Selam kızlar, iyi akşamlar..
Epeydir fırsat buldukça geçmişte paylaştıklarınızı elimden geldiğinde okuyorum..
Ankarada iken işim olmadığından girebiliyodum ama Ispartaya geldim, 1,5 ay abimler misafirimizdi.. 0 sırada nette 3 hafta iptaldi.. 0nlar gittikten sonra ev olarak biraz rahatladık, ekim topiğine döndüm sonunda.. ama hamişliğin sonlarına doğru panik mi dersiniz, kaygı mı dersiniz ne varsa ortaya çıkmaya başladı..
Kaç zamandır kendimi bastırıyorum, telkin ediyorum ama bikaç gündür öyle ya da böyle bi şekilde patlak veriyo..
Hamileliğin bu dönemlerinde bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlarıda okudukça çarenin bizde olduğunu görüyorum her defasında ama ne fayda.. İnsanı öyle bi konumda yakalıyoki, kendi kendine söz geçiremez kılıyo..
Şuan bile alnımın biraz daha üstünde bi kasılma var bi türlü anlam veremediğim, kendimi dinledikçe hangi hastalıklara yorabildiğimi gayet iyi bilirsiniz zaten.. Ben doğumdan korkmuyorum çok şükür ama panik atak için aynı şeyi söyleyemiyorum. Güçlü olup düşünmemem gereken yerde oturdum deli gibi kafamdaki bu kasılma ne diye ağlıcak kadar oluyorum...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, çok zor dönemler gerçekten....