• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

uzun aradan sonra akşama yine fenalardaydım..bi an sıkıntı çöktü içime..yine mi dedim?başladım ağlamaya ama ne ağlamak..kendiliğinden akıyo yaşlar..geçmiycekmi hep ilaç mı kullanıcam benim bebeğim olmucakmı diye konuşa konuşa ağladım..korkuyorum...evet kaygım bozuk...

Ağlamak iyidir. İçin boşalmış işte. Bu açıdan bak. Ya sen beni hatırlasana bu durumlarda :) 30 yaşımda evlendim. Çocuğum olmayacak mı diye düşündüm. Korktum çünkü yaşım vardı. 3 sene sonra anne oldum çok şükür. benden 10 yaş küçüksün. 10 sene vaktin var :) Sıkılma lütfen. Zor ama imkansız değil. İnşallah daha iyi olacaksın. Neden olmuyor diye düşünme. Allah en hayırlı zamanda versin de.

senndemı boynunun yanları agrıyo benm solda kulak arkasında yag bezesı gıbı var lenf bezesıymıs o benmkı fındk kadar ben boyun agrılarını cok tınlamıyodum sol ensemden omzuma boynuma gelen agrılar vardı psıkıytr sınırlerın gerılıyo demıstı butun sınırler boyunda oldugu için en cok kanserden korkuym allahım kımseye göstermesn en kötüsünü düşünym acaba dıyom bu boyun agrılarıda psıkolojık mı dıye bendede ıkı cocuk var bırı 7 yasında bırı 2 aylık yenı dogum yaptım böyle ataklarla normal dogurdum hemde gıtmeye kalksam her gun doktrlara gıdecem bıde netten arstrym boyun agrısı lenf bezesı dıye off ya nolcaksa olsun hastalık hastasıyız bız ya arkadasım sende benm gıbı dertleselım arada ya ınsan kendı gıbı olan bırılerını görünce rahatlıyıo

Boynum enseme dogru sol taraf kulagimin arkasina dogru agriyor:-) 'cok iyi anlattim dimi:-)
Cumle kurma kabiliyetim bile azaldi.:-)
Yillardirkanser, tumor, ms ve bunlara benzer hastaliklardan korkuyorum. Aklimi kacircam ve kaygidan yoksada hastalik olursa diye mahvoluyorum.
Benim boynumun yaninda sag tarafta yag bezesi gibi bisey var, esiminde kulaginin arkasinda var.
Korkudan dahiliye ve psikiyatri kontrollerime bile gitmedim.
Ya bana ya cocuklarima ya esime bisey olursa diye uykularim kaciyor.
Kisin psikolojik hastaliklar cogalirmis, guns isigi az oldugu icinmis dr soysledi ama benim bu sefeer yazin basladi.
Tabi ben yillardir cogu versiyonunu gordum gecirdim.
Hamile arkadaslara Allah kolaylik versin.
Benim 3 yil onceki kaygilarimda tansiyonumda yukseliyordu. Simdiki ataklarda olcmuyorum tansiyon falan. Ama kafam karincalaniyor yuzume dogru. Bunada taktim kafayi. Uuuuufffffff, hangi birini anlatayimki

Gznn cim ben o aglama nobetlerini cok iyi bilirim. Kontrolsuzce saatlerce agladigimi bilirim.
Domestikusunda dedigi gibi yasin daha kucuk dert etme kendine. Cunku sorun ettikce kaygilarimizda zor tedavi ediliyor. Bebe olmasinida kotu etkiliyor.

