Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

inşallah fujacım bizleri anlayan bir insanın olması çok güzel bizim gibi durumda olanlara Allah sabır versin gerçekten çok zor

canım benim maşallah sana..ikinci cocugunu kucağına alacaksın inşallah..ben henüz birini bile alamadım:)burdaki herkes eminim birbirine dua ediyor..sağlıcakla kal..

aynen gznn bizde inşallah kucagımıza alacagımız gunleri görürüz darsı bizler olsun

kızlar bugun kendimi çok kotu hıssediyorum gözlrimde agrı vardı doktora gittim ve göz tansiyonum yüksek geldi çok korktumm ölecem sandım ataklarım tekrrdan geldi daha sıddetli hemde.ben nasıl bebek doguracam ben kendime bile bakamıyorum bu ataklarla kaygılarla çarpıntıyla nasıl olcak bide ılaç kullnıyorum kullnmasam ne olur acaba ya sabır Allahım

kizlar stilizan hakkinda bilgi sahibi olan var mi

Fi tarihinde kullanmıştım kısa süreli :) İşte bildiğin anksiyete vs.. için. Hatta şöyle bişey olmuştu. Doktor bana 1 mg olan ilacı vermiş. Eczacı da bunun 1 mg olanı yok. 5mg olanı var demişti. Ben de aldım, uyumadan önce içtim. Sabah kalkıp işe gittim. Sonra doktoruma durumu anlattım. İçmedin di mi 5 mg? dedi. Ben de saf saf içtiiiim dedim :))) Kısa süreli kullandığım için ve üzerinden uzun süre geçtiği için fazla bilgi veremiycem. İnşallah faydasını görürsün.

Burdakiler toplaşıp böyle bi ilaç icat edelim en iyisi :))

Allah yardımcın olsun :) İki tane gerçekten zor. Ben bir de ikiz istiyordum. Yaşım ilerlediği için, ikinciyi yapamam diyordum. Biliyorsunuz hamileliğim nasıl geçti. Bir de onlarla ilgilenmesi var. Neye güvenmişim de ikiz demişim bilmiyorum :))

Geçmiş olsun. Sebebi ne olabilirmiş doktoa sordun mu? Kullandığın ilaçları da söyle ki belki bi etkileşim olur. Sanmıyorum ama... Sanki biz çok mu mükemmeliz yapma Allah aşkına. Ben bu gün yine bi 5 dakikalığına çıldırdım. Mutfan malum. Kız arkamda bacaklarıma tırmanıyor. Bi yandan ona yiyecek bişeyler hazırlamaya çalışıyorum. Bir de telefonla annemle konuşuyorum. O arada bağırmaya başladım. Annem de kızdı çocuğa bağırıyosun diye. Oysa çocuğa bağırmıyorum. Yalnızlıktan, konuşamamaktan, bulaşıklardan, iş yapamamaktan daral geldi. Annem üzüldü tabi. Bakamıyorum heralde ben bu çocuğa dedim. Sesim titremeye başladı. Sakinleştim sonra. Hala içimde bi vicdan azabı var şu an. Üzgünüm...

ayy geçen dua ederken sen aklıma geldin kızların isimlerini saydım senin de nickini ismini bilmediğimden:)Allah kolaylık versin canım sende kuzularına ve kendine iyi bak

ssaol canm elımden gelenı yapıyrm ama gerı gelecek dıye korkuym ataklr takıntılar hep var zatende yorgunlk uykuszlk napcm bılmm ılla bişey buluyrm bıyerımde hemn en kötusunu düşünyrm dok gıtmktende bıktım ya esımede söylemk ıstemym hep bogazlarm agrıyo yutkunurken faln bısey var gıbı gelıyo bıde boynumn yanları faln agrıyo sol kulagmn arkasnda lenf bezesı var korkuym bısey faln olur dıye haberlerı zaten hıc ızlemk ıstemym esım acıyo bısey duyuym dınlıym sonra kendımı off bıtmıyeck takıntılar bı dogursam dıyodum ama dogurdm gene bıtmedı

