Ya gözümün görüntüsü değişiyor o çok ilginç geliyor en çok da ondan korkuyorum :44: insanın gözü neden değişik görür. Çarıntıdan korkmadıgım için çarpıntım olmuyor artık. Ara ara neye takarsam onu yaşıyorum
Cevap için sağol canım evet bana da öyle geliyor araştırdım bir dr inşallah randevu alayım da gideceğim bu arada ıspanak kurunu tavsiye ediyorum lutfen uygulayın
Anksiyete de yasanan seyler bunlar..tecrubeyle sabittir..nigar demisti sanirim zaten birinin oldugu yerde hepsinden biraz var..anksiyete panik atak depresyon okb. .
Ispanak kürünü lütfen tavsiye etme. Hamileler kullanamaz bu kürü. Düşük tehlikesi oluşur.[/QUOTE ]
Onu zaten paylaşmşsınız o yuzden ayrıca belirtmedim ama diğer zamanlarda kullanılmalı cunku faydası var.hastalığımı merak ediyorum cunku yanlış teşhis yanlış tedavi bu yuzden bana olanlar sizlere de oluyor mu diye
Cok sağol canım bilmiyorum ki senden duydum yeni doktora gitcem inşallah,o zaman sorarım sen nasılsın ikiz kuzucuklar nasıl
Hey işte bügünde bayılıcam diye korkuyorum içimde bir fenalık sormayın gitsin. Bayılır mıyım yaa valla ağlayacağım artık..
Hey işte bügünde bayılıcam diye korkuyorum içimde bir fenalık sormayın gitsin. Bayılır mıyım yaa valla ağlayacağım artık..
tedavim başladığında 59 kiloydum..an itibariyle 67 kiloyumm:)) kendimi cok agır hissediyorum siz ne alemdesiniz ilaçlar kilo yaptmı hanımlar
ben hamileyken tanışmıştım panik atakla ama atlattım neyse ki. çok fazla kaygım vardı, sanki ölecekmişim gibi hissederdim ama nefes alıp vererek rahatlattım hep kendimi, bana da lustral ilacı vermişlerdi ama mecburen verildi, yoksa hamilelerin içmemesi lazımmış, ama şuan kızım sağlıklı çok şükür, inşallah atlatırsın, çok zor biliyorum ama inanması hepsi geçecek em,n ol
Yapmazmi hic basladigimda 50 kg simdi 59 kgtedavim başladığında 59 kiloydum..an itibariyle 67 kiloyumm:)) kendimi cok agır hissediyorum siz ne alemdesiniz ilaçlar kilo yaptmı hanımlar
Yapmazmi hic basladigimda 50 kg simdi 59 kgboyum 1.52 cok bicimsiz hissediyorum k
ilaçlar iştah açar ama sende biraz dikkat etmelisin canım
kızlar nerdesiniz siz ya..bugün kadın doğum uzmanına gittim..anlattım durumu psikiyatrn hamile kalman konusunda ne dedi dedi..o hazır olduğumu düşünüyo dedim..ultrasonla baktı kan testi istedi birde elevit verdi..öpüyorum hepinizii
Aaaaa öncelikle Maşallah diyim nazar değmesin :) Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin İnşallah :) Çok sevindim senin adına.
arkadaslar gözlerim ile ilgili sorunum vardı dun doktora gittim kullandıgım lustral göz tansiyonunu yukseltmesi gibi yan etkısı oluyormus oyuzden doktorum cipralex yazdı sımdılık onu kullanıyorum 100 mg20 mg düstum hadi hayırlısı belki buda ialcı dusurmeme neden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?