Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

gunaydınnn kımse yok galıba :2: doktora gıdıp ılaç kullanmk ıstemıyorum sızın sadece konusarak cözüm saylayan bı doktorunuz yok mu varsa bana da söyleyın lutfenn:14:

Teşekkürler Gül sana da...
Kızlar nerelerde kimsenin sesi soluğu çıkmıyor..
Ben 2 gündür daha iyiyim..
Sizler nasılsınız?

Canim benim sagolasin bizlerde iyiyiz seninde iyi olman ne kadar guzel cok sevindim ilerleme var bak ne mutlu allahim dahada iyilikler versin insallah .

gunaydınnn kımse yok galıba :2: doktora gıdıp ılaç kullanmk ıstemıyorum sızın sadece konusarak cözüm saylayan bı doktorunuz yok mu varsa bana da söyleyın lutfenn:14:

canım çok mu kötüsün? nasıl oluyorsun?
Biraz bekle bakalım belki geçer geçmezse psikoloğa git...
Konuşarak çözüleceğine inanıyorsan eğer..
Hangi şehirdesin?

Tatlim bizim burda terapist oldugundan bile emin degilim ama doktorum zaten ilac vermedigi icin hamileyken ne zaman gitsem benimle hep konustu bak az kaldi hersey cok guzel olacak sen bu kadarini yaptiysan gerisini daha kolay yaparsin felan gibi allah razi olsun cok destek oldu senin daha once gittigin doktorunda bunu yapabilir ve bu benim gittigim doktor bi pratisyen saglik ocaginda dusun ama benim her zaman yanimda oldu cep telefonundan ne zaman istersem kotu olursam ona ulasabiliyorum psikiyatrlar beni anlamiyor onlarin yanindan daha sikkin donuyorum.

Canim benim sagolasin bizlerde iyiyiz seninde iyi olman ne kadar guzel cok sevindim ilerleme var bak ne mutlu allahim dahada iyilikler versin insallah .

Amin Gül inşallah canım...
İnsan zamanla herşeye alışmaya başlıyor heralde
Depresif halim ve endişelerim devam ediyor ama anksiyetelerim ve buna bağlı sürekli ağlamalarım azaldı..
Buna da çok şükür diyorum...
Sen artık gün sayıyorsun...
Az kaldı bebişini koklamana Allahın izniyle...

Amin Gül inşallah canım...
İnsan zamanla herşeye alışmaya başlıyor heralde
Depresif halim ve endişelerim devam ediyor ama anksiyetelerim ve buna bağlı sürekli ağlamalarım azaldı..
Buna da çok şükür diyorum...
Sen artık gün sayıyorsun...
Az kaldı bebişini koklamana Allahın izniyle...

canım çok mu kötüsün? nasıl oluyorsun?
Biraz bekle bakalım belki geçer geçmezse psikoloğa git...
Konuşarak çözüleceğine inanıyorsan eğer..
Hangi şehirdesin?

gecelerı bı fena oluyorum daha 4 haftalık yenı ögrendım ama bulantım yokken bıle olur dye düşünüyorum ve oluyor:) sımdıden cook korkuyorum nasıl bı kadının dıyorum sevınmem gerekırken su halıme bak buarada istanbul avrupa yakısnda oturuyorum

Tatlim bizim burda terapist oldugundan bile emin degilim ama doktorum zaten ilac vermedigi icin hamileyken ne zaman gitsem benimle hep konustu bak az kaldi hersey cok guzel olacak sen bu kadarini yaptiysan gerisini daha kolay yaparsin felan gibi allah razi olsun cok destek oldu senin daha once gittigin doktorunda bunu yapabilir ve bu benim gittigim doktor bi pratisyen saglik ocaginda dusun ama benim her zaman yanimda oldu cep telefonundan ne zaman istersem kotu olursam ona ulasabiliyorum psikiyatrlar beni anlamiyor onlarin yanindan daha sikkin donuyorum.

