Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aminn Allah herkeze yardım etsin ben 3 aydır yaşıyorum şimdiden çöktüm resmen acaba eski günlerime geri donecemmi diye merak ediyorum peki ilac işe yariyormu

Aminn Allah herkeze yardım etsin ben 3 aydır yaşıyorum şimdiden çöktüm resmen acaba eski günlerime geri donecemmi diye merak ediyorum peki ilac işe yariyormu
Ben de hep oyle dusunurdum acaba bundan sonra hep boyle mı yasayacagım diye ama ılacları alınca 20gğn icinde eski halime geldim diyebilirim

Benımko cocukljktan beri oldugı ıcın ara ara tekrarlıyor ama sızın doneme ozgı olabilir hamilelik stresi seklınde

Benımko cocukljktan beri oldugı ıcın ara ara tekrarlıyor ama sızın doneme ozgı olabilir hamilelik stresi seklınde
Keşke hamilelik olsa birde gecmesse diye çok korkuyorum sabaha karşı çok kötü oluyorum kasiliyorum kalbim çok carpiyo terliyorum heycan uyusuyorum en çok sol tarafım kafam bile öğlenleri ağlama krizleri akşamları iyi oluyorum

Bn de aksam ıyı oluyordum aynı senin gibi sabab herkes uyurken kendim uyumayınca cok bunalırım gece uyumaya geccez diye belki de biraz rahatlıyoruz

Bn de aksam ıyı oluyordum aynı senin gibi sabab herkes uyurken kendim uyumayınca cok bunalırım gece uyumaya geccez diye belki de biraz rahatlıyoruz
Sizinki anksiyete mi bazen geceleri de uyuyamiyorum hele bi ara saat kurmuş gibi 2 de uyaniyorum heryerim kasilmis damarlarim cekiliyo uyuyum diyorum kabus görüyorum biraz böyle sürüyor sonra biraz normal rahatlayın cada devamlı uyumak ıstiyorum

Bende okb ve anksiyete var hamılwlıkte son ıkı ayım cok uykusuz gectı sureklı riya giriyordum gerek gibi onlar beni etkiliyordu esime cocuguma bırseu olacak diye cok korkuyordum tek kalamıyorum yanımda biri varken ancak uykuya dalabılıyordjm

Sizin hamilelik önce side varmiydi sıkıntınız yada kullandığınız ilaç ben anlamiyorum benim bu yaşadığımı depresyonmu anksiyete mi
Malesef lise yıllarımda başladı benim anksiyetem . Depreyonda yatmak istersiniz eliniz kolunuz kalkmaz . Anksiyete de uyku uyuyamaz ve yerinizde duramazsiniz

Malesef lise yıllarımda başladı benim anksiyetem . Depreyonda yatmak istersiniz eliniz kolunuz kalkmaz . Anksiyete de uyku uyuyamaz ve yerinizde duramazsiniz
Bende devamlı yatiyorum ama uyuyamıyorum hiç iş yapamiyorum içimde sıkıntı damarlarim cekiliyo uyuşuyorum kötü düşünceler heyecan kalbim hızlı atıyor akşamları biraz iyi oluyorum sabah namazindan sonra tekrar 3 yaşında kızım var ona bakıyorum haksızlık yaptım diye üzülüyorum hiç hamile hissetmiyorum zayifliyorum

Arkadaşlar merhaba İNŞALLAH cümleten hamişler sağlıkla bebişlerimizi kucamıza alırız hamiş kalmak isteyenlerde yakın zamanda kalıp bebişlerini sağlıkla kucaklarlar Çok Aminnn bende de bu anksiyete den var sanırım henüz gebeliğim çok yeni ve dün ani bir sıçrama yaşadım ama 3 saniye yani eşimi karşımda gördüm aniden panikledim bağırdım ağrı sızı olmadı Çok ŞÜKÜR ama kafaya takmaktan bugünü ettim hamileyken ani sıçramadan bişey olmazmış ama kendimi yedim resmen sizlerdede oluyormu

