Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bazen eşim benimle dalga geçiyo tamam aşkım tamam sen delisin sen ne dersen o diyo. Eee bizi bile bile aldılar sanki önceden bilmiyolarmıydı. Bende ona az peşimden koşmadın benim gibi deliyle evlenmek için diyorum başlıyoruz makaraya. Tabi aramızda evlendikten sonrada yaşayanlar var ama eminim önceden yaşamış olsalardıda bu sebepten ötürü evlenmekten tereddüt edeceklerini zannetmiyorum. Çünkü artık çağımızın hastalığı bu hastalıkta değil bir tür yaşam biçimi oldu artık:)))

kesinlikle yaşam biçimii..:)

kızlar giremedim bir iki gündür, en son doktor norodol diye bir damla verdi demiştim ya o beni daha fena yaptı ilk 24 saat iyiydim sonrası berbat...fayda etmediği gibi kasılmalar da yaptı.tekrar doktoruma gittim anlattım durumu bu kez de bitkisel alora diye bir kapsül verdi.bunu kullaanan oldu mu aranızda ya, ben çok kötüyüm ürtiker devam edio bir yandan bir yandan panik atak :( nolur bana yardım edin dayanamıyorum artık :((

kızlar giremedim bir iki gündür, en son doktor norodol diye bir damla verdi demiştim ya o beni daha fena yaptı ilk 24 saat iyiydim sonrası berbat...fayda etmediği gibi kasılmalar da yaptı.tekrar doktoruma gittim anlattım durumu bu kez de bitkisel alora diye bir kapsül verdi.bunu kullaanan oldu mu aranızda ya, ben çok kötüyüm ürtiker devam edio bir yandan bir yandan panik atak :( nolur bana yardım edin dayanamıyorum artık :((

Alora kapsülü ilk defa duydum. Netten baktım, Pasiflora'nın tablet haliymiş.. Belki fayda eder. Ürtiker için serum filan taktırsan? Belki o da iyi gelir. Ya bi çare bulabilmek isterdim ama bişey diyemiyorum. Başka bi doktora mı danışsan acaba?

Bende ilaç kullandığım halde çok kötü olurdum. Birde sadece panikdende değil hamilelikdede panik atağa benzeyen durumlar yaşayabiliyor. Baş dönmesi miğde bulantısı halsizlik mutsuzluk tabiki kaygıların mutlaka var demem oki ben acile giderdim bana serum takardı birde içine uyku için bir ilaç koyardı. Aslında alerji ilacı ama yan etkisi gevşetici ve uyku yapıyo ben onu yaptırdığımda ativan içmişim gibi rahatlıyodum. Çok bunaldığında mutlaka serum takdır vitaminler bile iyi geliyo. Dene mutlaka İnan faydasını görürsün

panik atak yaşayanlarımız yanı sıra sosyal anksiyete yaşayan ve hamile olanımız var mı acaba?

Panik ataklıların eşleri diye bi başlık mı açsak? :)))
bence onlar kendilerine bir başlık açıp toplansınlar bir yerdee...:))))panikli eş mağdurları:p
her ikiside mantıklı, en azından onlarda yardımlaşırlar napsınlar :)))

Bazen eşim benimle dalga geçiyo tamam aşkım tamam sen delisin sen ne dersen o diyo. Eee bizi bile bile aldılar sanki önceden bilmiyolarmıydı. Bende ona az peşimden koşmadın benim gibi deliyle evlenmek için diyorum başlıyoruz makaraya. Tabi aramızda evlendikten sonrada yaşayanlar var ama eminim önceden yaşamış olsalardıda bu sebepten ötürü evlenmekten tereddüt edeceklerini zannetmiyorum. Çünkü artık çağımızın hastalığı bu hastalıkta değil bir tür yaşam biçimi oldu artık:)))
Kesinlikle katılıyorum, artık bunu yaşamayan yok ama insanlar kendilerini dinlediklerinde ya da başlarına bişey geldiğinde bi şekilde tetiklendiklerinde farkediyolar ve birçoğuda kendi içinde sır tutar gibi tutuyo..