ben bı kaç kere doktora gttım ama hemen yesıl recete yazdı yolladı kullanmk ıstemdım bı tane kullanıyordum onuda bırakalı baya oldu napıcam hıç bılemıyorum sımdıden bu sıkıntıları yasıyorum dokuzay nasıl gecer dye düşünmektn yoruldum:14:

gecelerı bı fena oluyorum daha 4 haftalık yenı ögrendım ama bulantım yokken bıle olur dye düşünüyorum ve oluyor:) sımdıden cook korkuyorum nasıl bı kadının dıyorum sevınmem gerekırken su halıme bak buarada istanbul avrupa yakısnda oturuyorum

canım normalsin hepimiz normaliz her kadın aynı yaşamıyor malesef hamilelik sürecini
Her kadın mutlu mesut geçiremiyor...
Neyden korkuyorsun doğumdan mı?
Bu endişende çok normal
Benim kafamda o kadar tilki geziyorki hayatı zindan ediyor bana...
Ya sakat olursa ya sorun çıkarsa nasıl doğuracağım
Yok göbeğim büyüyecek nasıl nefes alacağım
Daha saymakla bitmez neler neler..
Dediğim gibi devam ederse araştır doktor en azından psikolağa git canım
Kendine eziyet çektirme..

canım normalsin hepimiz normaliz her kadın aynı yaşamıyor malesef hamilelik sürecini
Her kadın mutlu mesut geçiremiyor...
Neyden korkuyorsun doğumdan mı?
Bu endişende çok normal
Benim kafamda o kadar tilki geziyorki hayatı zindan ediyor bana...
Ya sakat olursa ya sorun çıkarsa nasıl doğuracağım
Yok göbeğim büyüyecek nasıl nefes alacağım
Daha saymakla bitmez neler neler..
Dediğim gibi devam ederse araştır doktor en azından psikolağa git canım
Kendine eziyet çektirme..

doktor nerden bulucam bılemıyrum ama bı arastrma yapıcam ınsalalh allah sıfa versın bıze cok tesekkur edrım cvpladıgın için

Kızlar nerelerdesiniz.. Siz varsınız beni anlayan ben sizlerle toparlanmaya çalışıyorum beni yalnız bırakmayın lütfen
Ela ile mesajlaşıyorduk 2 gündür ondan haber alamıyorum merak ettim...
Korkuyorum endişeliyim... :((
Annem babam eşim benimle birlikte helak oldular..
Anneme diyorum ki gözümü açıp kapayayım bebeğim kucağımda olsun..
Bu düşünce bile benim için büyük bir gelişme ya neyse...
Eski halime geri dönmek istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum
Midem kötü çünkü vücut gergin sürekli bu da mideme vuruyor...
Bizde yaşadık geçti gitti sözlerine ihtiyacım var... :(((

Kızlar nerelerdesiniz.. Siz varsınız beni anlayan ben sizlerle toparlanmaya çalışıyorum beni yalnız bırakmayın lütfen

canım sadece ben varımm burda:52: senın bebegın ne kadrlık merak ettım

8. haftanın içindeyiz canım bende 5 haftalıkken öğrendim...
Sen nasılsın? nasıl gidiyor?

bende bıraz yatıyım dedım ama sıcramalar basladı sinir oldum ama uyudum yınede ıı geldı uyku sıcak sıcak oldum ıı seyler düşünüyorum agrım olmadıgı zamn rahatım zatenn boş gecırınce aklıma gelıyor sıkıntılarım bı saldım kı kendımı sorma pasaklı oldum 5 gundr hhhe:D

melekçim nasılsın bitanem??
o duymak istediğin sözü ben söyliyim sana ben yaşadım geçti nil geçirdi efrah geçirdi aday geçirdi nisan geçirdi ve daha birçok kadın panik atak olmasada zor şartlarda hamileliğini tamamladı tatlım!!!
sende atlatıcaksın gör bak 2 hafta önce çok daha kötüydün ama şimdi daha iyisin 15 gün sonra mutlu bir hamile olucaksın Allah ın izniyle...
hamilelerin duası kabul olur cnm bol bol dua et ben çok sık giremiyorum artık kızım durmuyor ama dularım szilerle!!
sende anlatıcaksın böyle bebeğim durmuyor giremiyorum diye gör bak sayılı bir bakmışsın kucağında bu günler aklına bile gelmicek meleğini kucağına aldığında...........................

melekçim nasılsın bitanem??
o duymak istediğin sözü ben söyliyim sana ben yaşadım geçti nil geçirdi efrah geçirdi aday geçirdi nisan geçirdi ve daha birçok kadın panik atak olmasada zor şartlarda hamileliğini tamamladı tatlım!!!
sende atlatıcaksın gör bak 2 hafta önce çok daha kötüydün ama şimdi daha iyisin 15 gün sonra mutlu bir hamile olucaksın Allah ın izniyle...
hamilelerin duası kabul olur cnm bol bol dua et ben çok sık giremiyorum artık kızım durmuyor ama dularım szilerle!!
sende anlatıcaksın böyle bebeğim durmuyor giremiyorum diye gör bak sayılı bir bakmışsın kucağında bu günler aklına bile gelmicek meleğini kucağına aldığında...........................

