• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ya gözümün görüntüsü değişiyor o çok ilginç geliyor en çok da ondan korkuyorum :44: insanın gözü neden değişik görür. Çarıntıdan korkmadıgım için çarpıntım olmuyor artık. Ara ara neye takarsam onu yaşıyorum :20:

Atarax kullandım hamileyken. Tabi herkeste etkisi farklı olur. Ya ben 7 ay karanlıkta oturdum. Gündüz perdeleri açmadım. Işık beni mahfetti. Hamilelikte ışığa hassasiyet olurmuş zaten. Bizde ekstradan panik ataktı anksiyeteydi olunca katmerleniyor belirtiler. Gözlerim löp diye yerinden fırlayacak sanıyordum.

Neye takarsan onu yaşarsın çünkü düşüne düşüne onu çağırıyorsun. Sakin olmaya çalış. Biliyorum çok zor. İnsan bazen başedemiyor düşünceleriyle. Ama ölmeyeceksin ve kriz geçirmeyeceksin. Hepsi hormonlarının sana oynadığı bir oyun. Doğumdan sonra azalarak geçecek İnşallah.

Cevap için sağol canım evet bana da öyle geliyor araştırdım bir dr inşallah randevu alayım da gideceğim bu arada ıspanak kurunu tavsiye ediyorum lutfen uygulayın

Ispanak kürünü lütfen tavsiye etme. Hamileler kullanamaz bu kürü. Düşük tehlikesi oluşur.

Anksiyete de yasanan seyler bunlar..tecrubeyle sabittir..nigar demisti sanirim zaten birinin oldugu yerde hepsinden biraz var..anksiyete panik atak depresyon okb. .

Evet ben yazmıştım. Anksiyete, panik atak, obsesyon, depresyon bunlar çok girift şeyler. Biri varsa öteki için zemin hazırlıyor. Zamanında ben de yaptım. Belirtilere bakayım benim neyim varmış diye araştırdım durdum. Eee noldu? Panik atak işte. Yormayın kendinizi. Benim neyim varmışı boş verin yani boş verin derken, tabii ki ne yaşadığınızı bilin ama asıl öneli olan farkındalığınızı artırın. Hangi durumlarda belirtilerinizin arttığını, hangi durumların size iyi geldiğini öğrenmeye çalışın. Böylece soruna değil, çözüme odaklanırsınız :)

Ispanak kürünü lütfen tavsiye etme. Hamileler kullanamaz bu kürü. Düşük tehlikesi oluşur.[/QUOTE ]

Onu zaten paylaşmşsınız o yuzden ayrıca belirtmedim ama diğer zamanlarda kullanılmalı cunku faydası var.hastalığımı merak ediyorum cunku yanlış teşhis yanlış tedavi bu yuzden bana olanlar sizlere de oluyor mu diye

Cok sağol canım bilmiyorum ki senden duydum yeni doktora gitcem inşallah,o zaman sorarım sen nasılsın ikiz kuzucuklar nasıl

Ben iyi olmaya calisiyorum, birazda usutmusum sanirim. Kuzularimda biraz ateslendiler cok sukur simdi iyiler.
Kizim bu aralar biraz aksi, sinirlerim gerildikcede kafama sanci giriyor.

Anlattiklarin depresyona benziyor ama, birde yanlis anlamazsan dua ederken yanlis okumus olabilirmisin acaba, bazi dualari yanlis sekilde yada yanlis zamanda okumak zararli olabiliyor.

Hey işte bügünde bayılıcam diye korkuyorum içimde bir fenalık sormayın gitsin. Bayılır mıyım yaa valla ağlayacağım artık.. :25:

Hey işte bügünde bayılıcam diye korkuyorum içimde bir fenalık sormayın gitsin. Bayılır mıyım yaa valla ağlayacağım artık.. :25:

