Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canım çok iyi anlıyorum seni o an geldimi insan kendine söz geçiremiyor ne yazık ki neler var şu hayatta Rabbim beterinden korusun ve hepimize sağa sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.... bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem orda ne varsa çıkıyormuş ya çok stresliyim ya kötü birşey çıkarsa diye offfffff oooofffff..........

benim eşim bırakmazki ben sinoptayım ailem istanbulda yolda uzun kısa yer olsa gidip gelirim ama olmuo malesef ailem eşim yol uzun die istemiyolar yolculuk yapmamı dişimi sıkmaktan başka çarem kalmıo.aynen bende öyle takıntılarım arttı beni üzen insaanları hiç görmek istemiyorum.valla sezeryan bazı durumlarda yasaklansında bizim gibi insanlarıda düşünmeleri lazım bizim hamileliğimizi buldular yasaklicak bari biz dogursaydıkta sonra yasaklansaydı.:)

cnm ayrıntılı iyi çıksa bile bizler bebişler doğana kadar sağlıkları nasıl die takıntı yapıcaz bu kesin.en azından ben öleyim ayrıntılıda bi sorun çıkmadı ama takıntı yapcak başka şeyler buluyorum sag saglim doğar bebişler inşallah.

bişey çıkmıcak duygu serin ol emin ol çok mutlu olacaksın..

canım uçakla gitsen ailenin yanına..

bişey çıkmıcak duygu serin ol emin ol çok mutlu olacaksın..

canım uçakla gitsen ailenin yanına..

cnm uçak deneyimim hiç yok şu an o heycanı kaldıramam:)panik atak felan gelir mazallah.bana kalsa gidip istanbulda doğururumda eşim beni tekmi bırakcan alıp kızımızıda gidicen ben göremicem ilk dogdugu zamanı felan die duygusala baglıo ee bi yöndende haklı şu 4 ayımında sagsaglim geçmesi için dua etmekten başka çarem yok hayırlısıyla zamanında saglıklı sıhhatli doğum yaparız inşallah.erken gelmesinler zamanında doğsunlar bebişlerimiz.bide benim gittigim hastanede 1 saati geçio normal doğum olsa bile ben yetişememki

yetişirsin kuzum Allahn iznyle..

Arkadaşlar bugün psikiyatriste gittim.İlacımı 1e düşürdüm.kontrol hapını bıraktım.artık 2.bebeği düşünebilirmiyim diye sordum.o da hamile olduğunu öğrendiğinde hemen ilacı bırak dedi.fakat ilk 3 ay kullanamazsın daha sonra kullanabilirsin dedi.ayrıca istediğin bir gebelik olduğu için tamamen de geçebilir dedi.önce sevindim sonra üzüldüm.çok karışık duygular içindeyim.buillet beni bırakmazsa 3 ay nasıl geçer diye de düşünmeden edemiyorum.Allahım hepimize yardım etsin.bizim imtihanımızda bu demekki.

cnm bende hamile kalmadan bir ay önce bırakmıştım zor olmuştu ama hamile oldugumu ögrenince rabbim sabrını verdi 5 ayı atlattık.Allah izin verirse birşey olmaz napalım panik ataktan korktugumuz için bebiş isteklerimizi ertelesek hiç olmicak iyileşmeyi beklersek hayallerimizi ertelemiş oluruz.sen erteleme annelik hayalini Allah verir kolaylıgını zate ilk üç ay hasta gibi halsizlik oluyo yatarak geçiriyosun sakin oluyosun ben öyle olmuştum panik atak olmaya dermanım bile yoktu o derece halsiz ve iştahsızdım:)

İnşalllah canım ya.Yalnız olduğunu bilmemek çok güzel.iyi dileklerin içinde çok tşk ederim.Umarım hepimizin kurtuluşu olur bebeklerimiz....

Canım biraz psikoterapi al imkanın varsa gebelik dönemi ve doğum hakkında ondan sonrada hamile kal inş...En kötüsü olsa bile bak hamileyken de mücadeleye devam ediyoruz herşeyin çaresi var Allahın izniyle..Hayırlı haberlerini beklioruz...

selam kızlar nerelerdesiniz bugün pek sessiz burası:)nasıl gidiyor...

selam kızlar nerelerdesiniz bugün pek sessiz burası:)nasıl gidiyor...

