Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla çok iyi olurdu ama benim eşim bebek biraz küçük old için kucağında fazla tutamıyo iş başa düşüyor anlicaan :))

Bilmemmi o şüpheleri senin yine iyi benim her tarafım ağrıyodu. Bir gün dışarı çıktım son 2 gün kala artık ağlamaya başladım oturamıyorum bir ateş basmaları ağrı geceleri bile nerdeyse çok zor uyuyordum. Nişanem geldi derken bebek geliyo yani ayyyy inşallah çok heyecanlandım Allah bir avazda kurtarsın inşallah sen şimdi evde bekliyosun yani ayy hemen hastaneye gitsene melike her an şiddetlenebilr sancıların. Bu arada o bahsettiğin ağrın süt damarların doluyo olabilir doğumun geldiğinin habercisiymiş bak. :)))) lütfen haberdar et olurmu. Bende senin için dua edicem :)))

İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın :) Allah bi avazda kurtarsın :)

konunun panık atak korkular vs degılde dogum anları hazırlıkları duygulara dogru ılerlemesı ne kdr mutlu edici birsey

Merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır anksiyete den tedavi görüyorum evlenip ailemden uzak bir şehire tasininca cikti ortaya cok zor geçti ilk yilim esim cok destek oldu Allah razi olsun bayağı duzelmistim 2 yildir bebek icin tedavi görüyoruz cok istiyoruz bir yavrumuz olsun esimde de bende de sorun vardı eylül de tüp bebek tedavisine başladık vücuduma ilaclar igneler tepki verdi yariladik tedaviyi kasımda devam edecek bu arada re...on diye bir ilaci ceyrek iciyordum bebek tedavisiyle birakmistim ne güzel 20 gündür icmiyordum esimin isi dolayısıyla sehir degistirme ihtimalimiz çıktı tabi benim kaygılar alevlendi gene istah uyku gitti (böyle zamanlarda bazen cok kusuyorum bisey yiyemiyorum kapatıyorum herseye kendimi) ne yapacam baska sehirde bebek olayı nasil olacak ben oraya nasil alisacam diye takmaya basladim cok agladim hatta vazgecelim ben rezil ederim o bebegi dedim esim de sacmalama o kadar emek ettin bir suru igne tedavi oldun yuzduk yuzduk kuyruguna geldik vazmi gececeksin bebek sana tutununca çok gucleneceksin gorursun diyor saolsun o benden cok inaniyor ama ben cok korkuyorum. Dün mecburen ilaci tekrar içmeye başladım kadin dogum uzmanı embriyo transferine kadar iç birsey olmaz dedi hamile kalınca mecbur birakacam simdi hamile olunca tekrar rahatsizlanirsam ne yaparım kizlar cok güzel şeyler paylasip destek oluyorsunuz birbirinize tek olmadigimi anladım teşekkür ederim hoşçakalin

Merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır anksiyete den tedavi görüyorum evlenip ailemden uzak bir şehire tasininca cikti ortaya cok zor geçti ilk yilim esim cok destek oldu Allah razi olsun bayağı duzelmistim 2 yildir bebek icin tedavi görüyoruz cok istiyoruz bir yavrumuz olsun esimde de bende de sorun vardı eylül de tüp bebek tedavisine başladık vücuduma ilaclar igneler tepki verdi yariladik tedaviyi kasımda devam edecek bu arada re...on diye bir ilaci ceyrek iciyordum bebek tedavisiyle birakmistim ne güzel 20 gündür icmiyordum esimin isi dolayısıyla sehir degistirme ihtimalimiz çıktı tabi benim kaygılar alevlendi gene istah uyku gitti (böyle zamanlarda bazen cok kusuyorum bisey yiyemiyorum kapatıyorum herseye kendimi) ne yapacam baska sehirde bebek olayı nasil olacak ben oraya nasil alisacam diye takmaya basladim cok agladim hatta vazgecelim ben rezil ederim o bebegi dedim esim de sacmalama o kadar emek ettin bir suru igne tedavi oldun yuzduk yuzduk kuyruguna geldik vazmi gececeksin bebek sana tutununca çok gucleneceksin gorursun diyor saolsun o benden cok inaniyor ama ben cok korkuyorum. Dün mecburen ilaci tekrar içmeye başladım kadin dogum uzmanı embriyo transferine kadar iç birsey olmaz dedi hamile kalınca mecbur birakacam simdi hamile olunca tekrar rahatsizlanirsam ne yaparım kizlar cok güzel şeyler paylasip destek oluyorsunuz birbirinize tek olmadigimi anladım teşekkür ederim hoşçakalin

Hoşgeldin.

