Domestikus ve panikli cvp larınız için teşekkürler kızlar domestikus cibram ve cipralex aynı grup ilaçlarmı
Ya kizlar simdi ben sirt üstü yatamiyorum nefesim daraliyor carpintim basliyor yan yatabiliyorum epidural sezaryen olanlar sirt ustu nerdeyse 1 saate yakin yatacagimi ve kalkamayacagimi bilmek beni simdiden geriyor kasiyor strese girdim uyku arasinda bile sirt ustu yatinca uyaniyorum acaba sezaryen sirasinda doktorum uyuturum dedi ama sanki uyku sirasinda bile daralacamda kalkamicam gibi hissediyorum cokmu abartili düsünüyorum deneyimi olanlar ne hissettiniz???
Bence çok abartıyosun ve kendini çok bunaltıyosun. Ameliyat masasına yattığımda ben de bi darlandım haliyle. Ama 2-3 dakika en fazla. Hadi 10 dakika olsun ne olacak? Orda düşünmem gereken bebekti. Panik ataklılar için kendinden başka bişey düşünmek zor oluyor. Atak katlanılmaz bişey çünkü. Doğum zamanı geldiğindeyse Allah bi sükunet, bi rahatlık nasip etti bana. Daha önce yazmıştım. Atak geçirmem lazım, geçiremiyorum :) Öyle bi halim vardı. Eğer kendine güvenemiyorsan genel anesteziyle sezeryan yapacak bi doktor bul, olsun bitsin...
Ya dun aksam biraz uzanayim dedim sirt ustu 5 dk duramiyorum ben nefesim kesiliyor sanki bi an aklima geldi ben nasil orda 1 saat yatacam diye ne bileyim ilk dogum olunca ve hic ameliyathane gormeyince ustune bide panikli yapim ve kaygi bozuklugu hastaligim eklenince hersey daha zor hale geliyor
canm kac aylıksn sen ben 5aylıgm benımde nefes daralmalarm oluyo ılk dogumm normal bunu nasıl yapcm bılmym ya dıym dogumda nefesm kesılrse korkyrm bende hıc amalıyathane görmdm sezaryndanda korkym bıde dıym bebek buyudukce son aylrda daha cok nefesm daralck
Ben suan 33+4 haftaligim 8. Ayim bitti sayilir yani benimde ozamanlar arada oluyordu ama benim psikolojik rahatsizligim 7. Ayda ortaya cikinca simdi kiloda artinca iyice artti nefes daralmasi sirt ustu hic yatamiyorum sanki sezaryende uyusam bile daralacam gibi düsünüyorum ne bilim ilk cocuk gözümü korkuttu iyice normal dogummu yapsam diyorum annem onu hic kaldiramazsin sen en iyisi tumden bayil diyor bakalim bu ayin sonunda dogum seklime karar vercez doktorla rabbim saglikla kurtulamyi nasip etsin sizede banada herkesede
bıtmış sayılr senn ya allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn korkma allah yardm eder benm ılk 3ay berbattı ben ona göre ıyım arada bı oluyo bıde buaralr cok kacırıym yemegı oda rahatsz olablır bıtıck allah ızın verrse benm hamılelık öncesıde vardı gecmıstı hamıle kalınca tetıkledı 5aya gelecegımı bıle dusunemydm cok sukur geldm ins bıter bebışlerımızı alırz kucagımıza epıduraldada uyutuyolarmıs bende konusucm dok son aydakı psıkolojıme baglı hem nefesımz kesılırse oksıjen verırler öyle cok detayına ınme ınan ınsan kafayı yıyo dusunurken ben 3 ay mahvettm kendımı carpıntıdan duramydm ılacta kullanmdm kafamı hıc bıseye veremıydm sımdı dusunmym ogun gelınce allahm yardm eder belkıde hıc korktgmz gıbı olmck anlamcz bıle sonrada bebıslerle ılgılenmekten aklımıza gelmz hıc yıpratma arkadsm kendını burda bızm gıbı cok ınsan var doguraN hıc bırısı ölmemıs
Orasi öyle dogru söylüyorsun düsünsekte düsünmesekte hersey olacagina varir rabbim sag salim kurtulmayi nasip etsin hayirli dogum hayirli ömürler versin hepimize bebegin dogumu bile beni korkutuyor onun gelisine hazirmiyim diye düsunüyorum oysaki bebegimi isteyerek yaptim rabbimde nasip etti ama bakalim dogunca ne hissetcem
aynı seylerı dusunyrm ama benm 6 yasında kızm var aradan 6sene sonra bıde bu panıklı hamılelık hersey zor geldı acaba bakabılırmym gece kalkabılırmym dıye 19 yasında baktm kızıma sımdı 25 yasındym dahada guzel bılınclı bakarm dıye dusunym ama böyle dusunmeyelım kücücük sevgıye bıze muhtac sevılmezmı bakılmazmı insan herkesten kıskanır ya bıde mıs gıbı kokuyolrAynı şeyleri bende düşünüyorum sevebilecek miyim? GÖrünce ne yapacağım? Severim elbet ama tahammülüm olucak mı öyle çok şey var ki kafamda keşke hiç gelmeseler aklıma iyice sinir oluyorum bu sefer kendime... Ama herşeyi olacağına bırakabilsek zaten yaşayıp göreceğiz..
kızlar ne olur bana yardım eden. hamile kaldığımı öğrendim ardından hamile olduğumu unutarak yoga yapıyordum bir an nefesi mi tuttuğumu hatırladım. ondan sonra sürekli nefes darlığı başladı. göğüs doktoru bir şey bulamadı. bu haftada kkb ye gideceğim. nedir bu sizce psikolojik mi
iyi geceler kızlar, yeni bir hamile olarak aranıza katıldım.. Malesef ki malesef ben de taaa en başından paxil ( 10 Mg. ) mağduruyum, çok üzülüyorum ama yapçak bişey yok malesef.. Allah büyüktür Allah' a emanet.. farklı ilaç kullanan arkadaşları gördüm ama eskilerden nil haricinde var mı bu ilacı kullanan...
Amin, Allah razı olsun hepimize inşallah.. Hamilelik döneminde dr. önermedi tabi doğal olarak dimi, sen ilaç kullandın mı peki, kullandıysan kaçıncı ayında başladın.
iyi geceler kızlar, yeni bir hamile olarak aranıza katıldım.. Malesef ki malesef ben de taaa en başından paxil ( 10 Mg. ) mağduruyum, çok üzülüyorum ama yapçak bişey yok malesef.. Allah büyüktür Allah' a emanet.. farklı ilaç kullanan arkadaşları gördüm ama eskilerden nil haricinde var mı bu ilacı kullanan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?