Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba xanax ı kaç mg alıyordunuz bende çok zor günler geçiriyorum mecbur içiyorum ama oda tam etki etmiyor yarım içiyorum

Merhaba bende ilaç değiştirdim daha hafif bi ilaca geçtim diğerni gebe olunca bırakmışrım ama 12. Haftaya kadar zor dayandım 10 gündür kullanıyorum yeni olanı ama henüz bi etkisini götemedim Hala uyuyamıyorum hala yiyemiyorum siz xanax ı ne kadar alıyodunuz

Merhaba bende çok kötü durumdayım doktorun adı nedir acaba aynı şehirde olmasak bile belki onlıne randevu veriyordur?

Merhaba! Suan hangi ilaci kullaniyorsunuz.. ilacin etki etmesi biraz zaman alabiliyor bazen 10 ile 30 gun arasini bulabiliyor

Merhaba! Suan hangi ilaci kullaniyorsunuz.. ilacin etki etmesi biraz zaman alabiliyor bazen 10 ile 30 gun arasini bulabiliyor
Selectra 50 ama hala kötüyüm uyuyamıyorum bile mecburen xanax yarım alıyorum ama oda en fazla 2 saat kafayı yemek üzereyim
Çok kilo verdim bunu düşününce bile atak geliyor bana uyuduğum an çarpıntı ve atakla uyanıyorum nolur bana yardımcı olun

Çok kilo verdim bunu düşününce bile atak geliyor bana uyuduğum an çarpıntı ve atakla uyanıyorum nolur bana yardımcı olun
Ayni durumlari hamileligimde bende gecirdim cok zor sizi anliyorum insan cok caresiz kaliyor bnde 50 mg selectra kullandim 10 gun sonra etki etmwye baslamisti yavas yavas..biraz daha sabredin baktiniz duzelme yok bir daha gidin doktorunuza..

Ayni durumlari hamileligimde bende gecirdim cok zor sizi anliyorum insan cok caresiz kaliyor bnde 50 mg selectra kullandim 10 gun sonra etki etmwye baslamisti yavas yavas..biraz daha sabredin baktiniz duzelme yok bir daha gidin doktorunuza..
Öyle yapıcam ama günler geçmiyo onun yanında ekstra bişey kullandınız mı uyumak sakinleşmek için vs. Sizin doktorunuz kimdi hangi şehirde

Ben citoles ve ativan kullandım . Korkmayın . Selectra biraz yavaş etki eden bir ilaç . Ben doğum yaptım oğlum altı aylık. Çok da sağlıklı .

Öyle yapıcam ama günler geçmiyo onun yanında ekstra bişey kullandınız mı uyumak sakinleşmek için vs. Sizin doktorunuz kimdi hangi şehirde
Yok kullanmadim bana iyi gelmisti..ben yurtdisinda yasiyorum Turkiyede degilim yani ama Dr.Nazan Aydin var istanbulda onu takip ediyorum ve gercekten iyi bir doktor

Arkadaşlar gebelikte 11. Haftadayim iki gündür uyku problemi yaşıyorum.. iş acisindan stresliyim çok moralim bozuk. Atarax içtim dün ve pişman oldum..ne yapacağımı bilmiyorum prilam içiyordum etki etmiyor. Atarax kullanan oldu mu bı de uyku anksiyetesi yaşayan oldu mu bu dönemde????

Ne yaptınız ilaca başladınız mı aynı durumdayım

Arkadaşlar kullanan yok mu ilaç gebelikte herkes ters tepki veriyor ancak zor durumdayım kimse beni anlamiyor

Ne ilaç kullanıyorsunuz acaba ben de aynı haldeyim duzeldiniz mi

Bı de normalde atarax bana iiyi gelirdi hamilelikte pek etkisi yok bu hormonlar ilaç etkileşimini de mi etkiliyor

Ah sizi çok iyi anlıyorummm.. Bende 10.haftam bittiğinde fulsac diye bi ilaca başladım hala da kullanıyorum 30.haftadayım.korkma hiçbişey olmayacak sakin ol biliyorum günler hatta saatler geçmiyo sanki dünya başına yıkılmış da sen altında kalmışsın gibi hissediyosun ama geçecek. Uyku anksiyetesini dibine kadar yaşamış biri olarak söyleyeyim uyumasan da hiçbişey olmazz uyumaya çalışma uyumaya çalıştıkça uyuyamıyo insan. Kuzenim beyin cerrahı bana demişti ki istersen 1 hafta uyuma insan vücudu öyle güçlü ki hçbişey olmaz olmaz biz 2 gece hiç uyumadan ameliyata giriyoruz insan sağlığıyla uğraşıyoruz hiçbişey olmuyo. Oyüzden uyumaya odaklanma vücut kendisi uyuyacak zaten bi süre sonra :)
Arkadaşlar kullanan yok mu ilaç gebelikte herkes ters tepki veriyor ancak zor durumdayım kimse beni anlamiyor

Canımm sana da nacizhane tavsiyem dayan xanax içme ilaç etkisini göstermeye başlamıştır artık uyku için ilaç önermişti bana doktorum onu bile bikaç kez içerken vicdan yapmıştım, başarabiliriz biz bu işi yalnız değiliz bakın hepimz birbrimize destek olabiliyoruz en azından burda. Bitek yaşayan biz de değiliz herkes yaşıyo atlatıyo geçecek. Buna inan :)

Ne kadar güzel yazmissiniz beni anlamissiniz resmen.. doktorum iki tane damla yazdı ama.korkuorum kullanmaya siz de mi uyku anksiyetesi yaşadınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…