• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ya kızlar eşimden ameliyat günümü öğrendim. Pazartesiymiş ama duruma göre çarşambada olabilir dedi. Ama bence Pazartesi günü bilmemek de beni daha çok geriyo diye ısrar ettim söyledi. Dua edin lütfen benim ve herkez için aklınıza geldikçe lütfen dua edin. Çok gerginim bu günlerde müslümanın müslümana ettiği dua kişinin kendine ettiği duadan daha etkiliymiş. Bu arada panikli nerelerdesn nasılsın 40. Haftandaydın yoksa doğurdunmu Allah yardımcımız olsun senin benim ve bütün hamile kardeşlerimizin inşallah. Âmin.

Allah yardimcin olsun aklimdasin hep..bebis geliyo bebisss..sonuna geldin arkadasim..daha oncede.dedigim gibi insallah sende yeniden dogmus gibi olursun..

Kızlar günaydın benim kanamam başladı şu an eşimle hastaneye gidiyoruz. Ben tlf dan girdiğim için İnternet'e yazabiliyorum hepinizden bildiğiniz duaları ve ayetel kürsi duasını okumanızı Rica ediyorum. İlk aklıma siz geldiniz bu yolda beraber yürüdük ayy çok heyecanlıyım mutluyum karmakarışığım. Dumur olmuş vaziyetteyim. Adettendir halkınızı helAl edin.:) kimseyi korkutmak istemiyorum sezryan Allah'ın izniyle korkulacak bişey değil doğum yapacak bütün herkeze sesleniyorum. Ama işte insanız bende heyecanlıyım adrenalim yavaş yavaş yükseliyor. Allah yardımcımız olsun. Gznn senin ve isteyen herkez için dua edicem inşallah kızlar. Ama az kaldı hastaneye eşim beni okuyup üflüyo ben yazıyorum canlarım benim sizi seviyorum domestikus sevimdeniz melek gznn cennetim ebusss heyecandan diğerlerini unuttum. Dua edin Allah'tan bişey olmazsa yazarım inşallah yine

Kızlar günaydın benim kanamam başladı şu an eşimle hastaneye gidiyoruz. Ben tlf dan girdiğim için İnternet'e yazabiliyorum hepinizden bildiğiniz duaları ve ayetel kürsi duasını okumanızı Rica ediyorum. İlk aklıma siz geldiniz bu yolda beraber yürüdük ayy çok heyecanlıyım mutluyum karmakarışığım. Dumur olmuş vaziyetteyim. Adettendir halkınızı helAl edin.:) kimseyi korkutmak istemiyorum sezryan Allah'ın izniyle korkulacak bişey değil doğum yapacak bütün herkeze sesleniyorum. Ama işte insanız bende heyecanlıyım adrenalim yavaş yavaş yükseliyor. Allah yardımcımız olsun. Gznn senin ve isteyen herkez için dua edicem inşallah kızlar. Ama az kaldı hastaneye eşim beni okuyup üflüyo ben yazıyorum canlarım benim sizi seviyorum domestikus sevimdeniz melek gznn cennetim ebusss heyecandan diğerlerini unuttum. Dua edin Allah'tan bişey olmazsa yazarım inşallah yine

benden önce dogum yapıcan canım ben daha doguramdm sancı beklıyz ama yok bugun kontrolm var allah yardımcn olsun dualarımz senınle inş saglıklı alırsn bebişini kucagına güzel haberlerını beklıyrz benm gunlerm bıttı artk uzatmalardayz nolck bılmyrm

Nasıl güzel anlatmışsın, o kadar güzel moral oldu ki tahmin edemezsin. Allah razı olsunnnn..
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum, dışardan gülüyo gözüküyorum ama mecburen yapıyorum çoğu zaman.
Çünkü bu şekilde olmasam herkes bi taraftan yükleniyo.. En kötüsüde en yakınlarının sana bakıp üzülmesi. 0 yüzden en güzeli bişeylere inat dik durabilmek.
İnşallah doğumuda Allah'ın izniyle sağ salim ve kolayca atlatırız.. Rabbim hepimizi hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuştursun..

