeye dair bir belirti yok ...(bana göre ben iyiydim ama tabi doktorlar senin iyi olup olmadığını gayet iyi anlıyorlar )bana psikoterapiye başlamamız lazım dedi .. tabi ben ilaçla iyiyidim bide psikoterapiler pahalı geldi.. içimden paragöz adam nolcak... her hafta o parayı nasıl veririm die küfredip çıktığımı hatırlyorum seneler önce ama megersem bu işin ilacı buymuş velasıl bu işin 12 yıl sürmemsinin sebebi ilaçla mutlu olan ben paraya kıyıp bi düzenli gitmedim terapiye ... Hemen başka doktor buldum filn ...hatta bu psikologumlam 4 sene önce tanışmiştim ... ama yine uff nası vercem parayı deyip yine ilaca devam etmiştim velasıl hamileleik başa gelince tabi ilaç olayını bitirmek zorunda kaldım ... vede terapiye mecbur kaldım .. iyikide kalmışım .. aslında daha 10 sene öncesi adam bana demişti ama tabi ben küfürle paragöz deyip sallamamıştım :))))) ben hamileliğm süresince her hafta gittim .. Çok faydasını gördüm .. İnanılmaz yani ...Ama uzun ve süreklilik isteyen bir durum ... Sakın İhmal etme derim .... Her derdin bir çaresi var.. Önemli olan dogru yer dogru insan ve senin kararlılığın .. şimdiden geçmiş olsun ... istediğin zaman sıkıntın olduğunda yazıp soru sorabişrisin ...