Ya aslinda varya bizim bu halimiz bu dusuncelerimiz panik ataktan cikip baska bir boyuta geciyor gibi geliyor baska bisiy bu ya adi her neyse depresyonda olabilir bak ama bu dusuncelerin panik atagimizi tetikledigini dusunmuyor degilim aslinda doktora sormak lazim bu baska birseymi panik atakmi bu dusunceleri tetikliyor yoksa bu dusunvceler mi panik atagi tetikliyotr geceleride hic uyuyamiyorum gene bobrek ve sirt agrilarim basladi puffffff. Allahim yardim et.
Sağol canım inşallah geçer ne zor bir süreçmiş hamilelik Allah beterinden korusunda psikolojik olarak çöküntüde hissediyorum kendimi...
Sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiyim..
Bazen beynim o kadar bomboş oluyor ki çok tuhaf birşey oluyor..
Öyle olunca da delirmekten korkuyorum..
Korkularım da çarpıntımı getiriyor..
Böyle kötü bir kısır döngü içindeyim..
Aşırı sinirliyim herkese herşeye...
Yıkıp dökmek istiyorum bazen... Bu nedir yaa...
Bende öyle canım ya iyiydim 1 haftadır ne oldu havalar da mı mevsimlerde mi etki etkiyor acaba diye düşünüyorum...
Hep huzursuz hep mutsuzdum bütün gün.. Çok zorlanıyorummm..(
Ben ilaç kullanıyorum işte 15 gün oldu..
Ama sanki bugün hiç kullanmıyormuş gibiydim...
Allah yardımcımız olsun sabır versin...
Senin az kaldı.. Ben daha çok başındayım...
Geçicek bu günlerde sabırr sabııırr diyorum hep
Ama bazen gücüm tükeniyor gibi hissediyorum...
vallahi ben hamilelik başında herkesten özürümü diledim çünkü böyle sinir yaptığını biliyordum. kırıp döküyorum:) evde artık bana kimse bulaşmıyor:) korkma delirmeyeceğine garanti verebilirim. beynin boşalınca bulmaca veya bilgisayar oyunu al eline. 2 dakika sonra odaklanınca çarpıntı falan gelmez. bak örgü örmek de terapi gibi. 8.haftalar sanki dün gibi o kadar hızlı geçiyor ki. bir bakacaksın sonlardasın. ayrıca narkoz ile operasyon ve suni sancı ile epidural olmadan doğum hikayem var. korkmayın sakın. bayıltılmak çok eğlenceli:) hiçbirsey hatırlamadan uyanıyorsun. normal doğumu ise anlatanlar çok büyütmüş bence. epidurali de yaptırdın mı bence çok rahat. o an korkulmuyor:)
Ya aslinda varya bizim bu halimiz bu dusuncelerimiz panik ataktan cikip baska bir boyuta geciyor gibi geliyor baska bisiy bu ya adi her neyse depresyonda olabilir bak ama bu dusuncelerin panik atagimizi tetikledigini dusunmuyor degilim aslinda doktora sormak lazim bu baska birseymi panik atakmi bu dusunceleri tetikliyor yoksa bu dusunvceler mi panik atagi tetikliyotr geceleride hic uyuyamiyorum gene bobrek ve sirt agrilarim basladi puffffff. Allahim yardim et.
slm kızlar herkes iyidir yada iyi olmaya çalışıyordur inşallah. bende öyle böyle devam ediyorum. hayırlısıyla vaktimizi tamamlayabilsek inşallah.
nil tekrar gözünaydın hayırlısıyla aldın kucağına evladını. doğumla ilgili güzel şeyler varsa anlat bize:) ben ekstralar yada çarpıntıyla ilgili bi problem yaşadın mı merak ediyorum. biliyosun bende de var aynı problemler, korkutuyor beni.. görüşmek üzere kızlar öpüyorum hepinizi
slm kızlar.ben çok giremiyorum hala çalışıyorum. eve gelince de inanın sadece yatıyorum.allahtan oğlum kreşe gidiyor yoksa çok daha zor olurdu.haftaya izne ayrılıyorum o zaman daha sık girerim inşallah.
nilcim iyi olmana o kadar sevindim ki ...beni de umutlandırdın doğumdan sonra geçecek diye.nil hani şu bebeği kabullenememe durumların vardı ya o geçti mi canım ya.ben de de aynı şey var.2 hafta önce beşik geldi.beni görsen nasıl kötü oldum.bu geçicek mi acaba.
doğum stresi başladı bende.genel anestezi istemiyorum.çok zor geldim kendime ilk doğumda.epidural istiyorum ama nasıl olucak onu da bilmiyorum.panik yapar mıyım acaba.kestirmek zor şimdiden.sizlerden var mı epidural olan?
nilcim allah yardımcın olsun.kuzucun atlatacak inşallah.sarılık hep olur biraz yüksek çıkınca endişelendin sanırım.ama şekerli suyu doktora sormadan verme bence.allah bol bol şifalar versincanım..arada gir lütfen.senin tecrübelerine çok ihtiyacım olacak.
