Nilcim Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Canım çok sağol.. Darısı isteyen herkese inşaAllah..
Korkmayın arkadaşlar, ilaçların masum olduğuna inanıyorum ben..
Rabb'im emretmedikten sonra, hiçbirşey olmaz inşaALlah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilcim Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah..
tum yeni gelen arkadaslara merhabalar aramiza hosgeldiniz ben ilac kullanmadigim icin o konuda yardimci olamiycam nil canim iyi olmana cok sevindim inan bana umut oldun ben dogum sonrasindan cok korkuyorum bizi unutma ara ara gir lutfen suan ilac aliyomusun bebisin emiyormu eger ilacsiz iyiysen ve bebisi emzirebiliyorsan ne guzel foto koyabilirsen koysana ikinizi.
nilim canım arkadaşım hoşgeldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn çok özledim ve merak ettim seniiii bitanem yaaa....
çok çok geçmiş olsun bebeğin iyileşir merak etme hemen hemen bütün bebeklerde sarılık oluyor bitanem için ferah olsun...
face den sana msj attım ama geç attım herhalde cevap alamadım canım arkadaşım daha iyi olmana çok ama çok sevindim şükürler olsun sağa sağlim atlattın artık!!!
slm nil Allah analı babalı büyütsün sadece paxilmi kullanıyorsun hangi dr.gidiyorsun ...
aynen katılıyorum bende o ilaçla hamileliğimi geçirdim bebeğimde bende gayet iyiyizz şükürler olsun...
şekerli su ver anca öyle geçiyorr dr.lar verme diyor ama boşver verince düzelirr rahat emiyormu aç kalıncada oluyor sarılık sürekli uyuyorr benim kızımda olmuştu biz dr.dinledik vermedik hastaneye yattı 2 gün çıktı tekrar yükseldi annemde şekerli su verdi düştü iyi olmuştu...
merhaba arkadaşlar, ben tüm yazılanları baştaaaan sona okudum ve kabul ederseniz aranıza katılmaya karar verdim. 18 yaşımdan beri panik ataklıyım. şimdi 33 yaşındayım:) veee hamileyim. 23. haftamdayım. 3 yıldır paxil 20mg kullanıyordum. hamile kalınca 10 mg a düşürmüştüm kendi kendime, zararlı olur diye. geçen haftaya kadar sıkıntım olmamıştı. riskli bir gebelik geçiriyorum. kanamalar, rahim ağzına dikişler, erken doğum riski, mide bulantıları derken buraya kadar dayanabildi bünye sanırım. daha önce de bu haftalarda bebekk kaybım ardından da dış gebeliğim vardı. anlayacağınız panik atağa geç bile kaldım:)))) şimdi paxili tekrar 20mg yapmak istiyorum. yapsam acaba kendime gelir miyim? bu konuda fikri olan var mı? ayrıca karnım büyüdükçe nefessiz kalırım korkusu başladı... napcammmm(( yardıııım.....
![]()
yarım çaybardağı suya 2 veya 3 çay kaşığı şeker koy ver ara ara ver arada birde su ver yanmasın çocuk düşer benimkinin gözlerinin içi bile sarıydı insan korkuyordu.
ben şu an piskiyatri dr.yokda tavsiye edebileceğiniz bir dr.varsa istanbulda yaşıyorum o yüzden sordum sadece paxil kullanmıyorum sen sadece paxilmi kullandın.
şekerli suyu ver korkma bişey olmaz yoksa düşmüyor... :)
sevgili panikduygu:) sen ilaç kullandığın sürece atak geçirmişmiydin?
merhaba arkadaşlar, ben tüm yazılanları baştaaaan sona okudum ve kabul ederseniz aranıza katılmaya karar verdim. 18 yaşımdan beri panik ataklıyım. şimdi 33 yaşındayım:) veee hamileyim. 23. haftamdayım. 3 yıldır paxil 20mg kullanıyordum. hamile kalınca 10 mg a düşürmüştüm kendi kendime, zararlı olur diye. geçen haftaya kadar sıkıntım olmamıştı. riskli bir gebelik geçiriyorum. kanamalar, rahim ağzına dikişler, erken doğum riski, mide bulantıları derken buraya kadar dayanabildi bünye sanırım. daha önce de bu haftalarda bebekk kaybım ardından da dış gebeliğim vardı. anlayacağınız panik atağa geç bile kaldım:)))) şimdi paxili tekrar 20mg yapmak istiyorum. yapsam acaba kendime gelir miyim? bu konuda fikri olan var mı? ayrıca karnım büyüdükçe nefessiz kalırım korkusu başladı... napcammmm(( yardıııım.....
![]()
Duyguuu.. Evet mesajını geç gördüm.. Hatta doğumdan ka gün sonra, cevap veremedim.. Ya sorma sarılık olduk ama geçmiyor birtürlü yaa.. Yarın yine kontrolümüz var. Yarında değer azalmazsa, ışık tedavisi alacak.. Hastaneye yatırıyormuş.. Ben daha tam iyileşemedim, hastanede nasıl tek başıma kalacağım kara kaar onu düşünüyorum..
Çok sağol bir tanem, ben inanıyorum ki, arkadaşlarımın dualarıyla atlattım bende.. Allah'ım hepinizden razı olsun.. Hepinizi çok seviyorum ben yaa.. iyi ki tanıdım sizleri.. İyi ki varsınız....![]()
gülcüm, çok sağol canımın içii.. İyiyiz hamdolsun.. Ama işte ilk doğum yaptığında yeni hayatına uyum sağlamak zaman alıyor, bende o dönemlerdeyim..
Canım ben ilacımı sezeryan olduğum gün almadım, onun haricinde hep devam ettim.. Hiç kestirmediler bana ilaçlarımı.. Onun için hiç yoksunlukta yaşamadım.. Şu an emziriyorum evet, ilaçta kullanıyorum.. Hamilelikte bebiş ilacı alıyor zaten emzirirkende alıyor, aynı şey yani.. İlaçsız olmayı henüz deneyemem, çünkü dedim ya, bu yeni tempoya uyum sağlamalıyım önce.. Uykusuz gecelere ve strese yani.. Ama inanın, benim hamileliğim çok zor geçmişti ya, şu an daha rahatım ben.. Hamileliğimin son aylarında daha zorlanıyordum.. En azıondan rahat nefes alabiliyorum, rahat hareket edebiliyorum, daha rahat uyuyorum ...............uyuyabileceğim fırsatım olsa...................
Doğum bende çok rahatlık oluşturdu inanın.. Hem doğum stresi bitmiş oluyor, hem hormonlar artık normale dönüyor.. İnşaAllah hepiniz de rahatlayacaksınız.. Ama önce sabıııııııııııııııırrrrrrrrrr................. Anne olmanın bedeli sabır zaten.......... Anlayacaksınzı...........