bir gun korktugumuz endisesini duydugumuz ne varsa bitecek. bir aci bir korku insani nereye kadar yorar nereye kadar dibe cekebilir ki elbet bu acininda dinecegi bir kör kuyusu vardir. her gun bugun endise etmeyecegim diye soz veriyorum basima gelecek aci agri bel ne varsa ben korksamda gelecek korkmasamda hic olmazsa o acilar belalar gelmeden guclu durmayi ogren diyorum. sonr sasiriyorum olaylar karsisinda guclu dik durdugumu gordukce bn nelere dayanmisim aslinda onca sene faekind olmadan Rabbim daha da guc versin aferin masallah bana deyip kendime bildiginiz gaz veriyorum ya d kandiriyorum hangisini derseniz artik. planlar yapmaktan hayati surekli kontrol etmeye calisip hep yolund gitmesini istemekten yorulmusuz aslinda biz. niye biliyor musunuz younda gitmedigi an planlar iste o zaman tepe taklak oluyoruz. belki kendimi biraktim belki kendimi saldim adi ne olursa olsun hayati hep surprizlerini yasayarak ogrendim aslinda planladigimi yasayarak degil. simdi wvet hastalik olmayan mucize dedikleri hamilelikten korkuyoruz bizr getireveklerinden ataklardan heyecanlardan sorumluluklardan. Ya caresiz hasta olsak ne yapacaktik sukur bugunlerimize. bazilarinin gozunde bu halimizi gorunce sacmaliyorsun sninkide dert mi deyip gulenlerde oluyor ne takintilisin kafayi siyirmissin hasta misin diyenlerde. ben ne oldugumu bilmiyorum belki hastayim belki deli belki hic birseyim yok. ama ben bu hali yasiyorum. ölmekten korkuyoruz diye hepimize kiziyorum kendimizi hic bir gun adam gibi yasatamiyoeuz kidiyorum ne diye olmekten korkuyoruz zaten zindan ettik herseyi kendimize diyorum. koziyorum bize sonrada uzuluyorum neden boyle olduk nerede bizi buldu bu dert diye. uzun yazdim kizlar uzgunum bu aralar ayetel kursiye ihtiyacim var okursaniz sevinirim saglikli sihhatli kalalim ins
canım seni öyle iyi anlıyorum ki.. evet bunlar geçecek belkide biz çekiyoruz kendimize yaşadıklarımızı
Her sabah hamile olduğumu bilerek ve korkarak uyanıyorum içimde can taşıyorum ve endişe ediyorum belkide normal bu yaşadıklarımız
Belki herkes yaşıyor ama biz biraz daha fazla olarak yaşıyoruz ve hissediyoruz bu endişeleri korkuları..
Önceden bebek gördüğümde içim giderdi benimde olsun derdim.. Şimdi korkar oldum bebekten bile
Nedenini çok iyi biliyorum yaşadığım endişe ve korkudan dolayı.. Halbuki dediğin gibi hayat akışında gidiyor bizim planladığımız gibi değil..
Bazen ne düşünüyorum biliyormusun bunun olumlu tarafları da var.. Bu hastalığı bu korkuları yaşarken Allaha yakın hissediyorum ve çok dua ediyorum
Belkide biz Allahın sevdiği kullarıyız.. Rabbim bu sayede bizi kendine dine daha çok yöneltti..
Geçen gün yine kadınlar kulubunde birini okudum hamileliği boyunca kusmaktan artık kan kusmaya başlamış 2 kere mide kanaması geçirmiş
Doğum yapmış ve diyor ki inanamıyorum o günleri atlattığıma demiş..
O da başka zorluklarla yaşamış.. Biz ise başka bir zorlukla geçiriyoruz yani demek istediğim herkes bir şeyler yaşıyor bunu anladım...
Ben çok samimi söylüyorum evlatlık almayı bile düşündüm asla çocuk yapamam diyordum.. Korunmasız ilişkiden nasıl korkuyordum!!!
Ama ne oldu Allah korunurken verdi bana.. Belki de bir mucizeydi benim için..
Bu haftalarıma gelmiş olmak bile mucize benim için çok samimi söylüyorum yaşamaz bu çocuk diyordum öyle kötü ataklarım streslerim oldu ki
Bırak çocuğu ben bile çok yaşamam diyordum... Başıma kötü bir hastalık gelmiş gibi algıladı hep beynim hamileliği
Anneme diyordum ki içimde yabancı bir madde var (tövbe Yarabbim!!!) öyle geliyordu..
Şimdi en azından o kadar bakmıyorum ama ben eski ben değilim 3 ay önceki halimle şimdiki halim arasında çoook fark var..
Diyeceğim o ki hamilelik boyunca bizim korkularımız pek biticek gibi görünmüyor azalır elbet ama bitmez yinede her günüme ççoook şükür
Bol bol dua et.. Bende ediyorum sana da can-ı gönülden ayetel kursi okyacağım söz veriyorum..
İnşallah mutlu günler bizi bekliyor canım.. Hiç birşey sonsuza kadar sürmüyor..
Belkide bizim mucizelerimiz derdimizin dermanı olacak..
Evet biz çok güçlüyüz... Biz isyan etmiyoruz!!!! Etmiyorum etmeyeceğim..
Rabbim dualarımızla yüzümüze gülecek.. Birbirimize destek olalım dua edelim...