Canım inşallah inşallah... Dua ediyorum zaten Rabbim kabul etsin...
Sen neden erken doğum yaptın canım erken mi geldi bebeğin?
Evet ilk günlere göre daha az yaşıyorum
İyi ki varsınız sizlerde olmasanız yalnız olduğumu hissedeceğim ozaman daha kötü olurdum
Bana inan ki umut oluyorsunuz...

vay be kızlar bir zamanlar burda ben efrah duygu nil rukiye nisan korkularımızdan bahsediyoduk sorunlarımızı anlatıyoduk herşey geldi geçti.bizden önceki sayfalardada başkaları yaşamış o sorunları şimdi sıra sizlerde.birkaç ay sonrada siz atlatıcaksınız Allahın izniyle.demem o ki Allah ömür verirse herşeyi yaşıyosun herşey gelip geçiyo bee.hamileliğimdeki günler aklıma geldi.geçiyo be kızlar ne yaşarsanız yaşayın hamilelik bi süreç sayılı gün geçiyo sabredin.

Canım inşallah inşallah... Dua ediyorum zaten Rabbim kabul etsin...
Sen neden erken doğum yaptın canım erken mi geldi bebeğin?
Evet ilk günlere göre daha az yaşıyorum
İyi ki varsınız sizlerde olmasanız yalnız olduğumu hissedeceğim ozaman daha kötü olurdum
Bana inan ki umut oluyorsunuz...

yok cnm bebeğim erken gelmedi gebelik zehirlenmesi geçirdim ayrıntıyı anlatmıyorum etkilenmeni istemiyorum zaten zor bir süreçten geçiyor burdaki herkes ama bak ben atlattım doktorlar çıkamaz ameliyattan demişler ne oldu Rabbim ne derse o olur tatlım bende kızımda sağa sağlim çıktık o hastaneden ayakta!!!! zordu evet ama geçti yaşanması gerkiyormuş yaşandı sende atlatıcaksın burdaki herkesde atlatıcak bizler nasıl başardıysak sizde başarıcaksınız!!!!!!!!!!!!!!

Melek ve bibliyo sabredin canim inanin su yasadiklariniz en zor gunleri zaten ilk zamanlar cok zor oluyor sonrasi daha kolay aslinda sizin panik atak sandiginiz bircok sey hamileligin kendi sikayetleri ben gun sayiyorum sayilir ama dogumdan ve sonrasindan korkuyorum bir suru seneryo var kfamda birde hala bebegimin cinsiyetinden emin degiliz doktor kiz diyor ben erkek hissediyorum bebeklerde hisseder derler ya gucune gidiyomuki diye uzluyorum rabbim hataya erdirmesin dokuz ay nasil gecer diye dusunmeyin inanin dusununce gecmiyor. Akisina birakin hayati eger el isi biliyorsaniz bebise birseyler orun kendini dinledikce daha kotu oluyor insan.

Melek ve bibliyo sabredin canim inanin su yasadiklariniz en zor gunleri zaten ilk zamanlar cok zor oluyor sonrasi daha kolay aslinda sizin panik atak sandiginiz bircok sey hamileligin kendi sikayetleri ben gun sayiyorum sayilir ama dogumdan ve sonrasindan korkuyorum bir suru seneryo var kfamda birde hala bebegimin cinsiyetinden emin degiliz doktor kiz diyor ben erkek hissediyorum bebeklerde hisseder derler ya gucune gidiyomuki diye uzluyorum rabbim hataya erdirmesin dokuz ay nasil gecer diye dusunmeyin inanin dusununce gecmiyor. Akisina birakin hayati eger el isi biliyorsaniz bebise birseyler orun kendini dinledikce daha kotu oluyor insan.

dogru söyluyorsun kendımızı dınledıkce daha fena oluyor 5 haftalık ama ben sımdıden hayata kustum hıssedıyorsa oda cok uzuluyordr ama kendımı hasta sanıyorum ben halbukı hamıleyım:18: gunler bıter mııı bılmem

Back