Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

cnm ayrıntılıya tekrar girdinmi benim bebişde yüzünü ters dönmüştü tekrar yaptır demedi doktor acaba yüzünü dönmediği için eksik bakılan şeyler kalmışmıdırki

tatlım cuma günü giricez... yüzünü dönmedi dedi git tatlı ye biraz dolaş gel dedi doktorum dediklerini yapıp geldim... gene dönmedi(( doktorumda diğer taraflarını inceledi yaklaşık 45 dk kadar ama sonuçlarını yüzünü dönmedi yüzüne damağına ve solunum yollarına tekrar bakıcam dedi o zaman hepsinin sonuçlarını veririm dedi... hatta ben tekrar para istemek için yapıyorlar sanıp sordum hayır bir ödeme yapmicaksın devam edicez sadece dedi... benim durum bu canım ama benimki tamamen dönmüştü arkasını belki seninkinde inceleme yapılacak durumdaysa tekrar çağırmamıştır.. içini ferah tut. bu hastalık bizi pipirikli yapıyor walla ben tekrar çağırdı diye kafama takıyorum sen çağırmadı diye bir sağa sağlim alsak bebişlerimizi kucağımızada bebişlerimizde kurtulsa bizde:))

burda hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz tabii ki anlatıcaksın... bir uzmandan yardım al derim ben bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 3 ayını geçtiyse kullanılabilecek ilaçlar var... boşuna bebeğinede kendinede stres yaşatma derim ben... bende ilaç kullanıyorum bebeğim Rabbim e emanet ilaç kullanmayıp sakat doğum yapan dolu var... bol bol dua et, bebeğini düşün hepsi geçicek Allah ın izniyle unutma yanlız değilsin bizde aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz bir şekilde geçicek başka çaresi yok...

ayy sorma cnm ben herşeye pipirikleniyorum hele söz konusu bebişler olunca daha fazla dediğin gibi ancak sagsaglim kucağımıza alırsak rahatlarız belki.doktor kontrolüm ayın 25 inde felan daha çok var offf sorcam sorular var doktora mesela sorcam yüzünü dönmedi bebiş ayrıntıılıda tekrar çekilmesi gerekmezmiydi die o zamana kadar ayrıntılı zamanı geçmiş olur gerçi ama içimi rahatlatmak için sorucam.bir gelseydi şu eylül sonu:)

canım benim sıkalım dişimizi az kaldı biz gene kafaya takıcak birşey buluruz ataklar ne alemde iyisindir umarım...

canım benim sıkalım dişimizi az kaldı biz gene kafaya takıcak birşey buluruz ataklar ne alemde iyisindir umarım...

cnm Allaha şükür hamilelikte atak pek yaşamadım bi iki defa ama anksiyete ve takıntı atağı çok yaşıyorum sıkıntı bunalım çok yaşıyorum oda sanırım ailemden akrabalarımdan uzakta oldugum için kendimi çok yalnız hissediyorum.ev hanımıyımda evde bol bol kendimi dinliyorum evlenmeden önce çalışıodum ama burası küçük yer iş yok.asosyal yaşıyorum ailemden doğup büyüdüğüm yerden sosyal hayatımdan uzaklarda zorlanıyorum tabiki.gereken ilgiyi eşimin ailesinden görmek istiyorum onlarda pek ilgilenmio tam tersi kendi sıkıntılarını sürekli bize yansıtıyolar bide onlar bunaltıo.mesela bi kere canının istedgi bişey varsa yapim kızım dediğini duymadım yada alalım canın ne istiyo yok anca kendi sıkıntılarıyla bunaltıyolar bizi bunları kafama çok takıyorum.ne bilim işte hayat belki bebişim hayatımdaki boşluğu doldurur.ee biz boşamı panik atak oluyoruz hayat şartları bizleri bu hale getiriyo Allah beterinden korusun.

