Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

maşallah canım, büyüdükçe daha da kyifli olacak:) ben de gördüm bugün kızımı. çok şükür memnun görünüyordu:) erken doğum riskim var onun için haftada bir gidiyorum. ilacımı artırdım 20mg alıyorum. yavas yavaş iyi geliyor.

merhaba sapphire hangi ilacı kullanıyorsun dr. kontrolündemi kullanıyorsun

arkadaşlar beray adlı bir üye var onunla görüşen veya arkadaş olan varmı konunun başlarında yazmışş paxil ve remeron kullandığını söylüyordu onunla ilgili birşeyler sorucaktım ama msj yollıyamıyorum daha yeni olduğum için..

maşallah canım, büyüdükçe daha da kyifli olacak:) ben de gördüm bugün kızımı. çok şükür memnun görünüyordu:) erken doğum riskim var onun için haftada bir gidiyorum. ilacımı artırdım 20mg alıyorum. yavas yavaş iyi geliyor.

İyi yapmışsın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...
Dikkat et kendine...

Kızlar biktinizbelki benim sorularımdan ama birşey sormak istiyorum ben
Bu aralar özellikle fazlalasti kendime yabancılaşma hissediyorum ve bu çok huzursuz ediyor beni
Yani tarif etmesi anlatması da çok zor ama başka bir boyuttaymisim gibi oluyor
Hiç böyle birşey yaşayan var mı normal mı bu?
Bazen endişeleniyorum böyle olunca :((

Canım yabancılaşma hissi her zaman oluyor bende de.. Bu hastalığın cilvelerinden yani.. O an sakin ol ve birazdan geçip gidecek diye düşün... gerçekten Allah'tan sürekli bir duygu değil hee.. Geçip gidiyor hamdolsun...

nilim çok geçmiş olsun Allah ım bir daha yaşatmasın tatlım...
çok çok zor gerçekten inşallah bir daha yükselmez habersiz bırakma kuzum bizi...

Sağol canım benim.. Uykusuuuuzzzzzz... Huzursuuuzzzzzzzz.. bir gece ve gün daha geçti..
Kızlar korkmayın, bebeğiniz olduğunda tek derdiniz uykusuzluk olacak..
Kaç gündür sadece 1 saatlik uykuyla duruyorum..
Ama hamdolsun, hamileliğimde sürekli ayılıp bayılan ben, ayaktayım...
Rabb'im öyle bir yardım ediyor ki kızlar..
İş hamileliğinizi geçirmekte..
Sonrası korkutmasın sizi, kesinlikle vücut rahatlıyor....

iyi akşamlar arkadaşlar

24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ? şimdiden teşekkür ederim

iyi akşamlar arkadaşlar

24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ? şimdiden teşekkür ederim

Pek mümkün değil bence...
Ama tabi kuşkuların fazlaysa bir kan testi yaptırabilirsin belki..
Geçmiş olsun..

Pek mümkün değil bence...
Ama tabi kuşkuların fazlaysa bir kan testi yaptırabilirsin belki..
Geçmiş olsun..

kuşku olarak hiçbir belirtim yok sadece adetten önce akıntımın artması ve sol kasığımdaki ağrı düşündürüyor beni diğer türlü ne göğüslerimde ağrı ne akıntım ne kusma mide bulantısı nede sık idrara çıkma hiçbşym yok sadece uyku düzenim biraz karışık onuda sınvlarma bağlıyorum işte dedğinz gibi midir acaba mümkün olma şansı yoktur dmi olsa zaten idrar testinde çıkar mıydı

ayrıca arkadaşlar tiksinmeye aitte hiçbir şeyim yok sigara kokusundan yemek kokusundan mide bulantısı yaşanıyormuş ona dairde hiçbirşey yok

evet melek bir gece feci bir baş dönemesi oldu şüphelendim kan testi yaptrdım çıkmadı sonra tam günümde adet oldum ama tam olamadan bitti kendim test aldım ozaman çıktı..

ayrıca arkadaşlar tiksinmeye aitte hiçbir şeyim yok sigara kokusundan yemek kokusundan mide bulantısı yaşanıyormuş ona dairde hiçbirşey yok

Bende hic birşey olmadı tiksinme olacak diye bir kaide yok
Biz burdan sana sonuc söyleyemeyiz sen yarın git kan testi yaptir
Evli misin bilmiyorum ama ola ki degilsen bence kesin test yaptir
Bu sekilde şüphede kalmaktan iyidir bence

evet melek bir gece feci bir baş dönemesi oldu şüphelendim kan testi yaptrdım çıkmadı sonra tam günümde adet oldum ama tam olamadan bitti kendim test aldım ozaman çıktı..

Ne isgilli insanız ya bende adetime 1 gun kala test yaptım icime doğdu resmen
Aslında ne kadar geç öğrensem o kadar iyiydi ama korkuyorum ya her ay acaba vardı aklımda
Aman en azından o korkudan kurtuldum
Elbet yapacaktım birgun ertele ertele nereye kadar gidecekti :))

Ne isgilli insanız ya bende adetime 1 gun kala test yaptım icime doğdu resmen
Aslında ne kadar geç öğrensem o kadar iyiydi ama korkuyorum ya her ay acaba vardı aklımda
Aman en azından o korkudan kurtuldum
Elbet yapacaktım birgun ertele ertele nereye kadar gidecekti :))

dimi ya :))

melekbursa kimsenin bunyesi kimseye benzemez bazen hicbir belirti yasamazsin gunun gectiyse test yaptir..

selam kizlar bugun nasilsiniz. Melekcim bebisin kalp atislari cok guzel oluyor. Hatta cikinca birdahaki randevuya odaklaniyorsun direk birdaha gorup duymak icin. Nil sen harikasin canim ya ne guzel seyler yaziyorsun oyle insallah bizimde tek derdimiz uykusuzluk olur umudumsun benim ya allah razi olsun boyle gir yaz bize arada mutlaka gercekten cok hora geciyor.

Back