- 23 Ocak 2023
- 175
- 26
Ben de çok oldu maalesefMerhabalar bende yeni hamileyim antidepresanlarımı bıraktım ama dayanamadıgım için doktor bana atarax yarım doz verdi. Asıl sorum şu sizde de hamilelikte kalp çarpıntısı çok oluyormuydu
Nasıl geçti pekiBen de çok oldu maalesef
Geçmedi, ilaç kullanıyorum mecburenNasıl geçti peki
Siz kaç haftalık hamilesiniz ne ilacı verdi peki. Rabbim yardımcımız olsun çok zor yaGeçmedi, ilaç kullanıyorum mecburen
Ben 37 haftayım. İlaç adı vermem doğru olmazSiz kaç haftalık hamilesiniz ne ilacı verdi peki. Rabbim yardımcımız olsun çok zor ya
Doktora gidin uygun ilacı verecektir. Amin inşallahSiz kaç haftalık hamilesiniz ne ilacı verdi peki. Rabbim yardımcımız olsun çok zor ya
Bana da ataraxı önerdi hani onu kullanıyorumDoktora gidin uygun ilacı verecektir. Amin inşallah
Stilizan kac ay kullandinizİyi akşamlar arkadaşlar bende de panik atak anksiyete durumu var. Yaklaşık 9 senedir ilaç kullanıyorum. Ara ara bırakıp geri başladım. Bırakmak bir türlü mümkün olmuyor. Yeni evliyim bebek düşünüyoruz yine bırakmayı denedim deprem yaşadım neler çektim ben bilirim yine bırakamadım günlerdir korkudan panikten kaygıdan uyuyamıyorum. İlaçları bırakmıştım ama bugün dayanamayıp geri başladım ilaçlara. Gebelik düşündüğüm içinde doktor folik asit yazmıştı onu da kullanıyorum. Buradaki yazıları okuyunca umut oldu. Gebelik boyu ilacı kullanmak istiyorum çünkü gerçekten hayat kalitemi çok kötü etkiliyor bırakınca çok zor şeyler yaşıyorum. Sabah misol 50 mg akşam atarax 25 mg ve stilizan 1 mg alıyorum. Bu ilaçlar gebelikte nasıl bir etki yapar bilmiyorum. Online terapiye başladım ilacı bırakmaya çalışıyordum ama bırakamadım geri başladım bi sonraki seansta doktorumla paylaşacağım. Lütfen bana da yardım edin
Arkadaşlar hamilelik nasıl bir duygu? Karnında canlı olması falan? Hamile kalınca bu duyguy alışıyor musunuz? Dışarıdan çok garip geliyor
Hamile olduğunu duyduğun an ilk kap atışını duyduğun an heycan dorukta oluyorArkadaşlar hamilelik nasıl bir duygu? Karnında canlı olması falan? Hamile kalınca bu duyguy alışıyor musunuz? Dışarıdan çok garip geliyor
Merhabalar. Ben de geçen sene kasım ayında öğrenmiştim hamileliğimi. Çok zor olmuştu ilk üç ay. Kalbimde çarpıntıdan ziyade en çok teklemeleri hissediyordum. Günde 10 defayı geçiyordu neredeyse. İkinci ayda doktorlarımın tavsiyesi ile ufak bir doz antidepresan kullandım ve hamileliğimin sonuna kadar devam ettim. İlginç bir şekilde doğumdan 3 hafta sonra kendi kendine anksiyetem geçti. Şuanda ilaç kullanmıyorum ve oldukça iyiyim. Bebeğim de oldukça sağlıklı. Şuan 3 aylık. Bu dünyada anksiyete ve panik atak düzeyi benden fazla olan sayılı insan vardır heralde. Korkularıma rağmen hamileliğimi oldukça iyi geçirdim. Siz de endişelenmeyin. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. Şuan yaşadığınız sıkıntıların hepsini unutacaksınızNasıl geçti peki
Merhabalar hangi ilaci kullanmistinizMerhabalar. Ben de geçen sene kasım ayında öğrenmiştim hamileliğimi. Çok zor olmuştu ilk üç ay. Kalbimde çarpıntıdan ziyade en çok teklemeleri hissediyordum. Günde 10 defayı geçiyordu neredeyse. İkinci ayda doktorlarımın tavsiyesi ile ufak bir doz antidepresan kullandım ve hamileliğimin sonuna kadar devam ettim. İlginç bir şekilde doğumdan 3 hafta sonra kendi kendine anksiyetem geçti. Şuanda ilaç kullanmıyorum ve oldukça iyiyim. Bebeğim de oldukça sağlıklı. Şuan 3 aylık. Bu dünyada anksiyete ve panik atak düzeyi benden fazla olan sayılı insan vardır heralde. Korkularıma rağmen hamileliğimi oldukça iyi geçirdim. Siz de endişelenmeyin. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. Şuan yaşadığınız sıkıntıların hepsini unutacaksınız
Merhaba bende 13 haftalık hamileyim kullandığım ilacım vardı gebe olduğumu öğrenince bıraktım ama o kadar zor günler geçirdim ki hala da öyle ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum sürekli çarpıntım var doktor düşün dozda bi ilaca başlattı 1 haftadır ama asla iyi gelmiyo siz ne kullandınız acaba çok zor durumdayımSık idarara çıkma anksiyeteden olabiliyor bende de oluyordu . Sık idarara çıkma ishal carpinti ateş basması titreme kusma yerinde duramama sürekli esneme .delirecekmis gibi hissetme . İlaç kullaninca normale dönüyorsunuz . Ben ilaç kullanıyorum şuan ve gayet iyiyim . Ama ben ilacı bırakınca tekrar kötü oluyorum. Benimki çocukluğumdan beri olan birşey maalesef. Ben doğumu bekleyemedim .çünkü benim anksiyetelerim bebegimle alakaliydi zaten . Ona bakamamaktan ve bebeğimi sevememekten korkuyordum . Doğunca istemeyecekmisim gibi geliyordu ve lohusalıkdan çok korkuyordum . O yüzden hemen tedaviye başlamak istedim . O kadar kötüydüm ki ben o halde doğuma gidemezdim.suan da da tedavi görüyorum . Ama iyiki tedavi olmuşum yoksa oğluma bakamazdim . Şuan binlerce kez şükürler olsun ki oğlumu çok seviyorum ve ona bakabiliyorum .
