Sezeryan olacağın için sancın olmayabilir melekcim. Benim suyum gelmişti az az inşallah seninde öyle olur. Sancın olmadanda bir anda olabilir. Rabbim hepimize bu şekilde hayırlısıyla nasip eder inşallah. Ayyy melek seni çok ii anlıyorum. Ne desek boş. Yakınlarında doğum yapmış birileri varsa onlarla konuş tlf la yada yüz yüze çok ii gelir. Ben öyle yapıyordum. Seninki panikle harmanlanmış doğum korkuları büyük bir kısmı bence çok yoğun yaşadığın için ayırt edemiyorsun sanırım. Ama melek İnan o an panikle uzaktan yakından alakan olmuyo çünkü doğum nasıl olucak die heyecanla biraz korku oluyo olmasa anormal olur başka bişey düşünemiyorsun zaten yanı başında anestezici oluyo. Benim belime iğnemi yaptılar. Korktuğum için tansiyonum çıkmaya başlamış anında uyku hâli verdiler. Birde hemşirenin elindeki ağzıma takacağı aparatı tuttum okadar korkan ben. Narkoz istemiyorum ayılması zormuş diyorum kadına ki oda narkoz değil uyku hâli diye bişey o beni dinlemeden zorla taktı bu anlattıklarım 5 dk bile sürmedi sezeryan 20 dk yada yarım saat falan zaten. Demem oki o an bütün cihazlardan takip ediliyorsun direk tansiyondan anlaşılıyor sanırım senin panik olmana fırsat verilmio zaten canım benim. Çıktığında bebek doğdu deyince şok oluyosun bu kadar çabukmu diye. Ben odaya geldiğimde ayaklarım çözülmeye başladığında sancı hissetmenden için narkotik ağrı kesici yapıldı hemen uyudum 3 veye 4 saat kadar. Uyandım gelen giden makara muhabbet oğlum herkezin elinde. 2 gün biraz acaba olurmuyum diye düşündüm panikleri oldumda ama korktuğum gibi değildi. Beynimde çözümler bularak attım o an kafamdan sonrada çok rahat geçirdim ara ara paniklerdim ama kesinlikle hamilelikteki gibi değildi. İnşallah şimdide biter gider hepimizin şimdi sen yapacaksın doğumunu sonra biz doğuma yakın panikliceğiz inşallah olmaz sen sevimdeniz siz bize teselli vereceksiniz inşallah. Sakın bizi unutmayın ara sıra yazın doğumdan sonrada çünkü doğal olarak bir yoğunluk olucak belki çok sık olmayabilir ama. Domestikusunda bu konuda hakkını vermeliyiz. Minik kızı olduğu halde elinden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyor. Yaşamayanlarında çok ii anlıyorum çünkü bebeklerle birlikte gerçekten zor zaman olmayabiliyor öptüm kızlar hepinizi
Canım yaa Allaah senden razı olsun.. Nasıl güzel moral oldun bana anneme bile okuttum bu yazını.. Çünkü o da belli etmiyor ama kötü olursam diye endişeli.. İnsan yaşamadığı birşeyi heleki ameliyat olursa ve bizim gibi fazla panikli olunca fazlaca kuruyor tabiki.. Burayı nasıl bırakabilirim ki ben canım ya.. 9 ayım burada herkesin kafasını şişirerek geçtiDomestekus beni burda yetmedi birde facebookta dinledi
Doğum yaptı burayı bırakmadı her fırsatta bize moral oldu.. hakkınızı helal edin arkadaşlar.. Destek çook çoook önemli bazen bir cümle bile aklımdan gitmiyor burda okuduğum o cümle ile teselli oluyorum kendime.. İnşallaah önce sevimle ben sonra da sizler arkamızdan güzel doğum haberlerimizi yazacağız..
Aaa beni anmışsınız çok teşekkür ederim :) Bu siteye üye olduğumda ikili test için başka bir başlığa yazmıştım. İşte pa var bende. Gidemezsem nolur, gece gitsem bu testi yaparlar mı vs.... Çok yadırgamışlardı haklı olarak. Otobüse binemiyosan arabaya bin, öyle olmazsa şöye yap.... Aslında durumun -öz- halini pek anlayamadılar yani. Burdaysa Nasreddin Hoca misali herkes damdan düştüğü için, birbirinin halinden anlıyor. Mümkün olduğunca yaşadıklarımı paylaşırım, bildiklerimi yazarım. Eğer bir kişi bile benim vesilemle rahat bi nefes alıyorsa, mutlu olurum.
İnşallah daha iyi günlerimizi buraya yazarız, derdimize olduğu kadar mutluluklarımıza da ortak oluruz.
***Melek aşkolsun. Kafa şişirmek ne demek?! :)