kızlaar sayfayı baştan sona okudum .. tabi tek seferde okuduğum için çok yoruldum :))
siz neler yaşamışsınız öyle...
bende depresyon tedawisi görmekteyim .. 5 aydır pro... kullanıyorum. bu benim 4. depresyonum. toplamda on yıldır kafam bozuk...
panik atağım hiç olmadı... taki bebek isteyip istemediğimi düşünmeye başlayana kadar..
şimdi kalbim çarpıyor nefesim daralıyor. ve bebek isteyip istemediğimi bile bilmeden yapmek yapmamak, pişman olup olmamak , yaşamak isteyip istememek arasında bocalayıp duruyoruum..
kk. da hep başka konulara yazdım gezindim durdum . on yıldır depresyonla beraber, saçıma başıma, siwilceme kiloma da taktım durdum... insanlardan saklandım kalabalıktan kaçtım eşimden ayrılmayı düşündüm .. ölmek istedim uyumak uyumak we bir daha uyanmamak istedi. kendimi cezalandırdım kötü dawrandımi sevdiklerimi üzdüm......
ama çocuk deyince panik olduğum kadar olmadım... arkadaşlarım çewrem artık 2.-3. bebeklerini dünyaya getirdiklerini gördükçe telaşa kapılıyorum... napacağım bilmiyorum.Yüce Allahtan hayırlısı olur inşaallah...