panik atak yaşayanlarımız yanı sıra sosyal anksiyete yaşayan ve hamile olanımız var mı acaba?
bnde anksiyete bozukluğu var çocukluğumdan beri.. artık bu durum panik atağıda beraberinde getiriyo..

geçmiş olsun canım norodol bende kullandım benim yüzümde kulağımdan çeneme kadar olan yerde kasılmalar yaptı sonra onu çıkarıp diğer ilacımın dozunu arttırdı..(bende hamilelik falan yok tabi)

aklıma geldi sinirlerim zıpladı paylaşmak istedim:ilk uyuşma ve baş agrısı şikaetiyle gittiğimde doktorum fibromiyalji dedi ve citol verdi..tabi bana demedi antidepresanlar geç etki gösterir düzgn kullan diye..sonra ben ilacı düzensz kullanınca daha beter oldum bu defa anafranil ekledi tabi yine acıklma yok onuda içmedim en son fenalaştığımda xanax ve ve adını unuttuğum bi ilaç daha verdi..nihayet psikiyatra gittimde öğrendim neyin ne olduğunu..ki gittiğim hastanede özeldi..baştan beni aydınlatıp psikiyatra yöneltseydi belki o kadar acı çekmezdim..ayy cok sinirlendimm

aklıma geldi sinirlerim zıpladı paylaşmak istedim:ilk uyuşma ve baş agrısı şikaetiyle gittiğimde doktorum fibromiyalji dedi ve citol verdi..tabi bana demedi antidepresanlar geç etki gösterir düzgn kullan diye..sonra ben ilacı düzensz kullanınca daha beter oldum bu defa anafranil ekledi tabi yine acıklma yok onuda içmedim en son fenalaştığımda xanax ve ve adını unuttuğum bi ilaç daha verdi..nihayet psikiyatra gittimde öğrendim neyin ne olduğunu..ki gittiğim hastanede özeldi..baştan beni aydınlatıp psikiyatra yöneltseydi belki o kadar acı çekmezdim..ayy cok sinirlendimm

İyi de, citol olmazsa aspirin olsun. Doktor ilaç verdiyse ve kullan dediyse, düzenli kullanmak gerekir :) Biraz sen de boşlamışsın galiba :) Doktor bana ilaç verse de bunu günde 2 kere, 1 ay bounca içicen dese, ben her gün aynı saatte ve bir ay değil bir buçuk ay içerim :)))

İyi de, citol olmazsa aspirin olsun. Doktor ilaç verdiyse ve kullan dediyse, düzenli kullanmak gerekir :) Biraz sen de boşlamışsın galiba :) Doktor bana ilaç verse de bunu günde 2 kere, 1 ay bounca içicen dese, ben her gün aynı saatte ve bir ay değil bir buçuk ay içerim :)))

biliyosunki antideprsanlar ilk etapta durumu daha da kötüleştiriyor..ben ilacı kullanınca daha kötü olduğumu fark ettim..hiç bilgimde yok..etrafta baskı yapıyo zaten işte ilaç kullanma yok iyi değil yok bilmem ne cok biliyolarmıs gibi..doktorum güzel güzel anlattı bıçak gibi kesemiyoruz zaman ihtiyacımız var diye bende ona göre davrandım:)

biliyosunki antideprsanlar ilk etapta durumu daha da kötüleştiriyor..ben ilacı kullanınca daha kötü olduğumu fark ettim..hiç bilgimde yok..etrafta baskı yapıyo zaten işte ilaç kullanma yok iyi değil yok bilmem ne cok biliyolarmıs gibi..doktorum güzel güzel anlattı bıçak gibi kesemiyoruz zaman ihtiyacımız var diye bende ona göre davrandım:)

Haa evet ben o şekilde düşünmemiştim pardon :) Sen sandın ki ilaç bana dokunuyo :)))

