senin de kandilin mübarek olsun melekçim.bu arada kızın olacakmış çok sevindim canım. allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu yıl kız senesi sanırım.çevremde benimki dahil bütün bebekler kız.
umarım daha iyisindir canım.ben çok giremiyorum.misafirler daha yeni gelmeye başladılar.dün arkadaşlarım geldi.tam 15 kişi.beni görmeniz lazım.canım çıktı resmen.neyse atlattık.akşam yine var misafir.valla şimdidedn yoruldum ve daha gelecek çok kişi var.
kızım 36 günlük oldu.40mıza az kaldı.bir an önce dolsun da ben de kendimi dışarı atayım.bazen çok bunalıyorum evde.süt biriktiriyorum sırf bunun için.kayınvalideme bırakıp kuaföre gidicem.eskiden sıradan olan bu şeyler şu an sabırsızlıkla beklediğim aktiviteler oldu.ne komik:))))
doğurmamış arkadaşlar bol bol dışarda vakit geçirin size tek tavsiyem.ben son zamanlarımda sürekli evdeydim.sadece hastaneye gidiyordum.hiç bir şey yapmak istemiyordum.tabi hastalığın yarattığı psikolojiydi.
şu an hamileliğime göre daha iyiyim ki ben doğum sonrası depresyondan korkup bir sürü kötü seneryo üretmiştim.öyle olmadı çok şükür.belki ikinci bebek olduğu içindir.oğluma hamileyken çok rahattım her anlamda.ama lohusalık dönemi beni ciddi sarsmıştı.neyse ki bu böyle olmadı.
melekçim sitem etmişsin kimse girmiyor artık diye.haklısın canım ama gerçekten artık hiç birşeye vakit bulamıyorum.iki çocuk gelen giden temizlik derken akşam oluyor.bir ara aynaya bile bakamıyordum kendimi o kadar bakımsız hissediyordum ki.anla artık.daha bir düzen tutturamadık.ama vakit buldukça girecceğim..........
Helen iyi olman harika.. Korktukların olmadı ne mutlu sana Allah bizlere de nasip etsin inşallah...
Haklısın bebek olunca çok zor olur kendine vakit ayırmak heleki 2 çocukla...
40ında çıkıyor ne güzel sanki ben hiç yaşayamacakmışım gibi geliyor bu günleri.. psikolojimden dolayı biliyorum..
Fırsat buldukça bizlere yaz.. Kendinize iyi bakın canım...