Maalesef sizinki de anksiyete gibi duruyo .ama lohusalık da çok zor bir süreç . Eğer doktorunuz tedavi tavsiye ettiyse tedavinizi olun . Çünkü size muhtac bir koziniz daha varmış . İkisini de yetebilmeniz için sizin iyi olmanız gerekiyor . Ben 7. Ayında tedaviye başladım . Oğlum 3 aylık gayet iyiyim şuan . Ben yaşayan biri olarak tedavi olmanızı öneririm

Merhaba hanımlar, ben de 8 yıldır panik ataktan dertliyim. Gebelik planlayınca kullandığım ilacı da bıraktım, şimdi gebeliğimin 8. Ayını doldurmak üzereyim ilaç kullanmıyorum ama çok çok zor geçiyor. Hormonların da etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü önceden bu kadar takıntılarım yoktu gebelikle iyice arttı. Doğum sonrası düzelir umarım. İlaç bırakmışken tekrar başlamak da istemiyorum çünkü bırakma aşaması baya zorlu oluyor

8. Aya kadar ilaç kullanmadan gelebilmeniz Büyük bir başarı gerçekten . Başa çıkabiliyorsunuz demek ki . Ben 7. Ayımda başlamıştım. Bana kalsa ilk andan başlardım . Ama doktorlar vermedi . Çok az kalmış . En kötü doğumdan sonra tedavinizi olursunuz

Ve taşındığım şehir çok aşırı küçük yapacak hiçbişey yok. O da beni çok zorluyor

Doğuma kadar dayaniyim diyorum ama o krizler gelince gecmiyecek gibi geliyor bazı geceler tüm vücudum taş gibi oluyor felç geçiriyorum sanki sonra sakinlesince idrara çok cikiyorum sizdede oluyomu yoksa şekerim mi düştü acaba diyorum benim 13. haftaya kadar hic bir sorunum yoktu öncesinde de
Peki ilaç kullanınca hiç bisey kalmiyomu çok merak ediyorum

Ve doğum erken olur diyede korkuyorum kasılmalar olunca

Sık idarara çıkma anksiyeteden olabiliyor bende de oluyordu . Sık idarara çıkma ishal carpinti ateş basması titreme kusma yerinde duramama sürekli esneme .delirecekmis gibi hissetme . İlaç kullaninca normale dönüyorsunuz . Ben ilaç kullanıyorum şuan ve gayet iyiyim . Ama ben ilacı bırakınca tekrar kötü oluyorum. Benimki çocukluğumdan beri olan birşey maalesef. Ben doğumu bekleyemedim .çünkü benim anksiyetelerim bebegimle alakaliydi zaten . Ona bakamamaktan ve bebeğimi sevememekten korkuyordum . Doğunca istemeyecekmisim gibi geliyordu ve lohusalıkdan çok korkuyordum . O yüzden hemen tedaviye başlamak istedim . O kadar kötüydüm ki ben o halde doğuma gidemezdim.suan da da tedavi görüyorum . Ama iyiki tedavi olmuşum yoksa oğluma bakamazdim . Şuan binlerce kez şükürler olsun ki oğlumu çok seviyorum ve ona bakabiliyorum .

Ve doğum erken olur diyede korkuyorum kasılmalar olunca
Doktorunuz size ne tavsiye ediyor . Erken doğum riskiniz var mı ? Bana da doktorum öyle diyordu ama tedaviye başlayınca stresimi kontrol altına alınca o risk ortadan kalktı . Ben tedaviye geç başladım . O yüzden yemek yiyemedim ve oğlumda gelişim geriliği oldu . Şuan yasitlarini yakaladık ama . Ben doktor kurbanı oldum . Oğluma üç aylık hamileyken ilk doktora gittim o zaman ilaç vermediler verselerdi eminim daha iyi bir hamilelik yaşardım oğlumda da gelişim geriliği olusmazdi. Sizin bebeğinizin kilosu ve boyu normal mi ? Şuan ne gibi anksiyeteleriniz var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…