Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 9. Haftamda kullanmaya başladım. 11. Haftamdayım ama hala iyi hissetmiyorum doktor 12. Haftayı geçince başka ilaç önerebilirim şimdilik bunla devam et dediKızlar hamileliğin başından beri antidepresan kullananız var mı ??
Ben kullanıyorum canım 8. haftadayım suanKızlar hamileliğin başından beri antidepresan kullananız var mı ??
Ne kullanıyorsunuz acaba?Ben kullanıyorum canım 8. haftadayım suan
ve zaten ben kendimi biliyorum 12 senedir panik atak ve anksiyeteyle uğrasıyorum ilaç ,çmesem hamileliği atlatabileceğimi sanmıyorum . bu sekilde bile hafif tetikteyim yanilustral kullanıyorum 50 mg .. doktora da danıstım devam edebilirsin dedi kadın doğumcu ben bişey diyemem alalnım değil dedi ama nazan aydınla görüştüm psikiyatr lustral hafif bi ilaç bebeğinde sorun olma riski normal bi anneyle aynı dedi . hatta zestat diye bi ilacım vardı zor amanlarda uyku içn onu kullanıyordum cok kötü olursan onu alabilirsin arada dedi
Hamileliğinizin ilk haftasından beri mi kullanıyorsunuz ?ve zaten ben kendimi biliyorum 12 senedir panik atak ve anksiyeteyle uğrasıyorum ilaç ,çmesem hamileliği atlatabileceğimi sanmıyorum . bu sekilde bile hafif tetikteyim yani
Evet hamile kalmadan 6 ay önce başlamıştım hiç bırakmadımHamileliğinizin ilk haftasından beri mi kullanıyorsunuz ?
Ben şuan zestat 15 mg kullanıyorum ama kaygı ve korkuma hiç iyi gelmedi sadece uyku problemimi bir nebze çözdü doktor da bana 12. Haftandan sonra lustrale geçeriz dedi büyük ihtimal ona geçeceğim. Çok takıntılı olmaya başladım herşeyi kafama takıp dert yapıyorum herşeye ağlıyorum üzülüyorum çok zor zamanlar geçiriyorum. Lustral sizde işe yaradı mı yada siz de böyle miydiniz? Ben bu hallerimin geçmesini istiyorum artık çok yoruldumlustral kullanıyorum 50 mg .. doktora da danıstım devam edebilirsin dedi kadın doğumcu ben bişey diyemem alalnım değil dedi ama nazan aydınla görüştüm psikiyatr lustral hafif bi ilaç bebeğinde sorun olma riski normal bi anneyle aynı dedi . hatta zestat diye bi ilacım vardı zor amanlarda uyku içn onu kullanıyordum cok kötü olursan onu alabilirsin arada dedi
Merhaba! Bn hamileligimde lustral yani sertaline kullanmistim 50 mg ve gercekten cok ise yaramisti hamileligimin tadini cikardim kullanmaya basladiktan sonra bnde sizin gibi cok yorulmustum artik direncim dusmustu ama ilactan sonra toparlandimBen şuan zestat 15 mg kullanıyorum ama kaygı ve korkuma hiç iyi gelmedi sadece uyku problemimi bir nebze çözdü doktor da bana 12. Haftandan sonra lustrale geçeriz dedi büyük ihtimal ona geçeceğim. Çok takıntılı olmaya başladım herşeyi kafama takıp dert yapıyorum herşeye ağlıyorum üzülüyorum çok zor zamanlar geçiriyorum. Lustral sizde işe yaradı mı yada siz de böyle miydiniz? Ben bu hallerimin geçmesini istiyorum artık çok yoruldum
Benimde önceden biseyim yoktu 13.haftada başladı ne olduğunu bilmiyorum sivasda medicanaya gittim anksiyete dedi belirtilerde uyuyuor lustral verdi icmedim dogumdan sonra icerim diye peki sizinki gectimi ilaçsızBen de hamılelıgımde depresyon yasadım hem de bayagı agırdı ama bana gttıgım hıcbır doktor vermedi ılac stresten bırseu olur diye korktum cok sukur bebegım saglıklı dogdu ancak simdi ıkıncı bebek ıcın hamile kalmaya korkuyorum ya yine aynı strese girersem dıye
Suan kaçıncı haftadasınızBenimde önceden biseyim yoktu 13.haftada başladı ne olduğunu bilmiyorum sivasda medicanaya gittim anksiyete dedi belirtilerde uyuyuor lustral verdi icmedim dogumdan sonra icerim diye peki sizinki gectimi ilaçsız
24 cnmSuan kaçıncı haftadasınız
Sizin önceden de varmiydi sıkıntınız ben hiç yasamadim böyle bisey normalde ağrı kesici bile kullanmamBen de hamileyken ıcmedım ama dogum dan sonra kırk gun emzırebıldım oglımj baslamak zorunda kaldım
Peki sonra birakabildinizmi ilacı hiç deneyimim yok merak ediyorumBen de hamileyken ıcmedım ama dogum dan sonra kırk gun emzırebıldım oglımj baslamak zorunda kaldım
Sizin hamilelik önce side varmiydi sıkıntınız yada kullandığınız ilaç ben anlamiyorum benim bu yaşadığımı depresyonmu anksiyete miİstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz . Yazabilirsiniz.elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Ben konuşacak birileri çok aramıştım . Ve burdan tanıştığım insanlar bana umut oldu . Destek oldu . Onlara minnettarim .
Ben de hep vardı ilac bıraktığım zaman yine okuyor o yuzden ıkıncı hamilelikten cok korkuyorum ama bir yandan istiyorum da Bı kardesı olsun oglumun yasamayan bilmez gerekten cok zor bir surec Allah hepimizin yardımcısı olsunSizin hamilelik önce side varmiydi sıkıntınız yada kullandığınız ilaç ben anlamiyorum benim bu yaşadığımı depresyonmu anksiyete mi