evet cnm benmde aynı sol kulak arkası omzuma kolumda agrıyo derın nefesalıncada sankı sol gögsüm hafıf agrıyo offf bılmym aynn banada dok gunes ışıgı az oldugu ıcın demıstı napalım böyle yasamayı ögrencz sukur saglıklı dogurdum aldım kucagıma yavruyu yasadıklarmz aynı benmde 7 senedr var ne kadar alıssam da hep yakalanıyrum işte
domestıkus iyiki aramızdasın sende olmasan bize kim destek olurdu her zaman yanımızdasın
canm sen faydasını gördunmu bıde emzırrken ıcılırmı
Meraba kızlar Nigar sevim melike yazılarınızı
Okudum özlemiştim sizleri ve diğer kızları. Bende fırsat buldukça
Açıyorum sayfayı. Her sabah bir mücadeleyle uyanıyorum. Ev dersen almış
Başını gidiyo düzenli yemem lazım bebeğe süt olsun
2çocuk arasında çok zor. Sağlık olsun da bunlar gelir geçer heleki
Kabus dolu hamileliğinden sonra bunlar solda sıfır :) tabi yine kaygılarım oluyo
Malum bu öyle bir anda bitebilecek bir rahatsızlık
Değil üzüntümüzde sıkıntımızda bazen çok
Mutlu old. Anlarda bile hortlayabilyo. Ama bununla yaşamayı
Öğreniyoruz.
ıspanak kürünün içinde maydanoz ve tere var.Bu sebzeler zararsız gibi görünse de hamilelikte zararlıdır. Yani tereyi bilmiyorum da maydanozun çok yenmesi zararlı. Ayrıca şöyle bir yazı buldum;
Sevgili Anneler! Hamilelik döneminde tüketilmemesi gereken bitkileri biliyor muydunuz? Aloe,ananas,ardıç meyvesi,arnikaiayıüzümü,barut ağacı kabuğu,devedikeni,ekinazya,enginar yaprağı, hayıt meyvesi,kınakına kabuğu, maydanoz kökü, meyan kökü, sinameki, yılan kökü, zencefil, tere,kekik,fesleğen,ketentohumu,ahudud çayı
Emzirme döneminde de adaçayı ve nane kullanmamalısınız.
Senin yazdıklarını okuduğumda hep kendimi anımsıyorum
Benimde önümde bir oğlum vardı birde hamilelik
İnan uyanmak istemiyodum. Hiç Dr gittinmi ilaç
Kullanıyomusun
Cok sağol canım bilmiyorum ki senden duydum yeni doktora gitcem inşallah,o zaman sorarım sen nasılsın ikiz kuzucuklar nasılAaaaa cok gecmis olsun. Senin sikintin bobreklerden kaynaklaniyordur belkide. Bobrek ustu bezlerdi sanirim depresyona yol aciyordu galiba.
canım ya sanki senin teşhisinde bir problem var. Yeni bir hastalık doğmuş olabilir ve dolayısıyla bunun içn ayrı ilaçlar kullanman gerekebilir. :2:Tekrar bir doktora gözükmelisin bence.Arkadaşlar bazı belirtiler var ki sadece bende oluyor sanıyorum.dediğim gibi bende korkular yok onlar geride kaldı ama bazen öyle bir an geliyor ki sanki iki dunya arasında sıkışıp kalmışım gibi kendimi öldururum diye korkuyorum kalbim manevi olarak sıkışıyor gibi ve o anda herşey anlamsız ve iç bunaltıcı geliyo sonra da daha yirmi yaşındayım bunu yıllarca nasıl çekerim diye saatlerce ağlıyorum. Hastalığıma bir ad bulamıyorum aylardır ilaç kullanıyorum ama bana yardımcı oldu mu bunu bile anlayamıyorum hayatımı mahvetmek istemiyorum okulum bitsin ailem çocuklarım olsun istiyorum ama yasamak için enerjim kalmadı
sana da mı belirtiler anksiyete değil gibi geldicanım ya sanki senin teşhisinde bir problem var. Yeni bir hastalık doğmuş olabilir ve dolayısıyla bunun içn ayrı ilaçlar kullanman gerekebilir. :2:Tekrar bir doktora gözükmelisin bence.
sana da mı belirtiler anksiyete değil gibi geldi
Cevap için sağol canım evet bana da öyle geliyor araştırdım bir dr inşallah randevu alayım da gideceğim bu arada ıspanak kurunu tavsiye ediyorum lutfen uygulayınYa nani anksiyetenin iyileşmiş hali ama depresyona daha yakın geldi bana.
Arkadaşlar bazı belirtiler var ki sadece bende oluyor sanıyorum.dediğim gibi bende korkular yok onlar geride kaldı ama bazen öyle bir an geliyor ki sanki iki dunya arasında sıkışıp kalmışım gibi kendimi öldururum diye korkuyorum kalbim manevi olarak sıkışıyor gibi ve o anda herşey anlamsız ve iç bunaltıcı geliyo sonra da daha yirmi yaşındayım bunu yıllarca nasıl çekerim diye saatlerce ağlıyorum. Hastalığıma bir ad bulamıyorum aylardır ilaç kullanıyorum ama bana yardımcı oldu mu bunu bile anlayamıyorum hayatımı mahvetmek istemiyorum okulum bitsin ailem çocuklarım olsun istiyorum ama yasamak için enerjim kalmadı
Meraba kızlar Nigar sevim melike yazılarınızı
Okudum özlemiştim sizleri ve diğer kızları. Bende fırsat buldukça
Açıyorum sayfayı. Her sabah bir mücadeleyle uyanıyorum. Ev dersen almış
Başını gidiyo düzenli yemem lazım bebeğe süt olsun
2çocuk arasında çok zor. Sağlık olsun da bunlar gelir geçer heleki
Kabus dolu hamileliğinden sonra bunlar solda sıfır :) tabi yine kaygılarım oluyo
Malum bu öyle bir anda bitebilecek bir rahatsızlık
Değil üzüntümüzde sıkıntımızda bazen çok
Mutlu old. Anlarda bile hortlayabilyo. Ama bununla yaşamayı
Öğreniyoruz.
Anksiyete de yasanan seyler bunlar..tecrubeyle sabittir..nigar demisti sanirim zaten birinin oldugu yerde hepsinden biraz var..anksiyete panik atak depresyon okb. .
Sabah kalktığımdan beri basım dönüyor. Gözlerim az görüyor. Kafayı yedim artık. Kızım ayrı ilgi istiyor. Karnımdaki bebek desen neler hissediyor benim stresimden sıkıntımdan kim bilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?