İnşallah hamile kalırsın. Bu kadar çabaladığınıza göre gerçekten istiyorsun. Neden rezil edecekmişsin ki? Bahsettiğin ilacı hamileyken kullananlar da var burda. Tabi en az ilk 3 ay hiç ilaç kullanmaman lazım. Ama önceki sayfalara bakarsan 6. veya 8. haftada bile ilaç kullananlar var.

Bizim hatamız olmayan bir şeyi kafamızda kurup, o şeye üzülmek, kafa yormak ve başımıza gelmesi için zemin hazırlamak. Dur bakalım belki hamile kalınca hiç bahsettiğin gibi olmayacak?

Neden ailelerinizden ayrı kalmaya bu kadar takıldınız anlamadım? 4 yıllık evliyim. Her gün defalarca annemi ararım. Görmek isterim. Hamileyken de anne diye az inlemedim. Aynı şehirdeyiz de noldu? Her istediğimde yine anneme ulaşamadım, yine annemi göremedim. Bu şekilde şartlamayın kendinizi.

İnşallah senin için de diğer hamileler için de her şeyin en hayırlısı olsun. Kolaylıklar dilerim.

sen aynı benı anlatıyorsun

Hosbulduk cnm Teşekkürler yok ailemle ayni sehirde olmaya cok takilmiyoruz ben anlatamadim annem toplasan 3 yilda 3 kere gelmistir bize destek olmaya ilk geldigimiz sene zorlandım alistim sonra bnm korkum baska sehre gidince ne yaparim tedavimiz tamamlanmadan gitmekten korkuyorum tabi yabancı yer olacak ne bilim iste vara yoga korkar oldum hormonlar mahvetti beni

evet canım dogum basladı ama evde beklıym 15 dkl bır gelıyo sancılr sabredym has 10dk uzaklıkta evde cekeym sancımı has ortamı daha stres olurm inş kurtulurm canm bende sızn için dua edıcm

sevindim canım iyi olmana bi ara kötüydün şimdi o gunlere göre iyisn dayanmaya çalış sabret hangı ilacı içiyosun bnde Allaha şükür iyiyi m

sevindim canım iyi olmana bi ara kötüydün şimdi o gunlere göre iyisn dayanmaya çalış sabret hangı ilacı içiyosun bnde Allaha şükür iyiyi m

bugün akşam üzeri doktora gittik,ikiz mi falan diye eşimle şakalaşıp hayal kurarken doktor ne dedi biliyor musun? bebeği kaybetmişiz...kalp atışını alamıyorum bebek ölmüş dedi...yarın sabah kürtaj olucam,iyi değilim şuan ama olucam olmaya çalışmalıyım en azından bunu biliyorum...elden ne gelirki nasip değilmiş.
bu arada ilaç kullandığım için mi diye de sordum doktora, ilaçla cinsel ilişkiyle hoplamayla zıplamayla hiçbir ilgisi yok bu ölümün dedi,düşük yapmadın bebek öldü,bu tamamen bebekle ilgili bir durum dedi..bir yumurtaya iki sprm yerleşmiştir,yumurta sertleşememiştir döllenmede sorun vardır bebekte hayati önem taşıyan bir anomali vardır ki bu ölüm gerçekleşmiştir dedi..
ne diyeceğimi bilemiyorum aptal gibiyim sanki tüm yaşadıklarım hayaldi bir anda uyandım...neyse,herşeyde vardır bir hayır demekten başka birşey gelmiyor dilime..
hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun...

geçmiş olsun cnm nekadarlık hamileydin çok üzüldüm .kaderin önüne geçilmiyor bahanesiz ölüm olmuyo işte Allah yaşatmak isteseydi ne ilaç nede başka bişey engel olamazdı hayırlısı diyelim.Allah bidaha verir inşallah.hangi ilacı kullanıyosun bu arada.

Çok üzgünüm İnan ne diyeceğimi bilemiyorum. Sözün bittiği anlar vardırya kilitlenirsin. Şunu çok iyi biliyorum Allah çok büyük yine bebeğin olacak Allah'ın izniyle inşallah. Çok üzüldüm gerçekten çok üzgünüm. Rabbim yar yardımcın olsun. Ama benimde yakınlarımda bu durumu yaşayanlar oldu. Şimdi birinin bebeği oldu. Diğeri hamile seninde yine olur Rabb'imin izniyle inşallah.(âmin)

canım benim ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama vardır bunda da bi hayır eger yaşayacagı varsa yasardı canım kısmet sen üzülmemeye calıs

Aaaaa çok üzüldüm yaa! Üzülme diyemiycem ama İnşallah çabuk toparlanırsın. Vardır bir hayır diye düşünmek lazım. Allah bundan sonrakilere sağlık ve uzun ömür nasip etsin. Allah eşinle sana ömür versin. İnşallah tekrar güzel haberler paylaşırsın burda.

naptın canım nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…