ben sessizliği bozayım, ben panik atak daha doğrusu kaygı problemi olan bi insandım artık herşeyden korkar olduğum an doktora gitmeye karar verdim.Çünkü ilerde hamile kalırsam çok telaşlı olacağımı ve bu şekilde yaşayamayacağımı düşündüm.Doktora gittimde yıl 2010 du trafikten uçaktan hastalıktan doktordan vb herşeyde korkuyor herşeyin en kötüsünü düşünüyordum.Ve 1 yıl doktora gittim herşey düzeldi çok iyiydim ama bana verdiği ilaç bana 18 kilo aldırmıştı.ne yapacağımı şaşırmıştım kilo alamya başladığımda doktorla konusmustum bana devam edelim alırsın ama çok olmaz demiş fakat kilo 18e kadar çıkmıştı sonuçta kontrollü bi şekilde 4 ay önce ilacı bıraktım yeme düzenimde yıllardır bi değişiklik yok kilo aldığımdada böyle idi suan hiç kilo vermedim ve öğrendim ki 7 haftalık hamileyim herşey yolunda içim çok şükür ama bu kilolalar beni mahfediyor korkutuyor ve psikiyatrisime çok kızıyorum başka bi yolu olmalıydı.ve hala doktora giderken çok telaşlanıyorum anlayacağınız aldığım kilo yanıma kaldı.....
Canım psikytrna hiç kızma bak sıkıntılarından kurtulmuşsun çok şükür..Ben de 10 kilo almıştım ama sen bebeğine süt verip onu büyütürken vereceksin o kiloları biliyorum çok kötü hissettiriyo insana kendini bu kilolar ama ruh sağlığımızın ii olması herşeyden önemli...
kızlaaarrrr selam nasılsınız keyifler nasıl 2 gündür girememiştim ama aklım hep sizlerdeydiii... ya kızlar size birşey sorucam bildiğiniz gibi ben hamileliğimin 3,5 ayından sonra ilaç kullanmaya başladım bu ataklar yüzünden... biz dün kızımla ayrıntılı ultrasona girdik kızım üzünü dönmediği için önümüzdeki hafta tekrar giricem solunum yolları için... ama kalbi beyni ciğerleri falan herşey olması gerektiği gibi gözüküyormuş... buna rağmen ilaç kullandığım için tedbir olsun diye kalp ekosu çeksek iyi olur dedi doktorum ama ayrıntılısı temiz çok şükür... gittiğim hastanedede kalp ekosu çekilmiyor başka yerlere sordum bir kalp ekosu 250 tl(( ben 250 tl sinde değilim ama ayrıntılısı temiz bu kadar kurcalamaya gerek var mı ki birşey çıksa bile bebiş bayağı büyüdü kıyamam ki ben kızıma... sizce napim ben çektirmekten yana değilim ama bilemedimde o kadar tahlil yapıldı birşey olsa çıkardı herhalde yaaa.....
kuzum için rahatsa çektrmeyebilirsin tabi bu senin seçimin ama içim rahat olsun aklımda kalmasın Allah korusun bşy vrsa bileyim hazırlıklı olayım filan dersen çektir...