Kızlarrr nasılsınız? Nerelerdesiniz?
Ben bir iyi bir kötü idare ediyorum...
haberleri izlemiyorum normalde ama bu akşam Aslı Hünel'i gördüm
Benimde başıma gelir diye sardı bir telaş sanırım
Ooooff ooofff...
Yaklaşık bir haftadır tedirgin günler geçirdim.Bebeğimin sağlık bakanlığına giden topuk kanında tsh hormon oranı yüksek çıkmış.Aile hekimi aradı haber verdi.Doğum yaptığım hastaneyi aradık, ordaki hemşire "bizdeki numunede sorun yok" dedi.Tekrar kan verdik, henüz doktora göstermedik ama anladığımız kadarıyla çok şükür sorun yok.
Öyle mi olurdu, böyle mi olurdu diye düşünmenin sonu yok.Anestezi zarar verebilir, ona bakarsak dışarı çıktığımızda (Allah korusun) yürürken başımıza ne gelicek bilmiyoruz.Allah hayırlı yazılar yazmış olsun yeter ki.Kaderimizin önüne geçemeyiz ki.Böyle kura kura kendimize zarar veriyoruz.
Yazmıştım, ben de sezeryan oldum.Narkoz almaktan ben de korktum ama tecrübeme dayanarak söylüyorum, hiç bişey hissetmiyorsunuz. :) Uyanınca sayıklarım diye de korkmuştum.Tam aksine o kadar güzel ayıldım ki çok şükür.Sadece hemşire beni uyandırmak için biraz yüksek sesle seslendiğinde "uykum var tam ayılamadım bağırma" dedim. Sonrasında uykudan uyanır gibi uyandım.(Maşallah bana :) )İnşallah sezeryan olacak herkes bu kadar güzel geçirir doğumunu.