Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Psikiyatri doktoru verdi zaten kadın doğum kullanma derim ama kötüysen düşük doz kullanabilirsin dedi yapacak bişeyim yoktu kullanmak zorundaydım
Evet mecburuz kullanmayınca bende çok kötü oldum ne denesem asla fayda etmedi yapcak bişey yok allah a güvenip kullanıyorum allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim doğar bebeklerimiz

Niyet ettim anne olmayaSelamlar kızlar 3 buçuk yıldır anksiyete ile savaşıyorum ilaç kullanıyorum bir kaç kez bırakma deneyimim oldu fakat malesef hastalık daha kötü geldi 2 senelik evliyim ve artık bende anne olmak istiyorum başlığa umutsuzca araştırma yaparken denk geldim resmen hazine bulmus gibi sevindim iyiki varsınız iyiki tecrübelerinizi paylaşmışsınız anksiyetenin o karanlık kuyularında bir damla ışık arayan tüm hemcinslerime ve bana Rabbim şifalar versin umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur ve bizede ilaçsız ayakta kalmak nasip olurLÜTFEN TECRÜBELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDİN SİZİN YAZACAĞINIZ 2 SATIRA İHTİYACI OLAN BİR SÜRÜ İNSAN VAR

Arkadaşlar ben hamileyim 14 haftalık ama çok kotu geciriyorum hamilelikten önce ilaçlarımı bırakmıştım uyuyamama korkum ve okb var bende hiç iyi değilim nolur yardım edin

Arkadaşlar ben hamileyim 14 haftalık ama çok kotu geciriyorum hamilelikten önce ilaçlarımı bırakmıştım uyuyamama korkum ve okb var bende hiç iyi değilim nolur yardım edin
Mrblar zor bır süreç sızı cok ıyı anlıyorum ama bakın ilçsız 14 cu haftanıza gelmişsınız buda guzel bir şey..elinizden geldıgı kadar dayanmaya calışın baktınız sıkayetlerınız artıyor doktora gidin derim

Doktorunuza gidip ilaçlarınızı kullanmaya başlayın bence bende aynı durumdayım kullanıyorum mecburen

Iyi akşamlar arkadaşlar
Ben anksiyete hastasıyım 15 yıldır.
13 haftalik hamileyim.
Hamileligin baslarinda bilmiyorken 0.5 xanax kullandım günde 1 kere . Ataklarim artmisti. Ayrıca cipralex 20.mg kullanıyordum.
Sonra hamileligimi öğrenince kestim.
Ancak 7.haftada 1 veya 2 kez yarım doz
9.hatada tek yarim doz kullandim xanax ve son verdim.
simdi yolunda hersey şükür ama içimde ki kurt beni yiyip bitiriyor. Bi zarar varmidir bebegin zekasında veya organlarinda diye. Benim gibi kullanıp doğum yapanlar varmi aranızda
Veya beni bilgisi ile rahatlatacak

Merhaba! Bir cok kullanan insan var hamilelikte ve saglikli bebekleri oldu bende dahil endiselenmeyin..bundan sonrakki surecte ins gerek kalmaz kullanmaniza o yuzden moralinizi yuksek tutun

Hayır takmayın ben gebeliğimde de doktorumun önerisiyle kullanıyorum kötü olduğum zamanlarda ki zaten düzenli selectra kullanan biriyim. Rahat olun

Hayır takmayın ben gebeliğimde de doktorumun önerisiyle kullanıyorum kötü olduğum zamanlarda ki zaten düzenli selectra kullanan biriyim. Rahat olun
Cok teşekkürler. Gebeliğin başından beri mi kullaniyosunuz. Çok gerekirse sıkışınca ilaç alirmiyim diye bir düşünüyorum bazen

15 yıldır ilaç içiyorum.nasil dayanacagim ilaç olmadan bilmiyorum.cok zorlanıyorum çok zor ilaçsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…