- 3 Mayıs 2013
- 447
- 29
- 98
Allah razı olsun arkadaşlar, çok teşekkür ederim. Eşim mi psikiyatrist mi çok zorÇok kötü durumda değilim şu an. Biraz daha beklicem doktora gitmek için. Paxili bırakalı da çok oldu benim. Hepimiz biliyoruz ki en iyi ilaç kendi beynimizde. Hastalığın tedavisi haplarda değil.. Ah bi de kabullenebilsek bunu.
sevimdeniz senin ki daha farklı bir durummuş arkadaşım. Rabbim inşallah hamilelik sonrası hatta öncesi kurtarır seni. Ne güzel öncesinde de yokmuş ki.
domestikus o kadar haklısın ki yazdıklarında. Ne kadar çok atak geçircem düşüncesine dalarsan o kadar çok geçiriyorsun zaten. Böyle lanet, beynimizin oluşturduğu bir şey bu. İnşallah melek gibi biz de son haftalarımıza çabucak huzurla varırız.
Bu arada ben bu ara en çok 'Rabbi yessir vela tüassir rabbi temmim bil hayr' okuyorum. Çok faydası oluyor.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Tesekkur ederim arkadasim ben zaten gebelikte yakalaninca iyice saskin ördek yavrusuna döndüm ne neyden kaynaklaniyor anlamakta zorlaniyorum insallh dedigin gibi olur unuturum gecer gider dogumla
İnsallah sizlerde bu hastaligi yenersiniz canlarim