inşallah fujacım bizleri anlayan bir insanın olması çok güzel bizim gibi durumda olanlara Allah sabır versin gerçekten çok zorSeni okadar iyi anlıyorumki çok zor 2hamilelik
Geçirdim. Hep baygın bulantılar uykusuz geceler
Dışarıya çıkıp yatak pijamalarımla dolaşıyodum
Okadar kendimden geçmiştim yani bu sayfadaki okuduğum
Yazıları defalarca okurdum kızlar teselli etmek için hep yazarlardı
Ama o kadar kötüydümki sakinleşemiyodum
Dr Dr gezdin telefonlarda sokaklar aciller hastaneler
Deli gibi bir çare arıyordum. Demem oki arkadaşım zamanla
Hafiflicek Allah'ın izniyle inşallah bak en azından böyle düşün. Hormonların düzene girmeye
Başlicak biraz bu durumu kabul etmeye çalışıp bu
Durumunda neler yapabileceğini düşün ben baktım çok
Kötü oluyodum apartmanı dolaşıyodum. Evde tek durAmıyodum hele ilk hamileliğim onu
Hiç sorma çok çok zordu bunları neden yazıyorum
Biliyomusun bak her zorluğun arkasından bir
Kolaylık vardır. Bunlar bizim sınavımız geçiçek
Allah'ın izniyle ben durumu kabullendiğimde biraz nefes almaya başlamıştım
Elinde değil biliyorum ama zamanla yapıcıksın inşallah geçicek
canım benim maşallah sana..ikinci cocugunu kucağına alacaksın inşallah..ben henüz birini bile alamadım:)burdaki herkes eminim birbirine dua ediyor..sağlıcakla kal..
kizlar stilizan hakkinda bilgi sahibi olan var mi
Merhaba kizlar
Soyle uyutmicak ama kaygi uzuntu tasa birakmicak bi ilac varmiki, uyursam cocuklarla ilgilenemem.
Biyerimde bi sivilce ciksa, eyvah hastamiyim yoksa hastamiyim, cocukarim nolcak diye kahroluyorum, ataklar basliyo, kaygilar hic bitmiyo.
Uffff kullandigim ilac hicmi ise yaramiyo, bazen aklimi kacircakmisim gibi geliyo,
En ufak korkuda tepeden tirnaga uyusuyorum.
Ahh bacim sen beni bi görsen oglumu uyuttum yatagina koydum uyandi agladi kizimda salliyim diye sira bekliyordu simdi kizimi salliyorum, oglum oda oda geziniyor , kizimdan sonra oglumu sallicam. Gecen ustunkoru ev temizledim, iyiki pirelenmemisim dedimbu saat oldu mutfaga bakamadim. Ev genelde bomba atmis gibi.
Dun olanlari siraliyim hemencik, mutfakta süt tasti, oglum mutfaga yagli kaya tuzu sacti, antre halisina kakaolu süt döktum, oturma odasinin koltugunun arkasi dahil her yer cubuk ve balik kraker, yatak odasina kirli temiz ne varsa sactilartemizlige zaten sira gelmiyo
Bu arada kaygilarim devam ediyo buda eni cok yorgun dusuruyo hic bisey yapasim gelmiyo
kızlar bugun kendimi çok kotu hıssediyorum gözlrimde agrı vardı doktora gittim ve göz tansiyonum yüksek geldi çok korktummölecem sandım ataklarım tekrrdan geldi daha sıddetli hemde.ben nasıl bebek doguracam ben kendime bile bakamıyorum bu ataklarla kaygılarla çarpıntıyla nasıl olcak bide ılaç kullnıyorum kullnmasam ne olur acaba ya sabır Allahım
ayy geçen dua ederken sen aklıma geldin kızların isimlerini saydım senin de nickini ismini bilmediğimden:)Allah kolaylık versin canım sende kuzularına ve kendine iyi bak
ssaol canm elımden gelenı yapıyrm ama gerı gelecek dıye korkuym ataklr takıntılar hep var zatende yorgunlk uykuszlk napcm bılmm ılla bişey buluyrm bıyerımde hemn en kötusunu düşünyrm dok gıtmktende bıktım ya esımede söylemk ıstemym hep bogazlarm agrıyo yutkunurken faln bısey var gıbı gelıyo bıde boynumn yanları faln agrıyo sol kulagmn arkasnda lenf bezesı var korkuym bısey faln olur dıye haberlerı zaten hıc ızlemk ıstemym esım acıyo bısey duyuym dınlıym sonra kendımı off bıtmıyeck takıntılar bı dogursam dıyodum ama dogurdm gene bıtmedı
aynen gznn bizde inşallah kucagımıza alacagımız gunleri görürüz darsı bizler olsun
Fi tarihinde kullanmıştım kısa süreli :) İşte bildiğin anksiyete vs.. için. Hatta şöyle bişey olmuştu. Doktor bana 1 mg olan ilacı vermiş. Eczacı da bunun 1 mg olanı yok. 5mg olanı var demişti. Ben de aldım, uyumadan önce içtim. Sabah kalkıp işe gittim. Sonra doktoruma durumu anlattım. İçmedin di mi 5 mg? dedi. Ben de saf saf içtiiiim dedim :))) Kısa süreli kullandığım için ve üzerinden uzun süre geçtiği için fazla bilgi veremiycem. İnşallah faydasını görürsün.
