Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaşlar bende herşeyi kafaya takıyorum önceden kayıplarım var ve şuan Çok ŞÜKÜR 6 haftalık gebeyim herşeyi takıyorum önceden teşhis konmuş bir şeyim yok ama anksiyetem oldundan eminim nasıl başa çıkıyorsunuz ben sürekli belirti arıorum yada bişeyden korktum dielim bebeğim iyimi die sürekli düşünüyorum varmı benim gibi arkadaşlar nasıl başediyorsunuz

Ayni benim durumdaymissiniz birinci hamileligim cok zor gecti anlsiyiteden suan ikinci bebegi istiyorum ama cesaretim yok malesef

Benimde dediğim gibi hiç böyle bisey yaşamadım diğer gebelik dede. 40 yaşında olunca belki düşer dedim hamileligi kabullenemedim benimde korkum dogumdan sonra bebege bakamazsam diye korkuyorum inşallah hormonlardir diyorum kanım ve vitaminler düşük dogumdan sonra geçer diye bekliyorum gecmesse büyük ihtimal anksiyete 3 aydir var bende hiç böyle bisey yaşamadım

Benimde dediğim gibi hiç böyle bisey yaşamadım diğer gebelik dede. 40 yaşında olunca belki düşer dedim hamileligi kabullenemedim benimde korkum dogumdan sonra bebege bakamazsam diye korkuyorum inşallah hormonlardir diyorum kanım ve vitaminler düşük dogumdan sonra geçer diye bekliyorum gecmesse büyük ihtimal anksiyete 3 aydir var bende hiç böyle bisey yasanadim
Kadin doktorum hicbisey yapmıyor nöroloji piskoloji yönlendirdi o doktor beni hiç dinlemeden teşhis koymadan antideprasan verdi icmiyecem dedim doğuma kadar bebek haftasına göre iyi ama diğer kızıma bakınca küçük gidiyor olsun diyorum büyür tek korkum erken olması
Benim sıkıntım ilk 13 haftada başladı 3 hafta ölü gibi yattım geceleri kasılmalar titremeler sabah heycan korku göğsümde sıkıntı baygın gibi yattım akşamları duzeliyodum yerinde duramama gibi yoktu bende hep yorgun terleme sonra 2 hafta tamamen geçti sevindim tmm bitti dedim tekrar başladı 10 gün sürdü sonra yine biraz düzeldi tekrar başladı sindi bir kötü 2 gün iyi anliyamiyorum 1 hafta kötü 2 gün iyi ama akşamları hep normalim

Ayni benim durumdaymissiniz birinci hamileligim cok zor gecti anlsiyiteden suan ikinci bebegi istiyorum ama cesaretim yok malesef
Evet bılmıyorum nasıl yaocam o kadar caresız hissediyorum ki insanlar hamılelıklerını ne guzel geciriıyor o kadar özeniyorum ki Allah bu sıkıntıyı kimseye vermesin cok zor

Aksamları ben de aynı bir rahatlama geliyor ancak sabah bu uyandıysam imkanı yok rahat olamıyorum yatakta donup duruyorum uyumak ıcın ama aklımdakileri uyutmuyor sureklı dusunceler

İlaç kullanıp doğum yaptıktan sonra bebeği sağlıklı mi değil mi diye kimse yazmıyor o kadar çok insan merak edip buraya tıklıyor ki bence bu hastalığı yaşayanlar bunu kendine görev bilip yazmalı ilaç kullandım bebegim gayet sağlıklı demek zor olmasa gerek hamile iken birçok kişi yazıyor ya sonrası kimse yazmıyor ikinci çocuğa sırf şu nalet hastalık dolayısıyla cesaret edemiyorum.