Ya bırak milleti... Geçenlerde annem memesinde bi ağrı hissetmiş, randevu aldım doktora gitti. Doktor ona bir de kalbini göster demiş. Ona da gönderdim, o doktor da çok önemli değil ama anjiyo olman gerekir demiş. Annem tutturdu, bi kere bıçak yiyen iflah olmazmış. Anjiyo olmasam mı? Sen belirti göstermeden bunun bulunduğuna şükredicene bıçak diyosun, korkma bıçak yarası olmıycak ufak bi kesik dedim :)) Hani yumuşak başlı olsam kadın belrti bekliycek. Neymiş de bi bıçak yiyen bi daha iflah olmuyormuş. Töbe yarabbim... Sen sanki ilaç kullanmasan millet gelip derdini mi dinliycek? Laf işte... Amaannn.... :))

kızlar eski doktoruma gittim akşam üstü birde,o pasifleroyla aloranın bi faydası yok gibi birşey...dayanamayıp eski doktoruma gidince o da bana ativan verdi..ativan baya yaygın bi ilaç sanırım gebelik kategorisi c imiş,günde yarım yarım alarak bir tableti aşma sakın,zorda kalmadıkça da alma dedi doktor...napcamı şaşırdım riski var ama senin durumundaki hastalara veriyoruz dedi doktor.sizce sakıncalı mıdır çok duydunuz mu daha önce?ne kullanacağımı şaşırdım artık:((

kızlar eski doktoruma gittim akşam üstü birde,o pasifleroyla aloranın bi faydası yok gibi birşey...dayanamayıp eski doktoruma gidince o da bana ativan verdi..ativan baya yaygın bi ilaç sanırım gebelik kategorisi c imiş,günde yarım yarım alarak bir tableti aşma sakın,zorda kalmadıkça da alma dedi doktor...napcamı şaşırdım riski var ama senin durumundaki hastalara veriyoruz dedi doktor.sizce sakıncalı mıdır çok duydunuz mu daha önce?ne kullanacağımı şaşırdım artık:((

Ativan kullanan da var burda. Gebelik kategorisi D diye biliyorum ben. Hatta burda bi yazımda C grubunu bile doktorlar zorla veriyor, D grubunu nasıl yazdı gibi bi konu geçmişti. Doktorun verdiyse doktorunla senin aranda olan bişey. Çeyrek iç bakalım belki o kadarı yeter.

ben seredial diye bir tablet kullandım reçetesiz satılıyor, bitsel bir ilaç fena degil deneyebilirsin içinde ilaçbileşimi yok ama her eczanede bulunmuyr ben siparişle getirtiyordum .

ben seredial diye bir tablet kullandım reçetesiz satılıyor, bitsel bir ilaç fena degil deneyebilirsin içinde ilaçbileşimi yok ama her eczanede bulunmuyr ben siparişle getirtiyordum .

bahsettiğin ilacın içinde çarkıfelek çiçeği (pasiflora) kedi otu ve melisa varmış. Diğerinin adını duymadım. Bu tarz bitkiler ve bitki çayları-ilaçlar da gebelikte önerilmiyor. Dikkatli kullanmakta fayda var.

canım benim ya keşke elimizden birşeyler gelse de sana yardım edebilsek çaresizlik bu olsa gerek hemen kullandıgın ilaçlar etki göstermez biraz daha sabretsen

kızlar ativanı ararştırdım da tehlikeli görünüyo baya...bende diğer yeni gittiğim doktorumla konuştum akşam,alora dediği hap hemen etki östermezmiş zaten,ir hafta geçsin bakalım falan dedi bende bu süreci rahat atlatmak adına yanında ativan mı alayım yoksa norodol damladan düşük dozda mı alayım dedim?doktor da damlayla alorayı al dedi..bakalım nolcak şu an ativan aldım rahatladım gibi biraz..bir de böyle denicez bakalım...damlanın dozunu yarıyarıya düşürünce kasılma yapmaz belkii...inşallah yapmaz::(

Back