Geçmiş olsun. Sebebi ne olabilirmiş doktoa sordun mu? Kullandığın ilaçları da söyle ki belki bi etkileşim olur. Sanmıyorum ama... Sanki biz çok mu mükemmeliz yapma Allah aşkına. Ben bu gün yine bi 5 dakikalığına çıldırdım. Mutfan malum. Kız arkamda bacaklarıma tırmanıyor. Bi yandan ona yiyecek bişeyler hazırlamaya çalışıyorum. Bir de telefonla annemle konuşuyorum. O arada bağırmaya başladım. Annem de kızdı çocuğa bağırıyosun diye. Oysa çocuğa bağırmıyorum. Yalnızlıktan, konuşamamaktan, bulaşıklardan, iş yapamamaktan daral geldi. Annem üzüldü tabi. Bakamıyorum heralde ben bu çocuğa dedim. Sesim titremeye başladı. Sakinleştim sonra. Hala içimde bi vicdan azabı var şu an. Üzgünüm...
ahh anksiyete ahh eczacı haline getirdi beni her ilaç hakkında bilgim var artık:)1 mg verdi banada en son onu içicem biticek inşallah..okudum biraz şizofrenide falan kullanılır deyince dedim noluyo..bi ara delirme korkusuda yaşadım ya benaslında en iyisi sıyırıp kökten kurtulmak:)) bakalım inşallah görürüz faydasını arkadasım
teşekürler domestikus kullanıdıgım ilaçlarla alakalı dil simdilikdamla kullnıyorum doktor haftaya gel diyo ama ben nasıl korkuyorum illa bişe olacak zannediyorum sen cok iyi bir annesin snde durduk yere bagırmadın bi zamandan sonra insana daral geliyor sende haklsın üzülme
Valla yaa toptan kaçırsak mı keçileri? :))
Dün arkadastaydım bir anda kötü oldum gözlerim karardı başım döndü. Arkadasımda tansiyon aleti vardı bir ölçtük 17/10. Ben o tansiyonu görünce iyice kötü oldum. Dünden beri bir de tekrar olur mu tansiyonum yükselir mi diye düşünür oldum. Ya ben hamile kalmadan önce kendi kendimi idare ediyordum. Hamile kalınca inanılmaz savunmasız oldum. 3.ayım bitsin bende hemen gidip ilaç yağdıracağım doktora. 3 aydan önce ilaç kullanan var mı acaba?
kızlar sosyal ağlarla aranız nasıl face kullananlarla ekleşsekmi merak ediyorum ben sizleri:))birde sevim ne hallerde acaba sesi çıkmıyor..iyidir inşallah
Ahh ya beni anlatmissin resmen. Bende hep biyerimde bisey ariyorum, ya astaysam, ya ölürsem, koltuk altimda bi sivilce gibi bisey var ona raktim. Dedigin gibi boynumun anlari agriyor, bide yag bezesi gibi bisey boynumda da ar onada taktim. Ataklar tavanda, kaygi hic bitmiyo. Ufffffff.
Yillardir haber seyretmiyorum, gazete okumuyorum, azicik basim agrisa yada köh diye azcik oksursem eyvah bittim ben heralde diyorum.
Gunluk olaylara ve ruyalarima anlam yuklemekten biktim, ruya gormek istemiyorum artik, ya kotu bisey olursa diye. Surekki mide yanmasi ve bulantisiyla geziyorum. Darlanip kuzucuklarima bagirincada vicdan yapiyorum. Tahammulsuz oldum galiba.
Gamsiz, rahat insankara o kadar ozeniyorumki.....:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?