Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

bugün aşıdan geldik 3 aşı birden oldu.inşallah ateş yapmaz çok yorgunum benim kız hiç uyumuyo geceleri ruh gibi dolanıorum gündüzleri.kızlar hamileliğin tadını çıkarın bebiş bakmak anne olmak çok güzel ama bi o kadarda zor:)obsesiftim azcık şimdik hepten oldum kızımla ilgili konularda endişeli panigim hep.

neyse uykusuzluktan çift görmeye başladım görşrss kızlar.

aynen melek heyecana ben de hic gelemiyorum.bir de bundan sonra. hic haber izlemycem ya resmen psikolojim bozuluyor cok saglammis gibi...

Ben çok uzun zamandır izlemiyorum canım..
Sadece arada bir internetten bakarım o kadar...
O da kötü olanları okumam...

Gül sanada hayırlı günler.. Herkese de hayırlı cumalar diliyorum..

Aday kolay gelsin.. Valla bizde o günleri görmek için can atıyoruz..
Bebeğini sağsağlim almışsın kucağına büyük bir nimet...

merhaba kızlar, nasılsınız bugün? herşey yolundadır inşallah. melek sen bursada mıydın? ankarada olan var mıııı?:))) :18:

Selam canım sabah kötüydüm açıldım şimdi biraz..
Evet ben Bursadayım canım...
Sen nasılsın bugün?

idare ediyorum canım napim:) bursada eşimin dayısı var canım. çok iyi bir kadın doğum uzmanı "mete eriçok". ben sıkıştımmı onu arıyorum. eşi de çocuk doktoru. aklında bulunsun. ben ankaradayım:) sabah bir düşünce bulutuyla uyanıyorum, iştah falan yok tabi ama zorla yiyorum. yavaş yavaş topluyorum kendimi daha sonra. herşey rutin giderse iyi ama farklı bişey oldu mu aklım gidiyo... aslında korkularımın ne kadar saçma olduğunu çok iyi biliyorum ama :)))

Sapphire sana da çok geçmiş olsun... Ben iyiydim hamile olduğumu öğrenmek tetikledi hastalığımı endişeler hat safhaya çıktı çok kötü günler geçirdim ve dayanamayıp daha 3 ayın dolmasını beklemeden ilaca başlamak zorunda kaldım tabiki doktor kontrolunde.. Eftalya Thoması ben çok araştırdım önceden gidenlerin çoğunluğu memnun kalmadıklarını söylediler inan duysam bir kaç kişiden giderdim heralde.. İstanbul'da nöropsikiyatri hastanesi var.. Orda bir sürü değişik tedavi uyguluyorlar bazen oraya gitsemmi diye düşünmüyor değilim... Beyin dalgalarıyla falan araştırdım biraz.. Hamilelere de uygulanabiliyormuş..
daha 2 aylık hamileyim nasıl geçecek günler ben hiç bilmiyorum nasıl dayanacağım diyorum bazen...
Kitap okumayı seviyorum yeni bir kitaba başladım ''Küçük mücizeler dükkanı'' diye hikaye tarzında biraz kafamı dağıtır belki...
İnan dua ederken bu hastalıktan muzdarip özellikle hamile arkadaşlarımada dua ediyorum yaşamayan bilemez kesinlikle... :50:

merhaba sen hangi dr.gidiyorsun bende ist.yaşıyorum tavsiye üzerine bir dr.arıyorum da Rabbim hepimize güç,kuvvet,sabır dayanma gücü versin inş.

merhaba sen hangi dr.gidiyorsun bende ist.yaşıyorum tavsiye üzerine bir dr.arıyorum da Rabbim hepimize güç,kuvvet,sabır dayanma gücü versin inş.

Canım ben Bursadayım ama İstanbulda da bir doktora gitmiştim Muzaffer Uyar adı..
Aslında çok iyi bir doktordu ama sürekli gidip gelmek zor oldu
Birde muayene ücreti tuzluydu biraz..
Araştır istersen canım..

