- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
Burdaa soyle bir sistem var direk psikiyatriye gidemiyosun ilk basta aile hekimine gidiceksin o uygun gorurse hastaneye sevk eder..pandemi zamaniydi birde sabaha kadar uyumazdim anksiyeteden sabah kalkardim onkadar kotuyumki doktoru arardim veririm ama riskli derdi anlatirdi falan hic yardimci olmadi halimden anlamadi kac kere berbat halde aradim doktorumu en sonunda saglik bakanligini aradim sikayet ettim sonra bana psikiyatri radevusu gonderdiler..randevuye gittim anlattim neler yasadigimi doktor ilac baslayalik hemen dedi 50 mg sertaline verdi..ben korktugumi soyledim doktora cok kullanan var sorun olmadi simdiye kadar dedi..ve burda hamile psikiyatri hastanesi var ayri ayri bir hastane yani..evede 2 3 haftada bir mental hemsire geliyordu nasil oldugumu ogrenmek icinAnladım yurtdışindaki bir doktor da ilacı uygun gördü yani değil mi bazı doktorlar bu konuda çok katı özellikle ilk 3 ay sonrasında da kati olan var
Şuan ilaç iciyor musunuz?Burdaa soyle bir sistem var direk psikiyatriye gidemiyosun ilk basta aile hekimine gidiceksin o uygun gorurse hastaneye sevk eder..pandemi zamaniydi birde sabaha kadar uyumazdim anksiyeteden sabah kalkardim onkadar kotuyumki doktoru arardim veririm ama riskli derdi anlatirdi falan hic yardimci olmadi halimden anlamadi kac kere berbat halde aradim doktorumu en sonunda saglik bakanligini aradim sikayet ettim sonra bana psikiyatri radevusu gonderdiler..randevuye gittim anlattim neler yasadigimi doktor ilac baslayalik hemen dedi 50 mg sertaline verdi..ben korktugumi soyledim doktora cok kullanan var sorun olmadi simdiye kadar dedi..ve burda hamile psikiyatri hastanesi var ayri ayri bir hastane yani..evede 2 3 haftada bir mental hemsire geliyordu nasil oldugumu ogrenmek icin
Benim gttıklwrımın hıcbırı vermedi hamileyken de emzirirken deEmzirirken kullanılan ilac yokmu acaba hamileyken kullannlar varya
Yok doğumdan sonra ilac kullanmadım 2 yıl emzırdim oglumuŞuan ilaç iciyor musunuz?
Bebeğiniz nasıl peki gelişimi normal seyretti mi? İnşallah iyidir Allah çocuğunuza sağlıklı mutlu ömürler versin.Burdaa soyle bir sistem var direk psikiyatriye gidemiyosun ilk basta aile hekimine gidiceksin o uygun gorurse hastaneye sevk eder..pandemi zamaniydi birde sabaha kadar uyumazdim anksiyeteden sabah kalkardim onkadar kotuyumki doktoru arardim veririm ama riskli derdi anlatirdi falan hic yardimci olmadi halimden anlamadi kac kere berbat halde aradim doktorumu en sonunda saglik bakanligini aradim sikayet ettim sonra bana psikiyatri radevusu gonderdiler..randevuye gittim anlattim neler yasadigimi doktor ilac baslayalik hemen dedi 50 mg sertaline verdi..ben korktugumi soyledim doktora cok kullanan var sorun olmadi simdiye kadar dedi..ve burda hamile psikiyatri hastanesi var ayri ayri bir hastane yani..evede 2 3 haftada bir mental hemsire geliyordu nasil oldugumu ogrenmek icin
Bende yurtdisinda yasiyorum senin teşhisini hangi doktor koydu ilaç işe yaradimi kaç zamandır kullaniyorsun ve önceden de varmıyor sizde bu hastalıkTesekkur ederim aminn insallhh tum yavrularimizinbnde ikinciyi istiyorum ama cesaretim yok ayni seyleri yasamaktan korkuyorum..ben sertaline kullandim yani lustralin muadili..yurtdisinda yasadigim icin adi farkli..