hamile olan arkadaşlar bişey sorucam acaba hangi ilacı kullanıyosunuz ve hemen mi başladınız 3 ay sonramı?ben tüp yapıcaktım temmuzda ama sinir krizi geçirdiğimden beridir kendimi toplayamıyorum..dr.umda bikaç ay ertele dedi..hamilelikte sıkıntın artar dedi.hoş olup olmayacağı belli değilde..ne dersiniz erteliyeyimmi..yoksa ilaçlarla idare edebilirmiyim..bende el ayak boşalması çok oluyo..içimde kaygı heyecan panik yumağı tam göğüs kefasimin ortasında hiç çıkmıyo..nefesim kesiliyo..yani durumum vahim ne yapacağımı bilemedim..öenriniz varmı??

adaycım senin sıkıntılarını orada yalnız olman asosyal olmanda çok çok etkiliyor ne yazık ki... demek ki eşinin aileside biraz cahil hamile olduğunu bildikleri halde sana sıkıntılarını yansıtıyorlar... bu süreci kendi ailenin yanında geçirme imkanın yok mu en azından bebeğini kucağına alana kadar?? çünkü ben inanıyorum ki bebişlerimiz bize ilaç olacak. Allah a emanet ol cnm ii haberlerini bekliyorum duam sizlerle...

öncelikle çok geçmiş olsun... ama öncelikle bir psikolog desteği almalısın onun önereceği ilacı kullanmalısın bence... ilaç ismi vermemiz sana doğru olmaz ki belki seni daha kötü yapar benim kullandığım ilaç belki sana dokunur!!! tavsiyeyle ilaç kullanmamalısın bence... burada hamileliğinin başından beri ilaç kullanan arkadaşlarımız var... ama ben 3,5 aydan sonra başladım ne yazık ki ilaç kullanarakda hamileliğini geçirebilirsin olumsuz düşünme ve bence erteleme derim ben çünkü bu illetten tamamen ne yazık ki kurtulunmuyor ben 8 yıldır çekiyorum... hayallerini erteleme derim ben.......

sagol cnm güzel dileklerin için.ailemin yanında geçirememki cnm sonuçta evlendik barklandık daha doğuma 4 ay var çevremdeki insanlar o kadar anlayışlıı degil.eşime diyorum bazen ailemin yanında doğum yapim die oda ben göremicekmiyim dio çocugumun doğdugu anı hamileliğinin son zamanlarını felan duygusala baglıo:)yine zorlasam giderim kimseyi dinlememde işte sadece benim mutlu olmam yetmio eşimde üzülmicek isteyerek göndercekki gidebileyim.yoksa gitsemde üzülürüm.sabretmekten başka çarem yok Allah izin verirse 4 ayımız kaldı sonra kızım büyüyüp toparlanınca dört beş aylık olunca gideriz acısını çıkarırız kızımla.senin nasıl gidiyor cnm.çalışıyormusun evdemisin.

sende haklısın canım insan öyle çekip gidemiyor ne yazık ki... ben sana iyi gelir diye söyledim tabii ama bu seferde eşini bırakıyorsun( az kaldı yarısından çoğunu geçirdik inşallah kalan süreyide sağa sağlim atlatabiliriz... canım ben çalışıyorum yasal sürem dolana kadarda bir aksilik olmazsa çalışmayı düşünüyorum... evde olmanın benim için şuan pek iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum(( ben ilaç kullandığım için iyi sayılırım şu sıralar çok şükür... bebeğime zarar vermesin diye dua etmekle geçiyor günlerim yoksa o vicdan azabını kaldıramam doktorum rahat ol önemli olan süreyi atlattık birşey olmaz ilaç kullanmayıpta sorun yaşayan bir sürü insan var falan dedi ama insanın söz konusu evladı olunca içi bir türlü rahat etmiyor öyle işte canım ya aday bir sağa sağlim bebişlerimizi kucağımıza alsak başka birşey istemiyorum walla.........................................

canım nasılsın nasıl geçiyor konuşamadık hiç... hala uyuyamıyor musun???

Merhaba canım iyiyim daha iyiyim şükürler olsun İst.a dönünce terapi almayı düşünüorum doğum için...Ama İst bana iyi gelmiyor sanki bir kaç hafta daha annemlerin yanında dinlenmeyi düşünüyorum...Sen nasılsın neler yapıorsun?

