Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Gül sana da...
Kızlar nerelerde kimsenin sesi soluğu çıkmıyor..
Ben 2 gündür daha iyiyim..
Sizler nasılsınız?
gunaydınnn kımse yok galıba :2: doktora gıdıp ılaç kullanmk ıstemıyorum sızın sadece konusarak cözüm saylayan bı doktorunuz yok mu varsa bana da söyleyın lutfenn
gunaydınnn kımse yok galıba :2: doktora gıdıp ılaç kullanmk ıstemıyorum sızın sadece konusarak cözüm saylayan bı doktorunuz yok mu varsa bana da söyleyın lutfenn
Canim benim sagolasin bizlerde iyiyiz seninde iyi olman ne kadar guzel cok sevindim ilerleme var bak ne mutlu allahim dahada iyilikler versin insallah .
Canim benim sagolasin bizlerde iyiyiz seninde iyi olman ne kadar guzel cok sevindim ilerleme var bak ne mutlu allahim dahada iyilikler versin insallah .
canım çok mu kötüsün? nasıl oluyorsun?
Biraz bekle bakalım belki geçer geçmezse psikoloğa git...
Konuşarak çözüleceğine inanıyorsan eğer..
Hangi şehirdesin?
Tatlim bizim burda terapist oldugundan bile emin degilim ama doktorum zaten ilac vermedigi icin hamileyken ne zaman gitsem benimle hep konustu bak az kaldi hersey cok guzel olacak sen bu kadarini yaptiysan gerisini daha kolay yaparsin felan gibi allah razi olsun cok destek oldu senin daha once gittigin doktorunda bunu yapabilir ve bu benim gittigim doktor bi pratisyen saglik ocaginda dusun ama benim her zaman yanimda oldu cep telefonundan ne zaman istersem kotu olursam ona ulasabiliyorum psikiyatrlar beni anlamiyor onlarin yanindan daha sikkin donuyorum.
gecelerı bı fena oluyorum daha 4 haftalık yenı ögrendım ama bulantım yokken bıle olur dye düşünüyorum ve oluyor:) sımdıden cook korkuyorum nasıl bı kadının dıyorum sevınmem gerekırken su halıme bak buarada istanbul avrupa yakısnda oturuyorum
canım normalsin hepimiz normaliz her kadın aynı yaşamıyor malesef hamilelik sürecini
Her kadın mutlu mesut geçiremiyor...
Neyden korkuyorsun doğumdan mı?
Bu endişende çok normal
Benim kafamda o kadar tilki geziyorki hayatı zindan ediyor bana...
Ya sakat olursa ya sorun çıkarsa nasıl doğuracağım
Yok göbeğim büyüyecek nasıl nefes alacağım
Daha saymakla bitmez neler neler..
Dediğim gibi devam ederse araştır doktor en azından psikolağa git canım
Kendine eziyet çektirme..
Kızlar nerelerdesiniz.. Siz varsınız beni anlayan ben sizlerle toparlanmaya çalışıyorum beni yalnız bırakmayın lütfen
Ela ile mesajlaşıyorduk 2 gündür ondan haber alamıyorum merak ettim...
Korkuyorum endişeliyim... (
Annem babam eşim benimle birlikte helak oldular..
Anneme diyorum ki gözümü açıp kapayayım bebeğim kucağımda olsun..
Bu düşünce bile benim için büyük bir gelişme ya neyse...
Eski halime geri dönmek istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum
Midem kötü çünkü vücut gergin sürekli bu da mideme vuruyor...
Bizde yaşadık geçti gitti sözlerine ihtiyacım var... ((
canım sadece ben varımm burda senın bebegın ne kadrlık merak ettım
8. haftanın içindeyiz canım bende 5 haftalıkken öğrendim...
Sen nasılsın? nasıl gidiyor?
Kızlar nerelerdesiniz.. Siz varsınız beni anlayan ben sizlerle toparlanmaya çalışıyorum beni yalnız bırakmayın lütfen
Ela ile mesajlaşıyorduk 2 gündür ondan haber alamıyorum merak ettim...
Korkuyorum endişeliyim... (
Annem babam eşim benimle birlikte helak oldular..
Anneme diyorum ki gözümü açıp kapayayım bebeğim kucağımda olsun..
Bu düşünce bile benim için büyük bir gelişme ya neyse...
Eski halime geri dönmek istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum
Midem kötü çünkü vücut gergin sürekli bu da mideme vuruyor...
Bizde yaşadık geçti gitti sözlerine ihtiyacım var... ((
melekçim nasılsın bitanem??
o duymak istediğin sözü ben söyliyim sana ben yaşadım geçti nil geçirdi efrah geçirdi aday geçirdi nisan geçirdi ve daha birçok kadın panik atak olmasada zor şartlarda hamileliğini tamamladı tatlım!!!
sende atlatıcaksın gör bak 2 hafta önce çok daha kötüydün ama şimdi daha iyisin 15 gün sonra mutlu bir hamile olucaksın Allah ın izniyle...
hamilelerin duası kabul olur cnm bol bol dua et ben çok sık giremiyorum artık kızım durmuyor ama dularım szilerle!!
sende anlatıcaksın böyle bebeğim durmuyor giremiyorum diye gör bak sayılı bir bakmışsın kucağında bu günler aklına bile gelmicek meleğini kucağına aldığında...........................
Canım inşallah inşallah... Dua ediyorum zaten Rabbim kabul etsin...
Sen neden erken doğum yaptın canım erken mi geldi bebeğin?
Evet ilk günlere göre daha az yaşıyorum
İyi ki varsınız sizlerde olmasanız yalnız olduğumu hissedeceğim ozaman daha kötü olurdum
Bana inan ki umut oluyorsunuz...
Melek ve bibliyo sabredin canim inanin su yasadiklariniz en zor gunleri zaten ilk zamanlar cok zor oluyor sonrasi daha kolay aslinda sizin panik atak sandiginiz bircok sey hamileligin kendi sikayetleri ben gun sayiyorum sayilir ama dogumdan ve sonrasindan korkuyorum bir suru seneryo var kfamda birde hala bebegimin cinsiyetinden emin degiliz doktor kiz diyor ben erkek hissediyorum bebeklerde hisseder derler ya gucune gidiyomuki diye uzluyorum rabbim hataya erdirmesin dokuz ay nasil gecer diye dusunmeyin inanin dusununce gecmiyor. Akisina birakin hayati eger el isi biliyorsaniz bebise birseyler orun kendini dinledikce daha kotu oluyor insan.