Paniklimmm aynennnn dememe gerekte kalmadı artık, birebir aynı durumu yaşadığımızın farkındayız. Ama Allah doğumda bizede güç kuvvet vericek eminim. Bak sende demişsin son aylarda nefes alamam felan diye. Bende karnım ilk çıkmaya başlayıpta beni daralttığını hissedince düşünmeye başlamıştım. Ama şükürler olsun ki sadece korkuymuş. Doğumda da böyle olcaz inşallah, sadece korkmuşuz aslında o kadar da değilmiş dicez Allah'ın izniyle. Halen kendimi motive etmeye çalışıyorum, yoksa ufacık ter bişey düşünsem mahvolucamı biliyorum. Sende inan ve Allah'ın sana o gücü verdiğini hisset arkadaşım..

yaz yagmuru artk gunlerm bıttı sancı beklıyz bakalım nolcak ınan allahım guc verıyo şuan okadar panık degılım aksıne sancım gelsn dıye bakıym ama yok hayırlısını istym allahımdan bebişime kavusmAK istym artk ya ben salı gunu sabahı bavulu alıp has gıttm doguma gıder gıbı bebegn durumu ıyı dıye dok bıkac gun daha bekleyelım dedı allah yardımcmz olsn

ocagi sondurdummu utuyu fisten cektimmi kapiyi kapattimmi gibi..duraga cikip eve geri donup kontrol ediyorum..bide sesten cok korkuyorum ..yakinimizda insaat var kamyonlar malzeme getiriyo sanrim kasa kapaklari acilinca guclu bi ses cikiyo evden cikmak istiyorum ..cok fazla ruya goruyorum dinlenemiyorum..bunlari anlatnca anafranil verdi..ama baslasammi diye krarsizim belki kendim asabilirim diyoum kaldim arada..belli kafaya taktigim bisey yok..inis cikislarim oluyo cok arkadasim

Al sana obsesyon. :) İlaçlarını kullan. Aşabilseydin, diğer ilacını azaltır veya keserdi doktor. Boş yere takıntılarına direnç kazandırma. Tedavini tam ol ki, bebek istediğinde ilacı kesince belirtilerin hortlamasın :)

Ya kızlar eşimden ameliyat günümü öğrendim. Pazartesiymiş ama duruma göre çarşambada olabilir dedi. Ama bence Pazartesi günü bilmemek de beni daha çok geriyo diye ısrar ettim söyledi. Dua edin lütfen benim ve herkez için aklınıza geldikçe lütfen dua edin. Çok gerginim bu günlerde müslümanın müslümana ettiği dua kişinin kendine ettiği duadan daha etkiliymiş. Bu arada panikli nerelerdesn nasılsın 40. Haftandaydın yoksa doğurdunmu Allah yardımcımız olsun senin benim ve bütün hamile kardeşlerimizin inşallah. Âmin.

Amin. Allah sana gönül rahatlığı ve korkusuz, paniksiz, sağlıklı bir doğum nasip etsin İnşallah. (Amin)

Cnm kac gundur aklimdasin bi girip yazamadim hastayim esim hasta kizim hasta ise basladim
Dualarim seninle insallah sag salim kavusacaksin bebisine cnm hayirli haberlerini bekliyorum

Nasıl güzel anlatmışsın, o kadar güzel moral oldu ki tahmin edemezsin. Allah razı olsunnnn..
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum, dışardan gülüyo gözüküyorum ama mecburen yapıyorum çoğu zaman.
Çünkü bu şekilde olmasam herkes bi taraftan yükleniyo.. En kötüsüde en yakınlarının sana bakıp üzülmesi. 0 yüzden en güzeli bişeylere inat dik durabilmek.
İnşallah doğumuda Allah'ın izniyle sağ salim ve kolayca atlatırız.. Rabbim hepimizi hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuştursun..

Paniklimmm aynennnn dememe gerekte kalmadı artık, birebir aynı durumu yaşadığımızın farkındayız. Ama Allah doğumda bizede güç kuvvet vericek eminim. Bak sende demişsin son aylarda nefes alamam felan diye. Bende karnım ilk çıkmaya başlayıpta beni daralttığını hissedince düşünmeye başlamıştım. Ama şükürler olsun ki sadece korkuymuş. Doğumda da böyle olcaz inşallah, sadece korkmuşuz aslında o kadar da değilmiş dicez Allah'ın izniyle. Halen kendimi motive etmeye çalışıyorum, yoksa ufacık ter bişey düşünsem mahvolucamı biliyorum. Sende inan ve Allah'ın sana o gücü verdiğini hisset arkadaşım..

