Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benim 17 yil oldu. Bu ara benimde sol gogus kafesim sanki darlaniyor. Kalbimdemi bisey var diye dinliyorum kendimi. Sag tarafim agri yapiyo bazen akcigerlerimemi bisey oldu acaba diye korkudan icim icimi yiyor.
Sebebini bildigim bi usutme bile beni korkutuyor.
Yamuk yatiyorum bazen sirtim agriyor bildigim halde korkmaktan kendimi alikoyamiyorum.
Adet donemime yakin karnima kramp giriyor bagirsaklarimdami bisey var diye korkuyorum, heralde bagirsaklarimda bisey varki boyle anksiyete pa habire hortluyor diyorum. Bide bagirsak mantarini okumustum, okumaz olaydim, sebep olabilecekleri bile korkudan mahvetti beni.

domestıkus iyiki aramızdasın sende olmasan bize kim destek olurdu her zaman yanımızdasın

Teşekkür ederim. Fırsatı olan herkes siteye girip birbirine detek oluyor. Artık eskisi kadar sık burada olamıyorum. Kızım müsaade etmiyor :)

canm sen faydasını gördunmu bıde emzırrken ıcılırmı

ıspanak kürünün içinde maydanoz ve tere var.Bu sebzeler zararsız gibi görünse de hamilelikte zararlıdır. Yani tereyi bilmiyorum da maydanozun çok yenmesi zararlı. Ayrıca şöyle bir yazı buldum;

Sevgili Anneler! Hamilelik döneminde tüketilmemesi gereken bitkileri biliyor muydunuz? Aloe,ananas,ardıç meyvesi,arnikaiayıüzümü,barut ağacı kabuğu,devedikeni,ekinazya,enginar yaprağı, hayıt meyvesi,kınakına kabuğu, maydanoz kökü, meyan kökü, sinameki, yılan kökü, zencefil, tere,kekik,fesleğen,ketentohumu,ahudud çayı
Emzirme döneminde de adaçayı ve nane kullanmamalısınız.

Meraba kızlar Nigar sevim melike yazılarınızı
Okudum özlemiştim sizleri ve diğer kızları. Bende fırsat buldukça
Açıyorum sayfayı. Her sabah bir mücadeleyle uyanıyorum. Ev dersen almış
Başını gidiyo düzenli yemem lazım bebeğe süt olsun
2çocuk arasında çok zor. Sağlık olsun da bunlar gelir geçer heleki
Kabus dolu hamileliğinden sonra bunlar solda sıfır :) tabi yine kaygılarım oluyo
Malum bu öyle bir anda bitebilecek bir rahatsızlık
Değil üzüntümüzde sıkıntımızda bazen çok
Mutlu old. Anlarda bile hortlayabilyo. Ama bununla yaşamayı
Öğreniyoruz.

Sabah kalktığımdan beri basım dönüyor. Gözlerim az görüyor. Kafayı yedim artık. Kızım ayrı ilgi istiyor. Karnımdaki bebek desen neler hissediyor benim stresimden sıkıntımdan kim bilir?

Senin yazdıklarını okuduğumda hep kendimi anımsıyorum
Benimde önümde bir oğlum vardı birde hamilelik
İnan uyanmak istemiyodum. Hiç Dr gittinmi ilaç
Kullanıyomusun

merhaba cnm bızde senı özledık cok sukur hamılelık bıttı gene basladı ataklar bu ara bas dönmelerım var kafam sersem gıbı herhalde logusalıksonrası bünyeye agır geldı hepsı bıde kızın derslerı kış falan gecıstırmeye calısıyom canm kızımı 3.5 ay emzırebıldm bu haslıktan bunu barı emzıreyım istym ıns daha kötu olmamda emzırrm gezmelere basladık oglusla kızı okula postalıyz napalım evde daha kötu oluynm düşünrken

canm ıspank kuru hamıleyken kullanılmıyo maydonoz düşük yapma rıskını artırıyo ılk 3 ay kullanmayın dıyodu yazısında okumustu ama emzırmede sorun olmaz herhalde

Senin yazdıklarını okuduğumda hep kendimi anımsıyorum
Benimde önümde bir oğlum vardı birde hamilelik
İnan uyanmak istemiyodum. Hiç Dr gittinmi ilaç
Kullanıyomusun

