Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi süredir yaşıyorum ve asla uyumam mümkün değilArkadaşlar gebelikte 11. Haftadayim iki gündür uyku problemi yaşıyorum.. iş acisindan stresliyim çok moralim bozuk. Atarax içtim dün ve pişman oldum..ne yapacağımı bilmiyorum prilam içiyordum etki etmiyor. Atarax kullanan oldu mu bı de uyku anksiyetesi yaşayan oldu mu bu dönemde????
Selectra verdi doktorum tam iyi değilim şimdi de uyku sorunum başladı geceleri uyuyamıyorumNe ilaç kullanıyorsunuz acaba ben de aynı haldeyim duzeldiniz mi
Evett aynen uyku anksiyetesi yaşadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum hatta çevremde de yaşayan çok insan varmış başıma gelip de araştırınca öğrendim kimseye hiçbişey olmamış bunu yaşayan,o yüzden sende rahatla canım doktorun yazdıysa kullan ilacını rahatlatır zaten 10.haftayı bitirmişsin bana doktorum 10.haftadan sonra organ oluşumu tamamlanır demişti ondan rahatlıkla başlatmıştı ilacaNe kadar güzel yazmissiniz beni anlamissiniz resmen.. doktorum iki tane damla yazdı ama.korkuorum kullanmaya siz de mi uyku anksiyetesi yaşadınız??
Bende aynı durumdayım sanırım uykudan anksiyeteyle uyanıyorum sonra asla uyuyamıyorum bunun için hangi ilacı kullanmıştınız acaba sizEvett aynen uyku anksiyetesi yaşadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum hatta çevremde de yaşayan çok insan varmış başıma gelip de araştırınca öğrendim kimseye hiçbişey olmamış bunu yaşayan,o yüzden sende rahatla canım doktorun yazdıysa kullan ilacını rahatlatır zaten 10.haftayı bitirmişsin bana doktorum 10.haftadan sonra organ oluşumu tamamlanır demişti ondan rahatlıkla başlatmıştı ilaca
Siz.naptiniz duzeldiniz miBende aynı durumdayım sanırım uykudan anksiyeteyle uyanıyorum sonra asla uyuyamıyorum bunun için hangi ilacı kullanmıştınız acaba siz
Siz nasilsinizBana zestat diye bi şurup verdi doktorum ama çok fazla içmedim onu fulsac isimli ilacımı kullandım düzenli
Daha iyiyim çok sık uyanıyorum sadece zorlada olsa geri uyuyorum siz nasıl oldunuzSiz.naptiniz duzeldiniz mi
Merhaba nasıl oldunuz bebeğiniz nasıl bana da lusral yazdı doktor ama bebek istediğim için başlamadım ilaçsız olmuyor ne yapmaliyimLustral ve redepra kullanıyorum. Hamile oldugumu bilmeden 5 haftalığa kadar anafranil 75 remeron 30 kullandim. Sonra lustral 100 e geçtim. Redepra 15 alıyorum birde. Yani korkma şuan 16 haftalık gebeyim sıkıntı yok şükür. Herkes kullanıyor.
Merhaba hala kullanıyor musunuz bende selectra 75 kullanıyorum ama tam iyi gelmiyor gece uykularımda yok redepra uyku için mi alıyorsunuz 4 aylık gebeyim bendeLustral ve redepra kullanıyorum. Hamile oldugumu bilmeden 5 haftalığa kadar anafranil 75 remeron 30 kullandim. Sonra lustral 100 e geçtim. Redepra 15 alıyorum birde. Yani korkma şuan 16 haftalık gebeyim sıkıntı yok şükür. Herkes kullanıyor.
Hamilelikte de kullanılan bir ilaç bazı doktorlar bu konuda sert ama mecburuz kullanıyoruz bende kullanıyorum bence kullanın çünkü hemen fayda etmiyor o süre geçene kadar daha iyi olursunuz zatenMerhaba ben hamilelik düşünüyorum ama ansiyete bozukluğu var doktor lustral verdi hamilelik olursa bırakmalısın dedi ben baslamaya bile cesaret edemedim ama carpintim huzursuzluklarım cok var ne yapacağım bilmiyorum eşim de ilaç kullanmama karşı
Siz ne kullaniyorsunuz ne kadarlık hamilesiniz ben de başladım yeni 3. Gün lustral kullanıyorum doktor sıcak bakmıyor amaHamilelikte de kullanılan bir ilaç bazı doktorlar bu konuda sert ama mecburuz kullanıyoruz bende kullanıyorum bence kullanın çünkü hemen fayda etmiyor o süre geçene kadar daha iyi olursunuz zaten
Bende uyku için alıyorum inşallah bize de sağlıklı doğumlar nasip eder allah siz bana umut oldunuz vallahi gebelik boyunca kullanıcam bende kullanmayınca çok daha kötüyüm çünküBen doğum uaptim. Bebeğim iyi. 2.5 aylık. Redepra uyku için alıyordum.gebeligin başından sonuna kadar kullandim ilaclari
Bende kullanıyorum selectra benımde aynı şekilde ama napalım bende 16 haftalığıö 1 aydır kullanıyorm daha yeni yeni iyi gibiyim yoksa çok kötüydüm. Doktorunuz bu konuda ne diyor destekliyor muBende gebeliğimin 7. Haftasından beri kullanıyorum ilk başta sadece zestat kullandım 12. Haftamdan beri de cipralex ve zestat birlikte alıyorum şuan 31. Haftamdayım hala kullanıyorum içimde korku var tabiki kullandığım için acaba bebeğime zarar veriyor mu diye ama mecburdum kullanmaya çok kötü zamanlar geçirdim olmuyor ilaçsız
Psikiyatri doktoru verdi zaten kadın doğum kullanma derim ama kötüysen düşük doz kullanabilirsin dedi yapacak bişeyim yoktu kullanmak zorundaydımBende kullanıyorum selectra benımde aynı şekilde ama napalım bende 16 haftalığıö 1 aydır kullanıyorm daha yeni yeni iyi gibiyim yoksa çok kötüydüm. Doktorunuz bu konuda ne diyor destekliyor mu