Ben o hissi bütün hamileliğim boyunca yaşadım. Öncelikle -her ihtimale karşı KBB uzmanına görün. Nörolojiye git. Sürekli baş dönmem var diyince kadın doğumcu bana bunları önermişti.
Önceki mesajlarını hatırlayamıyorum, ilaç kullanıyor muydun? Bırakınca ilaç da böyle yapıyor. Netten araştırdığımda anksiyete, depresyon, panik atak sonucu baş dönmesi, boşluk hissi oluşuyormuş. Bir de şu var, panik atak geçirecek miyim diye tetikte olmak, korkmak da stres birikimine sebep olup baş dönmesini sürekli hale getiriyormuş. Ben bir de başımın arkasında bi ağırlık varmış da, beni sürekli çekiyormuş gibi, ensemle başımın birleştiği noktada bi tuğla varmış da, sıkıştırıyormuş gibi hissediyordum. Senin hissettiğin o boşluk hissini de biliyorum. Sandala binmişsin de dalgaların üstünde salınıyormuşsun gibi :) Doğumdan sonra geçti çok şükür... Soluna yatııyorsun dimi? Başının altını da yükselt. Gerekirse ilaca başla.
ya arkadaşlar bence psıkolojık bıseyı kafamıza takıyorz beynımıze yer edıyo sonrada bıze oluyomus gıbı oluyo bogazlarm agrıyodu sızede yazmıstm ılac kullandm gecmedı kbb cıktm 2 kere hıc bıseyn yok bogazlarn temız dıyo psıkolojk olabılır dıyo bıde kanszlık yaparmıs daha kapsamlı bır ılac kulln dedı hep kafama takılıyodu neden gecmıyo dıye aynı şeyler bendede oldu kafamın arkası agarlasır ağrır omuzum kollarm ağrır uyusur bız kendımızı kastıgımız sıktgımz ıcın sınırler gerılıyo bunun ıcın butun sınırler boyundn gecıyo normal gelıyoartk yasaya yasaya napalım pa yasamayı ve olumsuzluklarnı ögrencz