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyoruz sana..Yalnız sorularına ancak psikolog ya da bir psikiyatr cevap verebilir.Senin şu anki halini inceleyip hamileliğe hazır olmadığını veya bir terapi süreciyle hamileliği rahat bir şekilde sürüdürebileceğini onlar söyler sana..Onlara güven canım..Hepimizin yaşadığı ayrı hepimizin yaşadığı kendine zor..İnş iyi haberlerini alırız...

canım idare ediyorum bende işte iyi diyelim iyi olalım... bugün kızım resmen aşağıya doğru vuruyor sanki çıkmaya çalışıyor canımı yakıyor haylaz... ben çalışıyorum canım napim yarında kontrolümüz var bakalım hayırlısı... terapi al muhakkak kendini kasmamaya çalış canım artık gittikçe zaman daralıyor artık

canım aşağılara vurunca bende çok panik oluorum nolur yukarı çık diorum...
Kolay gelsin sana yarın ii haberlerle gel inş...

şanslısın cnm çalışırken zaman çabuk geçer.bende çalışmayı çok seviyorum eşim memur burda ilerde tayinimiz istanbula çıkarsa tekrardan çalışırım inşallah bende kpss ye çalışcaktım bu sene ama mide bulantılarımdan çalışamadım sınavda geldi temmuzda dahada çalışamam zaten neyse bebişim iyi olsunda .çok uzakmış gibi gelio bana bebişlerimizi kucagımıza alcagımız günlerbaşka anneleri bebişleriyle görünce gözlerim doluyo acaba bende bebişimi kucagıma alablckmiyim die .bugün saglık ocagında aşımı oldum kan aldırdım tahlil sonuçlarımı yarın alcam.bi cihazla kalp atışlarına baktılar.kermes vardı ordanda kermesten bebişime patik yelek elbise aldım ilk alış verişim.öyle işte cnm bir yandan gün sayıyorum bir yandan korkuyorum yaklaştıkçada doğumdan derken zaman geçio yeterki Allah saglık versin bebişlerimizle bizlere.bu arada kolumda hafif ağrıyor yandım bu gece :)

duygucum şeker yükleme testi yaptırmışmıydın.

geçmiş olsun birkaç gün ağrı yapıyor ne yazık ki( ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım canım doktorum 3 hafta sonra yaparız dedi 28. haftaya kadar yapılıyormuş... benimde erken doğum riskim varmış rahim damarlarımda daralma olmuş 3 hafta sonra gittiğimde düzelmemiş olursa sıkı takibe alıcakmış beni... hep bu illet hastalık yüzünden moralim bozuktu dün aday ya benim yüzümden mi oldu acaba diye ilaçta kullanıyorum ya ben sağa sağlim alalım aday yaa bebeişlerimizi kucağımıza tek isteğim bu walla banada hem çok uzak bazende çok yakın geliyor dua et bana olur mu benim dualarım sizlerle

geçmiş olsun cnm içini ferah tut ilaç dan olsaydı kadın doğumcun seni uyarırdı ve ilacı keserdi demekki ilaçtan değil.hem niye senin yüzünden olsun sen bebişin için daha faydalı olabilmek için ilaç kullanıyorsun keyfinden değil.hamilelik zor bir süreç bir ay gittigimizde herşey normalken bidahaki gittigimizde problemler çıkabilior.Allah yardımcımız olsun.bende çok korkuyorum herşeyden bebişime bişey olur die bana bişey olur die çok korkuorum.normal doğumdan sezeryandan hepsinden korkuyorum Allahım bizlerinde cesur bir insan olmamızı nasip etsin herşeyden korkuoruz valla.banada çok uzak geliyor Allahım zaman güzel bir şekilde çabucak geçsin bebişlerimizi sagsaglım alalım kucagımıza.en önemliside ondan sonra inşallah bebişlerimize iyi anneler oluruz.benimde dularım sizlerle.

bu arada kan sonuçlarımı aldım hafif kansızlık varmış.kadın doğumcuma göstercem sonuçları gidince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…