Arkadaşlar merhaba,
Benimde derdim aynı.5 senedir panik atak hastasıyım.İlacada devam ediyorum.Kızım 9 yaşında,2.bebeği istiyoruz.Son 6 aydırda artık korunmuyorum.Yani heran hamile kalabilirim.Bende çok araştırdım,kafayı yemek üzereydim ama artık daha rahatım.Hamilelik olursada ilaç kullanmaktan çekinmeyeceğim.Allah büyük ve o kadar çok ilaç kullananan varmış ki hamileliğinde.Birde geçengün bir haber okudum.Sizede anlatmak istedim.Belki rahatlamanıza faydası olur.Türkiyede yaşanmış.Bir kadın 2.hamileliğinin 8.haftasında meme kanseri olduğunu öğrenmiş,dr.bebeği almak istemiş,kanser ilaçlarının zararı olur diye,fakat o aldırmamış ve gebelik boyuncada kanser ilaçlarını kullanmaya devam etmiş.Sonunda doğum yaparak sağlıklı bir bebeği olmuş,kendiside kanseri yenmiş.Dediklerine göre plesenta,bebeğe zararı olacak maddeleri seçer ve onu bebeğe geçirmezmiş.Ayrıca size aşağıda bir link vereceğim,onuda okumanızı tavsiye ederim.Bu arad ben saraçoğlunun ıspanak,tere kürünüde uyguluyorum,çok faydası oldu.
Gebelikte Antidepresan Kullanımı Güvenli midir?
Yeni arkadaslar hosgeldnz...
Ispanak tere kürü nedr
Bende bu kürün hamilelikte kullanılması ile ilgili net birbilgiye ulaşamadım ama en azından ilaçlardan daha iyidir diye düşünüyorum.Hamilelik boyunca ilaç kullanan çok kişi var ama çok şükür bebeklerinde bir sıkıntı yok.ama çok zor bir durum.benim psikiyatristim antidepresanların,antibiyotiklerden bir farkı yok dedi.sadece ilk 3 ay kullanmamaya özen gösterelim dedi.Ben bir psikiyatrist buldum,gebelikte antidepresanlar üzerine tez hazırlamış ve seminerleri olmuş.randevu alıp gidip konuşmak istiyorum.gidince sizide bilgilendiririm mutlaka.Allah yardımcımız olsun hepimizin.ama ilacı bırakmayanları düşünerek,moralimizi yüksek tutmaya özen gösterelim.
Senin yazını okuduğumdan itibaren araştırıyorum hamileleikte kullanımını ama net bilgi yok.Sadece maydonozun ve terenin fazla kullanılması sakıncalı düşüğe sebep olabilir bilgisine ulaştım.offf çok kararsızım sonuçta her gün ve akşam kullanılması gereken bir kür.Araştırmadığım şey kalmadı bir de cihaz varmış alfaria adında pa şikayetlerini azlattığı idda ediliyor.Çok zorlanıyorum ilaçsız her günüm kabus oldu(
kızlar bende hamileliğin 8. haftasından sonuna kadar paxil kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getirenlerdenim. bilginize...
merhaba kızlar,
Ben de pa hastasıyım ve hamileyim.Hepinizin yaşadığı sıkıntıları ben de yaşıyorum hele hamilelikte sıkıntılarım çok daha arttı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Arkadaşın yazdığı bu kür hamileleikte kullanılabiliyor mu?
Panik Atak Depresyona Anksiyete Bunalıma Bitkisel Çözüm Maydanoz Ispanak Kürü - YouTube
bu video da anlatıyor İbrahhim Saraçoğlu.Hamileleikte kullanımı konusunda bir bilgiye ulaşamadım.
Arkadasim hala disari cikamiyomusun mesela komsuya falan yazilarinin bazilarini yeni okudum sosyal hayatini devam ettireblymsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?