Sezeryan olacağın için sancın olmayabilir melekcim. Benim suyum gelmişti az az inşallah seninde öyle olur. Sancın olmadanda bir anda olabilir. Rabbim hepimize bu şekilde hayırlısıyla nasip eder inşallah. Ayyy melek seni çok ii anlıyorum. Ne desek boş. Yakınlarında doğum yapmış birileri varsa onlarla konuş tlf la yada yüz yüze çok ii gelir. Ben öyle yapıyordum. Seninki panikle harmanlanmış doğum korkuları büyük bir kısmı bence çok yoğun yaşadığın için ayırt edemiyorsun sanırım. Ama melek İnan o an panikle uzaktan yakından alakan olmuyo çünkü doğum nasıl olucak die heyecanla biraz korku oluyo olmasa anormal olur başka bişey düşünemiyorsun zaten yanı başında anestezici oluyo. Benim belime iğnemi yaptılar. Korktuğum için tansiyonum çıkmaya başlamış anında uyku hâli verdiler. Birde hemşirenin elindeki ağzıma takacağı aparatı tuttum okadar korkan ben. Narkoz istemiyorum ayılması zormuş diyorum kadına ki oda narkoz değil uyku hâli diye bişey o beni dinlemeden zorla taktı bu anlattıklarım 5 dk bile sürmedi sezeryan 20 dk yada yarım saat falan zaten. Demem oki o an bütün cihazlardan takip ediliyorsun direk tansiyondan anlaşılıyor sanırım senin panik olmana fırsat verilmio zaten canım benim. Çıktığında bebek doğdu deyince şok oluyosun bu kadar çabukmu diye. Ben odaya geldiğimde ayaklarım çözülmeye başladığında sancı hissetmenden için narkotik ağrı kesici yapıldı hemen uyudum 3 veye 4 saat kadar. Uyandım gelen giden makara muhabbet oğlum herkezin elinde. 2 gün biraz acaba olurmuyum diye düşündüm panikleri oldumda ama korktuğum gibi değildi. Beynimde çözümler bularak attım o an kafamdan sonrada çok rahat geçirdim ara ara paniklerdim ama kesinlikle hamilelikteki gibi değildi. İnşallah şimdide biter gider hepimizin şimdi sen yapacaksın doğumunu sonra biz doğuma yakın panikliceğiz inşallah olmaz sen sevimdeniz siz bize teselli vereceksiniz inşallah. Sakın bizi unutmayın ara sıra yazın doğumdan sonrada çünkü doğal olarak bir yoğunluk olucak belki çok sık olmayabilir ama. Domestikusunda bu konuda hakkını vermeliyiz. Minik kızı olduğu halde elinden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyor. Yaşamayanlarında çok ii anlıyorum çünkü bebeklerle birlikte gerçekten zor zaman olmayabiliyor öptüm kızlar hepinizi
Canım yaa Allaah senden razı olsun.. Nasıl güzel moral oldun bana anneme bile okuttum bu yazını.. Çünkü o da belli etmiyor ama kötü olursam diye endişeli.. İnsan yaşamadığı birşeyi heleki ameliyat olursa ve bizim gibi fazla panikli olunca fazlaca kuruyor tabiki.. Burayı nasıl bırakabilirim ki ben canım ya.. 9 ayım burada herkesin kafasını şişirerek geçtiDomestekus beni burda yetmedi birde facebookta dinledi Doğum yaptı burayı bırakmadı her fırsatta bize moral oldu.. hakkınızı helal edin arkadaşlar.. Destek çook çoook önemli bazen bir cümle bile aklımdan gitmiyor burda okuduğum o cümle ile teselli oluyorum kendime.. İnşallaah önce sevimle ben sonra da sizler arkamızdan güzel doğum haberlerimizi yazacağız..
Allah izin verirde sag salim atlatirsam ilk firsatta girip yazicam canim merak etme Bi aksilik olmazsa 19 haziran carsamba 12 de girecez
Benim icinde dua edin sag salim kurtulalim kizimla
Allah seni (ve hiç birimizi) korktuğunla imtihan etmesin İnşallah. Sağlıkla sıhhatle güzel bir doğum dilerim.