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah sıkıntılarımız paylaşıldıkça azalacak.iyi olucağımıza i,nanalım ve sürekli böyle telkin edelim kendimizi.....
Canım benim, ben ne zaman ki doğurdum, bebeğimi gördüm... O an bir aşk geldi ki bana sorma.. Daha saatler öncesine kadar bebeği kabullenememiştim.. Utandım kendimden.. Şİmdi bile oğluma bakıp bakıp iç çekiyorum.. Hormonlarım neler yapmış bana yaa... Naısl kabullenilmez evlat.. Yavrum, bir güzel söz duymadı benden.. Şimdi gözlerime bakıyor sessiz sessiz. İçim parçalanıyro.. Ama benim suçum yoktu inan yavrum diyorum.. Öpüyorum, kokluyorum..
Kızlar, kesinlikle doğumdan sonrası çok çok çoooooookkkkk farklı.. Ben 1 kıyafet bile almamaıştım bebeğime.. İmdi kıyafet ihtiyacım var ne salaklıkmış benimki yaa... Bebek mağazalarına girdiğimde bir sıkıntı geliyordu ki içime, kendimi atıyordum dışarıya.. Ama şimdi aşık oldum ben oğluma.. Bu gerçek kızlar... Yazık etmişim ben hamielliğime...
Aman canım, ben kesinlikel önermiyorum genel anesteziyi.. Şimdiki aklım olsa epidurale zorlardım kendimi.. Hadi bakalım, hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz sizlerinde...
Canım benim, ben ne zaman ki doğurdum, bebeğimi gördüm... O an bir aşk geldi ki bana sorma.. Daha saatler öncesine kadar bebeği kabullenememiştim.. Utandım kendimden.. Şİmdi bile oğluma bakıp bakıp iç çekiyorum.. Hormonlarım neler yapmış bana yaa... Naısl kabullenilmez evlat.. Yavrum, bir güzel söz duymadı benden.. Şimdi gözlerime bakıyor sessiz sessiz. İçim parçalanıyro.. Ama benim suçum yoktu inan yavrum diyorum.. Öpüyorum, kokluyorum..
Kızlar, kesinlikle doğumdan sonrası çok çok çoooooookkkkk farklı.. Ben 1 kıyafet bile almamaıştım bebeğime.. İmdi kıyafet ihtiyacım var ne salaklıkmış benimki yaa... Bebek mağazalarına girdiğimde bir sıkıntı geliyordu ki içime, kendimi atıyordum dışarıya.. Ama şimdi aşık oldum ben oğluma.. Bu gerçek kızlar... Yazık etmişim ben hamielliğime...
Aman canım, ben kesinlikel önermiyorum genel anesteziyi.. Şimdiki aklım olsa epidurale zorlardım kendimi.. Hadi bakalım, hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz sizlerinde...
Kızlar biktinizbelki benim sorularımdan ama birşey sormak istiyorum ben
Bu aralar özellikle fazlalasti kendime yabancılaşma hissediyorum ve bu çok huzursuz ediyor beni
Yani tarif etmesi anlatması da çok zor ama başka bir boyuttaymisim gibi oluyor
Hiç böyle birşey yaşayan var mı normal mı bu?
Bazen endişeleniyorum böyle olunca(
Hee, bu arada kızlar, 3 gündür hastanedeydik biz.. Sarılık değerimiz düşmemişti hep artıştaydı.. Işık tedavisi için yatırdı dr. 3 gün ışık tedavisi aldık.. Değer 8,5 a düştü çıktık .. Ama tekrar yükselme ihtimalide varmış.. Haftaya kontrolümüz var yine.. İnşaAllah çıkmaz.. Çok zor zapptediliyor bebişler o yatakta yaa.. Gözleirni bağlıyorlar, 3 gün boyunca hiç açmıyorsunuz... Allah korusun, gözleri açılırsa kör olma ihtimalleri varmış.. O ışık kör yapıyormuş.. Başında gece bile nöbet tutuyorsıunuz, başını çevirir falan gözleri açılır diye.. Birde benimki sürekli ağlayan bir bebiş.. Çırpındı durdu başlarda.. Zor zaptettim.. Ağladı hep.. Milletin bebeği uyuyup duruyordu.. Çok ağlayınca sakinleşsin diye kucağıma alıyordum, bu sefer hemşirelerle doktorlar kızıyordu, ne kadar ışıkta tutarssan o kadar iyi, alma kucağına diye.. Bırak ağlasın diyorlar..
Aman Rabb'im sağlık, sıhhat, afiyet versinde düşmeyelim o yerlere..
maşallah cnm, 36.haftadasın harika:))) allah yardımcımız olsun inşallah :) merak ettiğim birsey var, hamilelikten kaynaklanan nefes darlığın var mı ve ne zaman başladı? çok korkuyorum daaa... benim şimdilik yok da midemde baskı var. doğum konusunda da rahat ol melek e de dediğim gibi. bir varmış bir yokmuş bitecek:) :18:
Kızlar nasılsınız ? Gül sen nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?