Arkadaşlar bende endişe hastalık ölüm korkusu yok ama için sıkıntılarım var haftada 2 gunu falan oluyor o anda boğuluyo gibi oluyorum yaşamdan sıkılıyorum bir yere sığamıyorum sizce bu da anksiyete mi

emın ol yalnız degılsın ben o kalbe öyle taktımkı nabzımı sayardım kronometre tutup dk kac atıyo normalmı derdım sol kolummu agırıyo sırtımmı kolummu uyusuyo dıyedıye kendımı dınlerdım bı sure sonra olmaya basladı gercekten beynıme yerlestıgı gıbı agarıyo gelıyo uyusuyo gelıyo beynımı ele gecırıyo resmen sabah o düşüncelerle kalkıyom aksam öyle yatıyom kafam oluyo odun gıbı zten kalbımı düşündügüm gıbı baslıyo carpıntı nefes darlıgı nefesım yetmıyo kendımı sakınlestıremıym ya ben böyle 9 ay gecırdım ılacsz ve normal dogum yaptım suan bebişim 2aylık ve kabus gerı döndü genelde kısın oluyorum yazın bısey yok evde durmak yaramıyo bana bıde üst üste sıkıntıya gelemıyrm pek allahıma sıgınıyorum allahım hepımızın yardımcısı olosun

evet aynen bu durumdayım nabzımı sayıyorum sol kolum ağrıyor uyusuyor nefes alamıyorum:18:.kendimde hastalık arıyorum,rüyalarımı kötüye yoruyorum hep.perşembe günü dr. randevum gitmek istemiyorum kesin kötü bişi söyleyecek gibi geliyor.bnde aynen allaha sığınıyorum.allah yardımcımız olsun...

Ağlamak iyidir. İçin boşalmış işte. Bu açıdan bak. Ya sen beni hatırlasana bu durumlarda :) 30 yaşımda evlendim. Çocuğum olmayacak mı diye düşündüm. Korktum çünkü yaşım vardı. 3 sene sonra anne oldum çok şükür. benden 10 yaş küçüksün. 10 sene vaktin var :) Sıkılma lütfen. Zor ama imkansız değil. İnşallah daha iyi olacaksın. Neden olmuyor diye düşünme. Allah en hayırlı zamanda versin de.

inşallah nigar...o anda aklıselim olamıyosun malum..Allah beterinden korusun hepimizi..imtihan dünyası ..

Boynum enseme dogru sol taraf kulagimin arkasina dogru agriyor:-) 'cok iyi anlattim dimi:-)
Yillardirkanser, tumor, ms ve bunlara benzer hastaliklardan korkuyorum. Aklimi kacircam ve kaygidan yoksada hastalik olursa diye mahvoluyorum.
Benim boynumun yaninda sag tarafta yag bezesi gibi bisey var, esiminde kulaginin arkasinda var.
Kisin psikolojik hastaliklar cogalirmis, guns isigi az oldugu icinmis dr soysledi ama benim bu sefeer yazin basladi.
Benim 3 yil onceki kaygilarimda tansiyonumda yukseliyordu. Simdiki ataklarda olcmuyorum tansiyon falan. Ama kafam karincalaniyor yuzume dogru. Bunada taktim kafayi. Uuuuufffffff, hangi birini anlatayimki

aynen boynumun sağ tarafında beze var..gittim doktora sorn edicek bişey değilmiş sıkma canını..korkma doktordan..şimdiye kadar hangi korkuyla doktora gittiysem hiçbiri çıkmadı hep kuruntumm

yasemin ve panikli: anlattıklarınızın aynısını yaşadım ama ne zamanki bana dediler senin anksiyete artı panik atağın var şikayetlerimin hiçbirini hastalığa yormadım dedimki bana bunu anksiyete yapıyor..yani su anda tepeden tırnagada uyuşsam bunun sebebi panik atak diyorum..ve inanın hiç şikayetim yok..yok işin kötüsü kalp krizi geçirsem aman panik dicem sanırım:))sizin hastalığınız ms tumor değil panikkkkkkk:)ayy hastalığı sindirdimde tavsiye bile veriyorum:P

domestıkus iyiki aramızdasın sende olmasan bize kim destek olurdu her zaman yanımızdasın

yasemin ve panikli: anlattıklarınızın aynısını yaşadım ama ne zamanki bana dediler senin anksiyete artı panik atağın var şikayetlerimin hiçbirini hastalığa yormadım dedimki bana bunu anksiyete yapıyor..yani su anda tepeden tırnagada uyuşsam bunun sebebi panik atak diyorum..ve inanın hiç şikayetim yok..yok işin kötüsü kalp krizi geçirsem aman panik dicem sanırım:))sizin hastalığınız ms tumor değil panikkkkkkk:)ayy hastalığı sindirdimde tavsiye bile veriyorum:P