Ahh ya beni anlatmissin resmen. Bende hep biyerimde bisey ariyorum, ya astaysam, ya ölürsem, koltuk altimda bi sivilce gibi bisey var ona raktim. Dedigin gibi boynumun anlari agriyor, bide yag bezesi gibi bisey boynumda da ar onada taktim. Ataklar tavanda, kaygi hic bitmiyo. Ufffffff.
Yillardir haber seyretmiyorum, gazete okumuyorum, azicik basim agrisa yada köh diye azcik oksursem eyvah bittim ben heralde diyorum.
Gunluk olaylara ve ruyalarima anlam yuklemekten biktim, ruya gormek istemiyorum artik, ya kotu bisey olursa diye. Surekki mide yanmasi ve bulantisiyla geziyorum. Darlanip kuzucuklarima bagirincada vicdan yapiyorum. Tahammulsuz oldum galiba.
Gamsiz, rahat insankara o kadar ozeniyorumki.....:-(

aynen gznn bizde inşallah kucagımıza alacagımız gunleri görürüz darsı bizler olsun

inşallah canım..ne durumda senin tedavin..Allah kısmet ederse bırakma dönemindeyim bende inşallah tekrar etmezaynı dönemlerde evlenmişiz sanırım seninle hadi iyileşelimde topiğe yeğen yapalım:))

ahh anksiyete ahh eczacı haline getirdi beni her ilaç hakkında bilgim var artık:)1 mg verdi banada en son onu içicem biticek inşallah..okudum biraz şizofrenide falan kullanılır deyince dedim noluyo..bi ara delirme korkusuda yaşadım ya ben aslında en iyisi sıyırıp kökten kurtulmak:)) bakalım inşallah görürüz faydasını arkadasım

teşekürler domestikus kullanıdıgım ilaçlarla alakalı dil simdilikdamla kullnıyorum doktor haftaya gel diyo ama ben nasıl korkuyorum illa bişe olacak zannediyorum sen cok iyi bir annesin snde durduk yere bagırmadın bi zamandan sonra insana daral geliyor sende haklsın üzülme

Valla yaa toptan kaçırsak mı keçileri? :))

Ben de teşekkür ederim güzel sözlerin için. Aslında şunu bi kabullensek; İnsanız. Hasta olabiliriz, iyileşebiliriz, yaşadıklarımız sadece bizim başımıza gelmiyor. Hatta bir çok insana göre çok iyi durumdayız şükürler olsun. Ama işte illa ki mükemmel olucaz. Ne işimize yarıycaksa?

kızlar sosyal ağlarla aranız nasıl face kullananlarla ekleşsekmi merak ediyorum ben sizleri:))birde sevim ne hallerde acaba sesi çıkmıyor..iyidir inşallah

Dün arkadastaydım bir anda kötü oldum gözlerim karardı başım döndü. Arkadasımda tansiyon aleti vardı bir ölçtük 17/10. Ben o tansiyonu görünce iyice kötü oldum. Dünden beri bir de tekrar olur mu tansiyonum yükselir mi diye düşünür oldum. Ya ben hamile kalmadan önce kendi kendimi idare ediyordum. Hamile kalınca inanılmaz savunmasız oldum. 3.ayım bitsin bende hemen gidip ilaç yağdıracağım doktora. 3 aydan önce ilaç kullanan var mı acaba?

Paniklediğin için de tansiyonun çıkmış olabilir. Kadın doğum doktorunla görüşüp tansiyonunun çıktığını söyle bence. Hiç ilaç bırakmadan hamilelik yaşayan bile var. Melek vardı 6. veya 8. haftada ilaca başlamıştı. Şimdi 6 aylık kızı var Maşallah.

kızlar sosyal ağlarla aranız nasıl face kullananlarla ekleşsekmi merak ediyorum ben sizleri:))birde sevim ne hallerde acaba sesi çıkmıyor..iyidir inşallah

Benim sadece bi e-mail adresim var. Bir de eşimin facebook'unu ele geçirdim :)) Sevim çalışıyor ve ev değiştirdi. Kızı ve işi arasında koşturuyor :)

senndemı boynunun yanları agrıyo benm solda kulak arkasında yag bezesı gıbı var lenf bezesıymıs o benmkı fındk kadar ben boyun agrılarını cok tınlamıyodum sol ensemden omzuma boynuma gelen agrılar vardı psıkıytr sınırlerın gerılıyo demıstı butun sınırler boyunda oldugu için en cok kanserden korkuym allahım kımseye göstermesn en kötüsünü düşünym acaba dıyom bu boyun agrılarıda psıkolojık mı dıye bendede ıkı cocuk var bırı 7 yasında bırı 2 aylık yenı dogum yaptım böyle ataklarla normal dogurdum hemde gıtmeye kalksam her gun doktrlara gıdecem bıde netten arstrym boyun agrısı lenf bezesı dıye off ya nolcaksa olsun hastalık hastasıyız bız ya arkadasım sende benm gıbı dertleselım arada ya ınsan kendı gıbı olan bırılerını görünce rahatlıyıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…