Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Anladım yurtdışindaki bir doktor da ilacı uygun gördü yani değil mi bazı doktorlar bu konuda çok katı özellikle ilk 3 ay sonrasında da kati olan var
Burdaa soyle bir sistem var direk psikiyatriye gidemiyosun ilk basta aile hekimine gidiceksin o uygun gorurse hastaneye sevk eder..pandemi zamaniydi birde sabaha kadar uyumazdim anksiyeteden sabah kalkardim onkadar kotuyumki doktoru arardim veririm ama riskli derdi anlatirdi falan hic yardimci olmadi halimden anlamadi kac kere berbat halde aradim doktorumu en sonunda saglik bakanligini aradim sikayet ettim sonra bana psikiyatri radevusu gonderdiler..randevuye gittim anlattim neler yasadigimi doktor ilac baslayalik hemen dedi 50 mg sertaline verdi..ben korktugumi soyledim doktora cok kullanan var sorun olmadi simdiye kadar dedi..ve burda hamile psikiyatri hastanesi var ayri ayri bir hastane yani..evede 2 3 haftada bir mental hemsire geliyordu nasil oldugumu ogrenmek icin

Şuan ilaç iciyor musunuz?

Bebeğiniz nasıl peki gelişimi normal seyretti mi? İnşallah iyidir Allah çocuğunuza sağlıklı mutlu ömürler versin.

Tesekkur ederim aminn insallhh tum yavrularimizinbnde ikinciyi istiyorum ama cesaretim yok ayni seyleri yasamaktan korkuyorum..ben sertaline kullandim yani lustralin muadili..yurtdisinda yasadigim icin adi farkli..
Bende yurtdisinda yasiyorum senin teşhisini hangi doktor koydu ilaç işe yaradimi kaç zamandır kullaniyorsun ve önceden de varmıyor sizde bu hastalık

Kusura bakma hepsini okumadan tekrar sormusum cevaplamissin zaten çoğunu herkese sorar oldum ilk defa böyle bisey yaşayınca

Benim gttıklwrımın hıcbırı vermedi hamileyken de emzirirken de
Nerde yasiyorsunuz bana turkiyede noroloji lustarl verdi yurtdisinda ki doktorda verdi ama icmedim almadim dogumu bekliyorum bazen diyorum başla sonra rahatlayinca iyiki icmedim diyorum kadin doktorumda hele bekle belki dogumdan sonra gecer dedi olmazsa olamaz başlarsın dedi tek ictigim b12 lan ilaci d3 onlarda bende aşırı düşük

Almanya inş benimkide geçer ben bi ümit hamilelik dendir diyorum kendimi biraz teselli ediyorum
Kesinlıkle hamılelıkten hormonlar tavan yapınca bıde anksıyete yatkınlıgın varsa oluyor..kac haftalıksınız suan doktora gıttınız mı rahatsızlıgınız için

Ben samsunda yasıyorum fakülteye özele heyete gttım sadece brı hastaneye yatıralım dedi onu da ben istemedim cunku yine ılac tedavisi degıldj terapi tarzı bırseydı

Kesinlıkle hamılelıkten hormonlar tavan yapınca bıde anksıyete yatkınlıgın varsa oluyor..kac haftalıksınız suan doktora gıttınız mı rahatsızlıgınız için
Bugün 25 hafta oldum ekimde nöroloji de randevum var bakalım teşhis koyacakmi ben 3 ay öncesine kadar Anksiyete nedir duymamisdim bile belirtiler uyuyo ama bilmiyorum

Arkadaşlar hamilelik nasıl bir duygu? Karnında canlı olması falan? Hamile kalınca bu duyguy alışıyor musunuz? Dışarıdan çok garip geliyor

Arkadaşlar hamilelik nasıl bir duygu? Karnında canlı olması falan? Hamile kalınca bu duyguy alışıyor musunuz? Dışarıdan çok garip geliyor
Çok güzel bi duygu içinde kıpır kıpır ama maglesef bu sefer hiç tadını çıkaramıyorum hatta kendimi sucluyorum bendeki ne olduğunu da bilmiyorum depresyonmu ankdiyetemi inş doğumdan sonra geçer 25 haftalık oldum normalde 10 kilo alırdım bu haftalarda ben 10 kilo verdim inş bebis iyidir biraz küçük gidiyo ama

Merhabalar bende yeni hamileyim antidepresanlarımı bıraktım ama dayanamadıgım için doktor bana atarax yarım doz verdi. Asıl sorum şu sizde de hamilelikte kalp çarpıntısı çok oluyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…