Cok sukur durdugum yerde durabiliyorum stresim cok azaldi bas donmem neredeyse kayboldu ama bulanik dusunceler hala var bazen hersey tuhaf geliyor ama duzeleceksin eskisi gibi olacaksin deyip teselli veriyorum kendime aslinda eskiden nasil dusunuyordum onu bile unuttum insallah buda gecer kendi benligimi bulurum gercekten merak ediyorum bu kadar agir duygular yasayipta atlatan hicbirsey olmamis gibi yasayan varmi bunlar kalici izler birakir diye cok korkuyorum onceden arada bi canim sikkin olupta keyifsiz oldummu depresyondayim herhalde diyordum pufff o neymis simdi depresyonun dibini yasiyorum
Canım inan ki atlatıyor birtek bu kadar ben ağır yaşıyormuşum gibi geliyor insana ama değil.. Sen aynı benim ilk zamanlarımda ki gibi oldun..
Neyseki hamile değilsin şuanda.. ben hamile halimle yaşadım senin şimdi yaşadıklarını.. Kimse benim gibi ağır yaşamaz sanıyordum
Hatta bu iç yangınıyla çok yaşamam diyordum bu mutsuzluğun beni öldüreceğine bile inanmıştım..
Şuna inan ki çok daha ağır hastalar var.. Psikiyatriler ciddiye bile almıyor bizim yaşadığımız bu halleri..
Bana doktorum demişti.. Bu yaşadığın bizler için grip gibi demişti.. Sen nesin ki neler var daha dedi..
Ozaman hiç susmadan ağlayıp yemek dahi yiyemiyordum bana bunları söylediğinde..
Kayınvalidemler bile duydu ozaman kötü olduğumu onlar duysun hiç istememiştim ama umrumda bile değildi ozaman
AAhhhh canım aaaahh ne yaşadığını çok iyi anlıyorum inan çok iyi anlıyorumm....
Ama geçiyor daha neler neler geçiyor be canım.. İnsanlar en sevdiklerini bile kaybedip tekrar hayata geri bile dönüyor..
İyileştiğinde bu yaşadıklarına şaşıracaksın bile.. Nasıl o kadar kötü olmuşum bile diyeceksin.. İnan buna..