Yok anacim bayilmazsin merak etme hamileleikten tansiyonun düsuk seyrediyorsa boslukta gibi bi his olabilir. Bende bugun asiri yorgunum sanki is yaparken carpinti nefea nefese darlaniyorum yaaaa. Bide tuhaf ruyalar goruyorum. Yarinda dr kontrolum var benim bide kizimin. Esimde hasta usutmus oda dr ye gidecek. Simdiden hastaneden korkuyorum. Ya kotu bi sonucla donersek diye dibe vurdum uffffff:(

tedavim başladığında 59 kiloydum..an itibariyle 67 kiloyumm:)) kendimi cok agır hissediyorum siz ne alemdesiniz ilaçlar kilo yaptmı hanımlar

ben hamileyken tanışmıştım panik atakla ama atlattım neyse ki. çok fazla kaygım vardı, sanki ölecekmişim gibi hissederdim ama nefes alıp vererek rahatlattım hep kendimi, bana da lustral ilacı vermişlerdi ama mecburen verildi, yoksa hamilelerin içmemesi lazımmış, ama şuan kızım sağlıklı çok şükür, inşallah atlatırsın, çok zor biliyorum ama inanması hepsi geçecek em,n ol

dayanılması zor bır durum bayılacagın korkusu geldigi zaman kendını oluruna bırak zaten o an o bayılmayı yasamayacaksın o dusunce sadece senı rahatsız etmekten ve yormaktan bıseye yaramıyor bunları bende yaşadım hemde en kötüsünü

ben hamileyken tanışmıştım panik atakla ama atlattım neyse ki. çok fazla kaygım vardı, sanki ölecekmişim gibi hissederdim ama nefes alıp vererek rahatlattım hep kendimi, bana da lustral ilacı vermişlerdi ama mecburen verildi, yoksa hamilelerin içmemesi lazımmış, ama şuan kızım sağlıklı çok şükür, inşallah atlatırsın, çok zor biliyorum ama inanması hepsi geçecek em,n ol

kaçıncı ayında mecbur ilaç kullanmak zorunda kaldınız

Yapmazmi hic basladigimda 50 kg simdi 59 kg :( boyum 1.52 cok bicimsiz hissediyorum k:43:

bnm boyum 168 yada 9:P farklı sonuçlar alıyorum:)kötü durmuyo su an ama kıyafetlerm olmuyo inadımdan yeni bişeyde almıyorum her carsıya cıkısımda kabanımın düğmeleri kopuyo..bi çözüm bulmam lazımm

kızlar nerdesiniz siz ya..bugün kadın doğum uzmanına gittim..anlattım durumu psikiyatrn hamile kalman konusunda ne dedi dedi..o hazır olduğumu düşünüyo dedim..ultrasonla baktı kan testi istedi birde elevit verdi..öpüyorum hepinizii

kızlar nerdesiniz siz ya..bugün kadın doğum uzmanına gittim..anlattım durumu psikiyatrn hamile kalman konusunda ne dedi dedi..o hazır olduğumu düşünüyo dedim..ultrasonla baktı kan testi istedi birde elevit verdi..öpüyorum hepinizii

Aaaaa öncelikle Maşallah diyim nazar değmesin :) Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin İnşallah :) Çok sevindim senin adına.

arkadaslar gözlerim ile ilgili sorunum vardı dun doktora gittim kullandıgım lustral göz tansiyonunu yukseltmesi gibi yan etkısı oluyormus oyuzden doktorum cipralex yazdı sımdılık onu kullanıyorum 100 mg20 mg düstum hadi hayırlısı belki buda ialcı dusurmeme neden olur

Kızlar selamlar, doğumdan sonra pek giremedim, baya bir sıkıntım olmuştu. Daha sonradaa face grubuna geçince sadece takipte kalabildim elimden geldiğince. Panik atak beni yine yokluyo sanırım ve mutsuzum :(( yine kalbime taktım kafayı :( hep çarpıntıdan şikayet ederdim şimdi de bi anda kendimi kötü hissediyorum ve elim hemen nabzıma gidiyo, yavaş attığını hissediyorum ve eşime baktırıyorum. hafiften yavaş ama önemli derecede değil diyo. canım çok sıkılıyo bu durumu yaşayan var mı aranızda :( doktordan da korkuyorum çok kötü oldum ya :'(((

arkadaslar gözlerim ile ilgili sorunum vardı dun doktora gittim kullandıgım lustral göz tansiyonunu yukseltmesi gibi yan etkısı oluyormus oyuzden doktorum cipralex yazdı sımdılık onu kullanıyorum 100 mg20 mg düstum hadi hayırlısı belki buda ialcı dusurmeme neden olur

Günaydın. Geçmiş olsun.

Önlem olarak belirli aralıklarla göz tansiyonunu ölçtür. Allah korusun her hangi bir problemde başlangıç safhasında haberin olur. Annemde de göz tansiyonu çıktı. Gözlerinde bir değişiklik dikkatini çekince doktora gitmişti. İnşallah tedavi olacak.

Back