Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Stilizan kac ay kullandiniz

Arkadaşlar bende 30+1 haftalık hamileyim 4 gün önce başladı panik atak anksiyete durumum asla 4 gecedir uyku uyumuyorum vücudum kasılıyor titriyor midem bulanıyor ateş basıyor. Ben hamile kalmadan önce tedavi görüyordum citol ve stilizan kullanıyordum gebelik için bıraktım ve bu haftaya kadar da sıkıntı yaşamamıştım şimdi birden çıktı. Kadın doğum doktorum passiflora şurup içip 1 gece denememi istedi ben almadım kendim aşarım diye ama bu gece de uyuyamadım sadece uykusuzluk olsa katlanırım ama o gelen titreme çarpıntı bebeğe zarar verecek diye korkuyorum bu geve passiflorayı deneme kararı aldım. Psikiyatri randevusu da aldım fakat önce doğal içeriği denemek istedim ve ayrıca antidepresan vs kullandığımızda doğum öncesi 15-30 gün önce bırakmak gerekiyormuş. Ben zaten 4 hafta önce ilacı bırakacaksam şuan da 4 hafta sabredebilirim gibi geldi açıkçası. Bebeğe bu durumun bir zararı olmadığını bilsem ben çekerim her şeyi. Sizler nasılsınız güncel böyle bir konu gördüğüm için açıkçası yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı.

Arkadaşlar hamilelik nasıl bir duygu? Karnında canlı olması falan? Hamile kalınca bu duyguy alışıyor musunuz? Dışarıdan çok garip geliyor

Arkadaşlar hamilelik nasıl bir duygu? Karnında canlı olması falan? Hamile kalınca bu duyguy alışıyor musunuz? Dışarıdan çok garip geliyor
Hamile olduğunu duyduğun an ilk kap atışını duyduğun an heycan dorukta oluyor
İçin kıpır kıpır.oluyor
Hele bide tekme atmaya başlıyor
O anda içinde kelebekler uçuyor
Tabiki kusma oluyor arada
Korkun oluyor
Ama hepsi geçiyor bende ankisyete var
Hamile kalınca azaldı ama doğuma az kaldığı zaman çoğaldı bebeğin kıyafetleri yıkadım utuledim hep onun eşyaları ile kafamı dağıttım
Tabiki korkumuz oluyor hele ilk hamilelik de nasıl olucak diye ama herşey güzel olucak
Yavrun sağlıkla doğsun sağlıkla gelsin dünyaya

.

Nasıl geçti peki
Merhabalar. Ben de geçen sene kasım ayında öğrenmiştim hamileliğimi. Çok zor olmuştu ilk üç ay. Kalbimde çarpıntıdan ziyade en çok teklemeleri hissediyordum. Günde 10 defayı geçiyordu neredeyse. İkinci ayda doktorlarımın tavsiyesi ile ufak bir doz antidepresan kullandım ve hamileliğimin sonuna kadar devam ettim. İlginç bir şekilde doğumdan 3 hafta sonra kendi kendine anksiyetem geçti. Şuanda ilaç kullanmıyorum ve oldukça iyiyim. Bebeğim de oldukça sağlıklı. Şuan 3 aylık. Bu dünyada anksiyete ve panik atak düzeyi benden fazla olan sayılı insan vardır heralde. Korkularıma rağmen hamileliğimi oldukça iyi geçirdim. Siz de endişelenmeyin. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. Şuan yaşadığınız sıkıntıların hepsini unutacaksınız

Merhabalar hangi ilaci kullanmistiniz

Merhaba bende 13 haftalık hamileyim kullandığım ilacım vardı gebe olduğumu öğrenince bıraktım ama o kadar zor günler geçirdim ki hala da öyle ne yemek yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum sürekli çarpıntım var doktor düşün dozda bi ilaca başlattı 1 haftadır ama asla iyi gelmiyo siz ne kullandınız acaba çok zor durumdayım

Merhaba sizde gebelikte antidepresan kullandınız mı ben çok kötü durumdayım asla uyuyamıyorum yemek desen yok 12 haftalık hamileyim 1 haftdır ılaç kullanıyorum ama hala bi etkisi yok napcam delirmektem korkuyorum

Merhaba bende çok kötü durumdayım selectra 50 kullanıyorum 10 gündür ama etkisi yok uyku desen hiç yok redepra iyi geliyor mu ne yemek yiyebiliyorum nede uyku nerde yaşıyorsunuz doktorunuz nerde uzak olsa bile belki online görüşebilirim

Merhaba redepra iy geldi mi uykularınıza bende daha önce güçlü bi ilaç kullanıyordum gebeliği öğrenince aniden bıraktım ama çok kötü oldum selectra 50 verdi doktor 10 gündür kullanıyorum ama bi etkisi yok asla uyuyamıyorum ve yiyemiyorum nalan hanıma ulaştım lakin mauyene ücreti çok yüksek geldi o yüzden redeprayı soruyorum uyku için

Merhaba hala kullanıyor musunuz bende çok yoğun anksiyete yaşıyorum yemek yiyememe uyuyamama sürekli çarpıntım var doktorunuz nerde belki ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…