ben sessizliği bozayım, ben panik atak daha doğrusu kaygı problemi olan bi insandım artık herşeyden korkar olduğum an doktora gitmeye karar verdim.Çünkü ilerde hamile kalırsam çok telaşlı olacağımı ve bu şekilde yaşayamayacağımı düşündüm.Doktora gittimde yıl 2010 du trafikten uçaktan hastalıktan doktordan vb herşeyde korkuyor herşeyin en kötüsünü düşünüyordum.Ve 1 yıl doktora gittim herşey düzeldi çok iyiydim ama bana verdiği ilaç bana 18 kilo aldırmıştı.ne yapacağımı şaşırmıştım kilo alamya başladığımda doktorla konusmustum bana devam edelim alırsın ama çok olmaz demiş fakat kilo 18e kadar çıkmıştı sonuçta kontrollü bi şekilde 4 ay önce ilacı bıraktım yeme düzenimde yıllardır bi değişiklik yok kilo aldığımdada böyle idi suan hiç kilo vermedim ve öğrendim ki 7 haftalık hamileyim herşey yolunda içim çok şükür ama bu kilolalar beni mahfediyor korkutuyor ve psikiyatrisime çok kızıyorum başka bi yolu olmalıydı.ve hala doktora giderken çok telaşlanıyorum anlayacağınız aldığım kilo yanıma kaldı.....

slm hanımlar ..ben hamile değilim yaşadığım iki hamilelikteki düşükler kürtajlar derken sinirlerim çok yıprandı..nöroloğa gittim..bende durum şu ölüm korkusu yok.sadece yanımda biri olmadan markete bile gitsem ellerim ayaklarım boşalıyo içimde bi huzursuzluk korku derken çarpıntım oluyo..ama yanımda biri olunca öyle değilim..dr.ilaç verirsem çocuk tedvaini kötü etkiler dedi(tüp bebek yapıyorum)..şimdi ne yapacağımıda bilmiorum ..en ufak sinirlenmemde krize dönüşüyo herşeyi çok abartıp çok kafaya takıyorum.kendi kendime halledemiyorum ama ilaçta içemiyorum ne yapacağımı şaşırdım..hamile kalırsam nasıl olurum artık hiç bilmiyorum???pöff öyle işte ..anlatmak istedim:)

hayırlı olsun cnm hamileliğin takma kafana doğumdan sonra verirsin kilolarını yeterki psikolojin iyi olsun.

ve kızlar ikinizde sanırım ilaç alamıyorsunuz ne kadar imkanınız var bilmiorum ama psikologa gidip terapi alma şansınız varsa bu şekilde atlatabilirsiniz bu süreci.ben şahsen isterdim ama bulundugum ilde psikolog yok olsa bile bi terapi baya maliyetli olur sanırım ama bazı devlet hastanelerindede var sanırım imkanınız varsa ilaçsız terapiyle deneyin birde.

imkan derken malesef tüp bebek yeterince yıpratıyo bizi devlet hastanelerindede en hafif sakinleştiriciyi verip yolluyolar..hımm birde b12yi...bakalım daha ne kadar böyle devam edebilicem ama uçuruma doğru gidiyomuşum gib..birde bizim oralarda sular bulanınca( sonbahar ve ilk bahar) sinir hastalıkları artar derler:)bence doğru şimdi mesela ben herşeyden nem kapar oldum..bende sular bulanık, çamurlu hatta:))

kızlaaarrrr selam nasılsınız keyifler nasıl 2 gündür girememiştim ama aklım hep sizlerdeydiii... ya kızlar size birşey sorucam bildiğiniz gibi ben hamileliğimin 3,5 ayından sonra ilaç kullanmaya başladım bu ataklar yüzünden... biz dün kızımla ayrıntılı ultrasona girdik kızım üzünü dönmediği için önümüzdeki hafta tekrar giricem solunum yolları için... ama kalbi beyni ciğerleri falan herşey olması gerektiği gibi gözüküyormuş... buna rağmen ilaç kullandığım için tedbir olsun diye kalp ekosu çeksek iyi olur dedi doktorum ama ayrıntılısı temiz çok şükür... gittiğim hastanedede kalp ekosu çekilmiyor başka yerlere sordum bir kalp ekosu 250 tl(( ben 250 tl sinde değilim ama ayrıntılısı temiz bu kadar kurcalamaya gerek var mı ki birşey çıksa bile bebiş bayağı büyüdü kıyamam ki ben kızıma... sizce napim ben çektirmekten yana değilim ama bilemedimde o kadar tahlil yapıldı birşey olsa çıkardı herhalde yaaa.....

cnm imkan derken maddi imkanlardan bahsediyorum.bi psikolog dünya paradır.ama dediğin gibi tüp bebekte maliyetlidir.Allah yardımcıın olsun psikolojini sağlam tut.

cnm benimkide suratını göstermedi ama bana herhangi bişey demediler bak şimdi benimde kafama takıldı.tekrar çekicez felanda demediler yanii ben ayrıntılııyı 80 tl ye çektirmiştim.ee yüzünüde göremedik ayy saglıklıdır kuzum inşallah zaten herşey kafama takılıyo 4 ay daha nasıl geçicek bilmiorum benim tsh de yüksek ilaç kullanıyorum ama bebişimi etkilemez inşallah.bir düşseydi.midem agrıyo 2 gündürdee ay şu eylül gelsin biran öncebişey olcak die ödüm kopuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…