Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olacaksın canım merak etme. Senin sıkıntın neydi? Neden endişe duyup çarpıntı uykusuzluk yaşıyordun ilerleyen haftalarda düzelcek hamileliğe alışacaksın diolar ama çok bi değişiklik olmuo sanırım😩ben en çok bebek büyünce vücudumdaki sıkıntılarla baş edemeyeceğimi süşünüp bunalıyorum mesela
bende çok mutsuz kabızlı gazlı bişi oldum uyuyamıorum maf oldum .. namazda biraz rahatlıorum ama o kötü hal düşüo içime gene![]()
Ne kadar zor olduğunu biliyorum canım ama kendini başka şeylerle meşgul etmelisin, burada konuşmak ve yalnız kalmadan kendimce bişeyler yapmak beni rahatlatırdı en azından. benim hamileliğim çok stresliydi üstelik. hormonal değişimler sadece panik atağı tetiklemiyo çevrenle arandaki ilişkiyede darbe vuruyo malesef. ben eşimle çok tartışırdım, olur olmaz şeylere saatlerce ağlardım vs.. sonrada oturup bebeğimi üzdüm, acaba iyi mi diye karnımı sallardım hareket etsede iyi oldugunu bilsem diye..Heran atagi beklemekle geciyoacaba gelcek mi ya gelirse ya gecmezse bu hamilelik nasi bitecek zaman gecmiyo sanki ilaca devam etmekte ayri bi stres bebegime bise oldu mu nasil diye dusunmek bitiriyor
![]()
Ne kadar zor olduğunu biliyorum canım ama kendini başka şeylerle meşgul etmelisin, burada konuşmak ve yalnız kalmadan kendimce bişeyler yapmak beni rahatlatırdı en azından. benim hamileliğim çok stresliydi üstelik. hormonal değişimler sadece panik atağı tetiklemiyo çevrenle arandaki ilişkiyede darbe vuruyo malesef. ben eşimle çok tartışırdım, olur olmaz şeylere saatlerce ağlardım vs.. sonrada oturup bebeğimi üzdüm, acaba iyi mi diye karnımı sallardım hareket etsede iyi oldugunu bilsem diye..
Selam kızlar.. Birçok kişinin panik atağı nüksetmiş yineBu arada hamile iken bende çok zorlanıcağımı düşünüp nasıl atlatıcam der dururdum ama Allah büyük dayanma gücünü öyle yada böyle veriyo inanın. En başta bu şekilde nasıl 9 ay sabrederim gibi şeyleri aklınızdan çıkarın çünkü size yardım edecek minik bir melek taşıyorsunuz :) Allah'ın varlığının ve sizinle olduğunun en büyük ispatı :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bende en son yılbaşını kutlayıp 1 2 gün daha girip yazma fırsatı bulabilmiştim ki ne olduysa ondan sonra oldu. 0 günden sonraki 2 hafta günde sadece 3 4 saatlik bölük pörçük uykular ve bebeğimin ağlama krizleriyle geçti. 0 sırada yaşadığım atakları tarif bile edemiyorum. Çarpıntı, baş dönmesi, sinir, kaygılar, korkular, ağlamalar, bebeğimin bir türlü geçmeyen gazı ve huysuzluğuu off offff daha neler nelerrrrr... Çıldırdım çıldırıcam, aklımı kaybedicem diye dolanır olmuştum Allah korudu çok şükür. 0 kadar yorgun ve bitiğim ki.. Kalbim kulaklarımda atıyo sanki. Bir de kayınvalidemin kızkardeşi rahatsızlandı, durumu ciddi ve birkaç kişi daha var çevremde rahatsız olan. Bu durumdayken bunları duydukça tahmin edeceğiniz üzerine devamlı kendimde belirtiler arıyorum( kendimi frenleyecekken aklıma gelen abuk subuk bir düşünce herşeyi sil baştan düşündürüyo. Sanki bi an kötüleşiyorumda kalbim yavaşlıyo gibi, atışını duyamıyo gibi, hiçbişeye tahammül edemicek gibi.. Şükrediyorum hep ama diğer normal insanlar gibi olumlu düşünebilmek istiyorum artık
![]()
Aslında hc biseym yok bi takntım biseym sadece byle icimebi mutsuzluk bi huzursuzluk griyo sanki bisey olucakmıs gbi cok düsününce panik tabikide doktorum bugün cok az dozda kullanabilirsn ilaç dedi
doğal olarak panik yapıyoruz acaba herşey yolundamı,bebiş içerde nasıl,sağlıklı beslenebiliyormu ve hatta benim doğumuma 2 buçuk ay gibi bir zaman kaldı acaba doğumda sorun olucakmı düşünceleri panik atağı tetikledi psikolojikmen rahatlamamız şart ama annelik iç güdüsü hep düşünmekle geçiyor .D![]()
doğal olarak panik yapıyoruz acaba herşey yolundamı,bebiş içerde nasıl,sağlıklı beslenebiliyormu ve hatta benim doğumuma 2 buçuk ay gibi bir zaman kaldı acaba doğumda sorun olucakmı düşünceleri panik atağı tetikledi psikolojikmen rahatlamamız şart ama annelik iç güdüsü hep düşünmekle geçiyor .D![]()
çok haklısıncanm allah razı olsun
bu kötü düşünceler vesvesedir.
vesvesede kurtulmanız için günde 170 kez Ya Kuddüs çekin
emin olun azalarak bitecektir.
Allah verdiği her derdin çaresini de vermiş![]()
bu konuyu ricam üzerine ben actırmıstım simdi yazdıklarımı gorunce sasırdım ne kadar da kötüymüşüm kızım şimdi 3 yasına giricek doğumumu da epidural sezeryan yaptım