Kötüyüm kızlar basa donmuş gibiyim iç huzursuzluğum çok fazla kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum normal değil mı ilk baslarda bunlar siZde yasadınız mı :(((

Kötüyüm kızlar basa donmuş gibiyim iç huzursuzluğum çok fazla kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum normal değil mı ilk baslarda bunlar siZde yasadınız mı :(((

cnm, ilk 3 ay böyle hissetmen normal bence. bunu hormonlarımız yapıyor. aşırı sinirliydim ben, ve huzursuz tabi. mide bulantısı ve kusmalar da iyice durumu kötüleştirmişti. ama hep çok daha kötü durumda insanlar olduğunu kendime hatırlatıp o dönemi atlattım. 2. 3 ay keyfin yerine gelir. enerjin artar merak etme. ben çok fazla olumsuzluk yaşadım onun için ataklar daha yeni başladı. yoksa iyiydim. 16.haftamda operasyon falan geçirdim:))) seninki bence hormonlardan olabilir. sıkmamaya çalış canını ok:)))
:49:

cnm, ilk 3 ay böyle hissetmen normal bence. bunu hormonlarımız yapıyor. aşırı sinirliydim ben, ve huzursuz tabi. mide bulantısı ve kusmalar da iyice durumu kötüleştirmişti. ama hep çok daha kötü durumda insanlar olduğunu kendime hatırlatıp o dönemi atlattım. 2. 3 ay keyfin yerine gelir. enerjin artar merak etme. ben çok fazla olumsuzluk yaşadım onun için ataklar daha yeni başladı. yoksa iyiydim. 16.haftamda operasyon falan geçirdim:))) seninki bence hormonlardan olabilir. sıkmamaya çalış canını ok:)))
:49:

Sağol canım inşallah geçer ne zor bir süreçmiş hamilelik Allah beterinden korusunda psikolojik olarak çöküntüde hissediyorum kendimi...
Sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiyim..
Bazen beynim o kadar bomboş oluyor ki çok tuhaf birşey oluyor..
Öyle olunca da delirmekten korkuyorum..
Korkularım da çarpıntımı getiriyor..
Böyle kötü bir kısır döngü içindeyim..
Aşırı sinirliyim herkese herşeye...
Yıkıp dökmek istiyorum bazen... Bu nedir yaa... :14:

Neler oluyor yine bana ya felaket olumsuz dusunuyorum gene cok huzursuzum beynimde cocugu nasil dogurcam hadi dogurdum nasil kirk gun durcam nasil buyutcem ilac alsam omur boyu ilaclami durucam surekli bu dusunceler.var basimda donuyor nasil duzelecegim herkeze sinirleniyorum yaptiklari seylere kiziyorum bugunu biraktim yarini nasil gecirecegim onu dusunuyorum ya dogumda tam cocugu dogurirken bayilirsam diyorum. Neyim var bugun allahim sabir saglik ve sifa ver. Bunlari bize yasatma yarabbim.

Neler oluyor yine bana ya felaket olumsuz dusunuyorum gene cok huzursuzum beynimde cocugu nasil dogurcam hadi dogurdum nasil kirk gun durcam nasil buyutcem ilac alsam omur boyu ilaclami durucam surekli bu dusunceler.var basimda donuyor nasil duzelecegim herkeze sinirleniyorum yaptiklari seylere kiziyorum bugunu biraktim yarini nasil gecirecegim onu dusunuyorum ya dogumda tam cocugu dogurirken bayilirsam diyorum. Neyim var bugun allahim sabir saglik ve sifa ver. Bunlari bize yasatma yarabbim.

Bende öyle canım ya iyiydim 1 haftadır ne oldu havalar da mı mevsimlerde mi etki etkiyor acaba diye düşünüyorum...
Hep huzursuz hep mutsuzdum bütün gün.. Çok zorlanıyorummm.. :((
Ben ilaç kullanıyorum işte 15 gün oldu..
Ama sanki bugün hiç kullanmıyormuş gibiydim...
Allah yardımcımız olsun sabır versin...
Senin az kaldı.. Ben daha çok başındayım...
Geçicek bu günlerde sabırr sabııırr diyorum hep
Ama bazen gücüm tükeniyor gibi hissediyorum...

Back