Aksamları ben de aynı bir rahatlama geliyor ancak sabah bu uyandıysam imkanı yok rahat olamıyorum yatakta donup duruyorum uyumak ıcın ama aklımdakileri uyutmuyor sureklı dusunceler
Benimde bazen geceden basliyo kabus gibi rüyalar sonrası uyuşma sabahlarida heycan ve kötü düşünceler kendime bakamiyorum bebeğe nasıl bakacam diyorum

Ben bebegım 40gun emzırebıldım sonrasında doktor ilaca baslatto bebegınle ilgilenmen onu emzırmekten daha onemlı dedi tabi kolay olmadı kararı verebilmek ancak elden bırsey gelmiyor

Benim yarın kontrol randevum var..bebeğin ense burun ölçümü yapılacak. Testler yapılacak. Ya kötü bişey çıkarsa diye rahat uyuyamıyorum. Gece 3-4 saat en fazla uyuyabiliyorum. . Dün gece kötü rüyalar gördüm bebekle ilgili. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi sürekli yorgun ve uykusuzum. Önceki senelerde anksiyete tedavisi görmüştüm. Yaklaşık bir buçuk sene önce bırakmıştım ilaçları. bebeğim engelli olacak diye çok korkuyorum. Bunun kaygısını yaşıyorum sürekli. Korkumu yenemiyorum. Her şey Allah'tan gelir bunu biliyorum ama teslim olamıyorum kadere bi türlü . Allah yardımcımız olsun. İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı .

Ben bebegım 40gun emzırebıldım sonrasında doktor ilaca baslatto bebegınle ilgilenmen onu emzırmekten daha onemlı dedi tabi kolay olmadı kararı verebilmek ancak elden bırsey gelmiyor
Emzirirken kullanılan ilac yokmu acaba hamileyken kullannlar varya

Evet bılmıyorum nasıl yaocam o kadar caresız hissediyorum ki insanlar hamılelıklerını ne guzel geciriıyor o kadar özeniyorum ki Allah bu sıkıntıyı kimseye vermesin cok zor
Aminn cok zor yasamayan bilemez bende oyleyim imreniyorum hamileligini guzel gecirenlere resim cekiniyorlar bol bol hamileyken.cinsiyet partisi yapiyorlar..ben hic birinide yapamadim malesef simdide goze alamiyorum yasadiklarim aklima geliyor nasil olucak bilmiyorum nasil goze alicam gercekten zor bizim gibi rahatsizligi olanlara

Ben hamileyken ilac kullandim 25 ci haftamda mecburen basladim sukur bebegim saglikli..

Sormak isrediginiz sorulari sorabilirsiniz

Peki dogumdan sonra azaliyomu şikayetler bebekle ilgilenmek iyi geliyomu
Anladığım kadarıyla sizin hepinizin daha önceden olan birşey benimki hamilelikde başladı yaşımda küçük sayılmaz 40 bana anksiyete gibi geliyo ama acaba gebelik depresyonumu diyorum ins dogumdan sonra geçer diye beklıyorum bi ümit

Teşekkür ederim hamile değilim bir kızım var lohusa depresyonu da yaşadım ikinci çocuğa cesaret edemiyorum ilaçsız zorluyor bebeğinizin sağlığı daim olsun sevindim bu duruma
Tesekkur ederim aminn insallhh tum yavrularimizinbnde ikinciyi istiyorum ama cesaretim yok ayni seyleri yasamaktan korkuyorum..ben sertaline kullandim yani lustralin muadili..yurtdisinda yasadigim icin adi farkli..

Tesekkur ederim aminn insallhh tum yavrularimizinbnde ikinciyi istiyorum ama cesaretim yok ayni seyleri yasamaktan korkuyorum..ben sertaline kullandim yani lustralin muadili..yurtdisinda yasadigim icin adi farkli..
Anladım yurtdışindaki bir doktor da ilacı uygun gördü yani değil mi bazı doktorlar bu konuda çok katı özellikle ilk 3 ay sonrasında da kati olan var

Hamilelikten sonra sikayeterim %80 azaldi zaten hamilelikten sonra ilac kullanmadim..lohusalik depresyonu falan yasamadim pek..evt bnde lise yillarimda baslamisti panik atak hayatimda degisiklik oldugunda anksiyete geliyordu ama ilaac kullanmiyordum hafifti..hamileligimde beni mahvetti zehir etti bana o sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…