Sendende Allah razi olsun arkadasim dun doktorum diyorki sen niye mutsuzsun biliyormusun cunku hedefin bianda tamamen iyilesmek
Simdi hedefi degiştiriyoruz dedi ve yeni hedef anksiyeteye ragmen ise gitmek cocuga ese eve bakmak
Yani kabullenip hayata devam etmek
Evet zor ama yapacak baska bisey yok
Biz dogurduk sizde yapacaksiniz insallah korkmayin zor evet cok zor ama gececek inanin ben inanmiyordum ölürüm diyordum ama ölmedim ve daha iyiyim cok sukur

Sendende Allah razi olsun arkadasim dun doktorum diyorki sen niye mutsuzsun biliyormusun cunku hedefin bianda tamamen iyilesmek
Simdi hedefi degiştiriyoruz dedi ve yeni hedef anksiyeteye ragmen ise gitmek cocuga ese eve bakmak
Biz dogurduk sizde yapacaksiniz insallah korkmayin zor evet cok zor ama gececek inanin ben inanmiyordum ölürüm diyordum ama ölmedim ve daha iyiyim cok sukur

Bunu ben sana demiştim Sevim :)) Ah ah sakalım yok ki sözüm dinlensin :)))))

Panik ve anksiyete dışında bişey paylaşmak isterim :)

Kızım Perşembe akşamından bu yana nezle. Burnu akıyor. Ateşi de biraz çıktı ama çok değil. Şimdi iyi çok şükür. Burnu tıkandı akşam. Serum sıktım, cihazla burnunu temizlemeye çalıştım olmadı. Nette okumuştum anne sütü damlatın diyordu (Bunu bana annem de söylemiş ama ben unutmuşum) Damlalıkla sütümden damlattım burnuna, neredeyse anında açıldı burnu. Çok şükür. Aklınızda bulunsun :)

Aaa bak iyi fikirmis hemen deneyeyim bende

Canım Allah yardımcın olsun, sağ salim bebişine kavuşup bizlerede güzel haberler vericeksin inşallah.. :)
Dualarımdasın, Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah..

yaz yagmuru artk gunlerm bıttı sancı beklıyz bakalım nolcak ınan allahım guc verıyo şuan okadar panık degılım aksıne sancım gelsn dıye bakıym ama yok hayırlısını istym allahımdan bebişime kavusmAK istym artk ya ben salı gunu sabahı bavulu alıp has gıttm doguma gıder gıbı bebegn durumu ıyı dıye dok bıkac gun daha bekleyelım dedı allah yardımcmz olsn
Bence onca paniğime rağmen oturdum doğum başlasın diye bekliyorum. Acele eder gibi oluyo ama Rabbim hayırlısıyla göndersin artık diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende günümü doldurdugumu düşününce stres oluyorum. zaten ben 40. a girdiğimde doktorum izne çıkıyo, o da kötü oldu.. Bi de çarpıntı ve göğsümde biri oturuyo gibi bi his var, gözüm açar açmaz aklıma geliyo sonrada yavaş yavaş başlıyo. Düşünmek istemiyorum ama aklıma giriyo işte :(
Hayırlısı diyorum ne yapıyım, dua ediyorum.. Seni çok düşünüyorum acaba naptı ne etti diye. İnşallah sende bi an önce sağlıcakla kavusursun bebişine..

amin canım..
Aslında doğru söylüyo, biz bi an kendimizi iyi hissedince tamam geçti, artık gelsede başadebilirim gibi düşünüyoruz çoğu zaman. Ama anksiyete üstün gelince yelkenler suya iniyo.. Bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum en azından doğumun rahat olması için. Bu çarpıntım geçmese bile artık alıştım, beni hergün yoklıcak ama doğum sırasında düşünmeye vaktim olmıcak gibi.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inşallah dediğin gibi bizlerde atlatıcaz hayırlısıyla..

Canim benim guzel haberlerini bekliyoruz..ayy cok heyecanlandim.Allah yardimcin olsun

Kızlar bebeğim doğdu çok şükür hamd olsun. Bende iyi olmaya çalışıyorum. Dualarımıza çok ihtiyacım var.

Kızlar bebeğim doğdu çok şükür hamd olsun. Bende iyi olmaya çalışıyorum. Dualarımıza çok ihtiyacım var.

Maşallah Maşallah :) Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da en kısa zamanda iyilikler ferahlıklar nasip etsin İnşallah :)

biilmen daha iyi olmuş bence cnm Allah yardımcın olsun hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah dualarım seninle.

Canım gözünaydın, maşallahh :nazar:
Allah analı babalı büyütmek nasib etsin, hayırlı ömürlü olsun inşallah..

Back