Dogumdan sonra gectimi peki kaç haftalikken başladın ilacaYok doğumdan sonra ilac kullanmadım 2 yıl emzırdim oglumu
Kusura bakma hepsini okumadan tekrar sormusum cevaplamissin zaten çoğunu herkese sorar oldum ilk defa böyle bisey yaşayıncaHamilelikten sonra sikayeterim %80 azaldi zaten hamilelikten sonra ilac kullanmadim..lohusalik depresyonu falan yasamadim pek..evt bnde lise yillarimda baslamisti panik atak hayatimda degisiklik oldugunda anksiyete geliyordu ama ilaac kullanmiyordum hafifti..hamileligimde beni mahvetti zehir etti bana o sureci
Nerde yasiyorsunuz bana turkiyede noroloji lustarl verdi yurtdisinda ki doktorda verdi ama icmedim almadim dogumu bekliyorum bazen diyorum başla sonra rahatlayinca iyiki icmedim diyorum kadin doktorumda hele bekle belki dogumdan sonra gecer dedi olmazsa olamaz başlarsın dedi tek ictigim b12 lan ilaci d3 onlarda bende aşırı düşükBenim gttıklwrımın hıcbırı vermedi hamileyken de emzirirken de
Mrbalar evt dogumdan sonra buyuk oranda gectı tam gecmesede..ben ıngıiterede yasıyorum sız hangı ulkedeDogumdan sonra gectimi peki kaç haftalikken başladın ilaca
Bebegım ıyı sukur amin ınsallh cumlemızınkınıBebeğiniz nasıl peki gelişimi normal seyretti mi? İnşallah iyidir Allah çocuğunuza sağlıklı mutlu ömürler versin.
Almanya inş benimkide geçer ben bi ümit hamilelik dendir diyorum kendimi biraz teselli ediyorumMrbalar evt dogumdan sonra buyuk oranda gectı tam gecmesede..ben ıngıiterede yasıyorum sız hangı ulkede
Kesinlıkle hamılelıkten hormonlar tavan yapınca bıde anksıyete yatkınlıgın varsa oluyor..kac haftalıksınız suan doktora gıttınız mı rahatsızlıgınız içinAlmanya inş benimkide geçer ben bi ümit hamilelik dendir diyorum kendimi biraz teselli ediyorum
Ben samsunda yasıyorum fakülteye özele heyete gttım sadece brı hastaneye yatıralım dedi onu da ben istemedim cunku yine ılac tedavisi degıldj terapi tarzı bırseydıNerde yasiyorsunuz bana turkiyede noroloji lustarl verdi yurtdisinda ki doktorda verdi ama icmedim almadim dogumu bekliyorum bazen diyorum başla sonra rahatlayinca iyiki icmedim diyorum kadin doktorumda hele bekle belki dogumdan sonra gecer dedi olmazsa olamaz başlarsın dedi tek ictigim b12 lan ilaci d3 onlarda bende aşırı düşük
Bugün 25 hafta oldum ekimde nöroloji de randevum var bakalım teşhis koyacakmi ben 3 ay öncesine kadar Anksiyete nedir duymamisdim bile belirtiler uyuyo ama bilmiyorumKesinlıkle hamılelıkten hormonlar tavan yapınca bıde anksıyete yatkınlıgın varsa oluyor..kac haftalıksınız suan doktora gıttınız mı rahatsızlıgınız için
Çok güzel bi duygu içinde kıpır kıpır ama maglesef bu sefer hiç tadını çıkaramıyorum hatta kendimi sucluyorum bendeki ne olduğunu da bilmiyorum depresyonmu ankdiyetemi inş doğumdan sonra geçer 25 haftalık oldum normalde 10 kilo alırdım bu haftalarda ben 10 kilo verdim inş bebis iyidir biraz küçük gidiyo amaArkadaşlar hamilelik nasıl bir duygu? Karnında canlı olması falan? Hamile kalınca bu duyguy alışıyor musunuz? Dışarıdan çok garip geliyor
Hangi ilaci kullandınız?Ben hamileyken ilac kullandim 25 ci haftamda mecburen basladim sukur bebegim saglikli..
Sertaline kıllanmıstım yanı lustralın muadiliHangi ilaci kullandınız?