Merhaba sizde gebelikte antidepresan kullandınız mı ben çok kötü durumdayım asla uyuyamıyorum yemek desen yok 12 haftalık hamileyim 1 haftdır ılaç kullanıyorum ama hala bi etkisi yok napcam delirmektem korkuyorumİstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz . Yazabilirsiniz.elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Ben konuşacak birileri çok aramıştım . Ve burdan tanıştığım insanlar bana umut oldu . Destek oldu . Onlara minnettarim .
Merhaba siz başladınız mı ilaca bende aynı durumdayımBende sizin gibiyim 8 haftalık hamileyim ve duramıyorum napıcaz?
Lustral ve redepra kullanıyorum. Hamile oldugumu bilmeden 5 haftalığa kadar anafranil 75 remeron 30 kullandim. Sonra lustral 100 e geçtim. Redepra 15 alıyorum birde. Yani korkma şuan 16 haftalık gebeyim sıkıntı yok şükür. Herkes kullanıyor.
Merhaba bende çok kötü durumdayım selectra 50 kullanıyorum 10 gündür ama etkisi yok uyku desen hiç yok redepra iyi geliyor mu ne yemek yiyebiliyorum nede uyku nerde yaşıyorsunuz doktorunuz nerde uzak olsa bile belki online görüşebilirimLustral ve redepra kullanıyorum. Hamile oldugumu bilmeden 5 haftalığa kadar anafranil 75 remeron 30 kullandim. Sonra lustral 100 e geçtim. Redepra 15 alıyorum birde. Yani korkma şuan 16 haftalık gebeyim sıkıntı yok şükür. Herkes kullanıyor.
Merhaba redepra iy geldi mi uykularınıza bende daha önce güçlü bi ilaç kullanıyordum gebeliği öğrenince aniden bıraktım ama çok kötü oldum selectra 50 verdi doktor 10 gündür kullanıyorum ama bi etkisi yok asla uyuyamıyorum ve yiyemiyorum nalan hanıma ulaştım lakin mauyene ücreti çok yüksek geldi o yüzden redeprayı soruyorum uyku içinBen nalan hanımla görüştüm. Memnun kaldım. Bilgilendirici bir görüşme oldu. İçim rahatladı. İlaçların o kadar korkulacak şeyler olmadığını söyledi. Lustrala devam dedi yanına redepra 7.5 ekledi. Eğer yeterli gelmezse 15 e çıkar redeprayj dedi. Ben başta anafranil kullandığım için güçlü bir ilaç o yüzden lustral a direk geçisten dolayı iyi gelmemiş. Çünkü 10 yıldır kullanıyordum ben bu ilacı. Nalan hanımdan önce başka doktorla görüşmüştüm o lustrala geçirmişti. Nalan hanım ilk bana gelseydin anafranili düşük dozda 3 ay devam eder sonra zamanla yükseltirdik dedj ama sen dedi anafranil kullanırken hamile kalmışsın sonda lustrala geçmişsin sonda redepra eklemişsin sonra tekrar anafranil olmaz dedi.bu kadar ilc geçişi iyi olmaz dedi. O yüzden lustral arti rdepra devam.
Merhaba hala kullanıyor musunuz bende çok yoğun anksiyete yaşıyorum yemek yiyememe uyuyamama sürekli çarpıntım var doktorunuz nerde belki ulaşabilirimben cok yogun ankisiteye ataklari geciryodum oyuzden lustral xanax dideral kullandm xanax ı bi kac ay sora braktm zorlandim biraz o ara ama sadece cok kotu olursam aldım doktorum ilk uc kesmedi sabah ogle aksam çeyrek xanax verdi sora yavas yavas azalttm cunku ben yıllardır xanax kullanıyorum hamile kalincada bi anda kesmedi