Gittim gecen hafta ilaç verdi ama sorumluluk senin bişey olursa kabul etmem dedi. Atarax verdi sabah öğle akşam yarım iç dedi. Bir de ludomıl diye bir ilaç verdi günde bir kere. Ataraxı iç bişey olmaz dedi. Ama diğeri için garnti veremem dedi. Bende almadım. Yalnız işin kötü tarafı atarax var evde uykum gelirse bir anda ben ilaç beni kötü yaptı diye de atak geçiririm onu da içemiyorum.. Çok dayanılmaz bir hal aldı etrafımda kimse beni anlayamaz diye kimseye bişey anlatamıyorum

Ya gözümün görüntüsü değişiyor o çok ilginç geliyor en çok da ondan korkuyorum :44: insanın gözü neden değişik görür. Çarıntıdan korkmadıgım için çarpıntım olmuyor artık. Ara ara neye takarsam onu yaşıyorum

Arkadaşlar bazı belirtiler var ki sadece bende oluyor sanıyorum.dediğim gibi bende korkular yok onlar geride kaldı ama bazen öyle bir an geliyor ki sanki iki dunya arasında sıkışıp kalmışım gibi kendimi öldururum diye korkuyorum kalbim manevi olarak sıkışıyor gibi ve o anda herşey anlamsız ve iç bunaltıcı geliyo sonra da daha yirmi yaşındayım bunu yıllarca nasıl çekerim diye saatlerce ağlıyorum. Hastalığıma bir ad bulamıyorum aylardır ilaç kullanıyorum ama bana yardımcı oldu mu bunu bile anlayamıyorum hayatımı mahvetmek istemiyorum okulum bitsin ailem çocuklarım olsun istiyorum ama yasamak için enerjim kalmadı

Aaaaa cok gecmis olsun. Senin sikintin bobreklerden kaynaklaniyordur belkide. Bobrek ustu bezlerdi sanirim depresyona yol aciyordu galiba.
Cok sağol canım bilmiyorum ki senden duydum yeni doktora gitcem inşallah,o zaman sorarım sen nasılsın ikiz kuzucuklar nasıl

canım ya sanki senin teşhisinde bir problem var. Yeni bir hastalık doğmuş olabilir ve dolayısıyla bunun içn ayrı ilaçlar kullanman gerekebilir. :2:Tekrar bir doktora gözükmelisin bence.

canım ya sanki senin teşhisinde bir problem var. Yeni bir hastalık doğmuş olabilir ve dolayısıyla bunun içn ayrı ilaçlar kullanman gerekebilir. :2:Tekrar bir doktora gözükmelisin bence.
sana da mı belirtiler anksiyete değil gibi geldi

Ya nani anksiyetenin iyileşmiş hali ama depresyona daha yakın geldi bana.
Cevap için sağol canım evet bana da öyle geliyor araştırdım bir dr inşallah randevu alayım da gideceğim bu arada ıspanak kurunu tavsiye ediyorum lutfen uygulayın

Anksiyete de yasanan seyler bunlar..tecrubeyle sabittir..nigar demisti sanirim zaten birinin oldugu yerde hepsinden biraz var..anksiyete panik atak depresyon okb. .

kendine iyi bak cocuklarla ilgilenebil bosver evii:)

Anksiyete de yasanan seyler bunlar..tecrubeyle sabittir..nigar demisti sanirim zaten birinin oldugu yerde hepsinden biraz var..anksiyete panik atak depresyon okb. .

Bilmiyorum artık ben bir ayda defalarca atak geçiriyorum üç gun mükemmel beş gun en dipte.
Bu o kadar yorucu ki,anksiyete diyemiyorum çünkü arastırdığım kadarıyla o belirtilere benzemiyor.eskiden vardı ama şimdi yok ya bilmiyorum işte sizler bir ay içinde sık sık değişiyor musunuz

Sabah kalktığımdan beri basım dönüyor. Gözlerim az görüyor. Kafayı yedim artık. Kızım ayrı ilgi istiyor. Karnımdaki bebek desen neler hissediyor benim stresimden sıkıntımdan kim bilir?

Ben bilirim :) Bütün hamileliğim bu şekilde geçti. Psikiyatra gitmelisin. En doğru yolu o gösterecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…