Sevim ilaçla uyutmak derken sezeryanımı kastediyorsun. Eğer öyleyse neden istemiyo acaba zararlı bişey olsa hemen hemen herkeze yapılmaz heralde sevimcim ama bir bildiği vardır Dr nun. Ama bazı insanlar narkoz alıyor ki uyku hâli daha hafif bildiğim kadarıyla. Ama zaten belden uyuşturulcağın için ayık da olsan hiç bişey hissetmiyosunki Allah'ın izniyle inşallah. Sanırım bu yüzden gerek görmemiş olabilir. Bende Dr uyutcakmısınız diye sorardım o zaman gelince karar veririz demişti. Benim tansiyonum yükselince anında uyku verilmişti tabi önce belde n uyuşturulmuştum. Her iki halikardada bişey hissetmiyosun Allah'ın izniyle inşallah. Korkacak olursan onlar ister istemez uyutacaklar arkadaşım. Hakkında ve hepimizin hakkındada hayırlısı olsun inşallah
Hayir canim sen gecen gun acile gidip serum taktiriyorum sakinlestirip uyutuyor demistin ya o tarz na yapabiliriz dedim oda bisey yapmicani biraz daha idare etmem gerektigini soyledi sık disini az kaldi dedi
Narkoz olayina gelince benim doktor sicak bakmiyor niyeyse uyandirmak mesele anne aci cekiyor dedi
Ama panik olursam beni uyutacagini soyledi sakinlestiriciyle onuda bebek cikmadan yapamam bebegide 5 dk da alip seni uyutacam cok kolay olacak merak etme dedi
İnsaallah dedigi gibi olur
Özür dilerim, doktorun bi acayipmiş :) Narkozdan uyanmak kişiden kişiye değişir. Ben rahat uyanmıştım çok şükür. Hatta kuzenim "ya sen çok ayıksın" demişti :)) Yine aynı kuzenim, girmek istemediği bi ameliyattan çıkarken istemiyorum diye bağırarak uyanmış :) Bir de zaten damar yolu açılıyor. Serum takılıyor, narkoz atılıyor vücuttan. Bana sürekli hemşire gelip kontrol ediyordu, ateşime, tansiyonuma bakıldı, ağrı kesici yapmak istedi hemşire ama yaptırmadım :) seruma antibiyotik kattılar filan... Yani narkozdan niye korkutmuş doktor seni? İlginç? Vardır bi bildiği...
Biraz rahat bi insan gereksiz tedirgin oldugumu düsunüyor sanirim tabi erkek olmasi ve gebeligin insana ne hissettirdigini bilemicek olmasida bir etken bence
Narkoz olayi benide geriyor niyeyse bilemiyorum hic narkoz almadigim icin belkide
Bide kimle konussam ondan uyanmanin daha zor oldugunu soyluyor
Gerci ona bakarsan epidural icinde felc riski var deyip duruyorlar
Yani hepsinin biseyi var
Narkozdan atilirken belli bi zaman cok ôksuruk tuttugunu bununda dikis yerlerini acittigini duydum birkac kisiden ne kadar dogru bilemem tabi
Allaha güvenip gircez artik kismetimizde ne varsa Allah yardimcimiz olacak insallah
Kizlar pasiflora icin bisey demediniz yokmu etrafinizda kullanan yada sizin tecrubeleriniz
Sevimcim dualarım seninle girmeden birgün önce mutlaka yaz senin için yasin ve kenzül arş sürelerini okumak isterim ama lütfen yaz bir gece önceden... Allah'ın izniyle herşey güzel olacak güzel Allahım içimize bir sükünet verecek..
Yazyağmuru canım yaşadığın çok normal şeyler az çok anladım ne demek istediğini zor biliyorum ama kendini sakin tutmaya çalış o an birşey olmuyor de kendi kendine bak bu kadar atlatabilmişsin tek başına kendi mücadelenle demekki hafif atlatıyorsun panikatağı.. Hafifi bile zordur o meretin biliyorum. Ama 1 gün kötü 10 gün iyiysen kar sayacaksın bunu.. İnşallah daha iyi olucaksın canım.. Hamileliğinde vermiş olduğu şeyler olduğunu düşün..
Kızlar iyi geceler, bilginize ve yaşadığınız tecrübelere ihtiyacım olan bi konu var.
Stresli ve pekte iyi geçmeyen yorucu ve sıkıcı günlerin ardından pa tekrarlamak üzereyken, mutlaka bişeyler bulup savmaya çalıştım başımdan. Ama bugünde yatağa yattığım zaman boşlukta yatıyorum hissi oluşuyo, sanki baş dönmesi gibi. sanki dönmeye başlıcak dengemi kaybedicem gibi. Ne yapacağımı şaşırıp kalkıp oturuyorum sebebini anlayamadığımdan. Ara ara olan birşey ama bazen daha fazla takıyorum kafama ve rahatlayamıyorum.tam tarif edebildim mi bilmiyorum ama içinizde böyle birşey yaşayan ve yardımcı olabilcek birileri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?