Aslinda konunun aslini biliyorum tabi ama elimde degil
Bi an dunya yansa bi kalbur samanim yanmicak ama kisa bi an tabi bu. Diger zamanlar kaygi doluyum.
Ne mutluki sana yasin gencken anksiyete ve pa demisler ben 34 ume girdim ve 17 yildir bogusuyorum, ozamanlar bana bisey demediler ve bu durumu ogrenmem de gecikti sinirlerimde yiprandi takintilarimda artti. Yasanacak varmis.

O kalp carpintim 3 yil once cok kotuydu . Aynen sol kolum agrirdi uyusurdu. Tansiyonum yukselirdi.
Bide ben bi hastalik belirtisi okudummu ne var ne yok kendimde ariyip heeh bana bu oluyo iste diyorum, sanki programlanmisim.
Artik o belirtileride okumuyorum cunku daha okurken atak basliyo tansiyonum yukseliyo, asagifan yukariya yanip karincalaniyorum tarifsiz bisey iste ufffffffff

evet cnm benmde aynı sol kulak arkası omzuma kolumda agrıyo derın nefesalıncada sankı sol gögsüm hafıf agrıyo offf bılmym aynn banada dok gunes ışıgı az oldugu ıcın demıstı napalım böyle yasamayı ögrencz sukur saglıklı dogurdum aldım kucagıma yavruyu yasadıklarmz aynı benmde 7 senedr var ne kadar alıssam da hep yakalanıyrum işte

Aslinda konunun aslini biliyorum tabi ama elimde degil
Bi an dunya yansa bi kalbur samanim yanmicak ama kisa bi an tabi bu. Diger zamanlar kaygi doluyum.
Ne mutluki sana yasin gencken anksiyete ve pa demisler ben 34 ume girdim ve 17 yildir bogusuyorum, ozamanlar bana bisey demediler ve bu durumu ogrenmem de gecikti sinirlerimde yiprandi takintilarimda artti. Yasanacak varmis.

O kalp carpintim 3 yil once cok kotuydu . Aynen sol kolum agrirdi uyusurdu. Tansiyonum yukselirdi.
Bide ben bi hastalik belirtisi okudummu ne var ne yok kendimde ariyip heeh bana bu oluyo iste diyorum, sanki programlanmisim.
Artik o belirtileride okumuyorum cunku daha okurken atak basliyo tansiyonum yukseliyo, asagifan yukariya yanip karincalaniyorum tarifsiz bisey iste ufffffffff

bende kendımde arıym işte haber falan hıc ızlemk ıstemıyom bızm panık atak beynımızı ele gecırmıs aklımıza gelen agrıyo gıbı gelıyo

evet aynen bu durumdayım nabzımı sayıyorum sol kolum ağrıyor uyusuyor nefes alamıyorum:18:.kendimde hastalık arıyorum,rüyalarımı kötüye yoruyorum hep.perşembe günü dr. randevum gitmek istemiyorum kesin kötü bişi söyleyecek gibi geliyor.bnde aynen allaha sığınıyorum.allah yardımcımız olsun...

tek sıgınagımız allahımız ne yapalım benm şimdide basım dönuyo mıdem bulanıyo kafam sersem gıbı buda panıkataktan herhalde kızımn dogumdan sonrada böyle baslamıstı bebekte emzırıym barı 6 ay emzırebılsem

Back