- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Evet emdr ye de gittim etkisi oldu elbet ama ilaç olmasaydı ben bitmiştim o kadar iyi geldi kiTravma sonrası stres bozukluğu için emdr terapisi çok etkili bir yontemmis. Denediniz mi hiç ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet emdr ye de gittim etkisi oldu elbet ama ilaç olmasaydı ben bitmiştim o kadar iyi geldi kiTravma sonrası stres bozukluğu için emdr terapisi çok etkili bir yontemmis. Denediniz mi hiç ?
Hangi ilacı kullanmayınız sakıncası yoksaEvet emdr ye de gittim etkisi oldu elbet ama ilaç olmasaydı ben bitmiştim o kadar iyi geldi ki
Tamamdır yazmışsınız zaten ilacı . Lustral güvenilir grupta zaten . Doktor genelde onu tavsiye ediyorEvet kullandım tüp bebek sürecinde başladı zaten bu şikayetlerim transfer olmadan 4 ay once başladım lustrale o cok iyi geldi transferden sonrada pozitifi gorene kadar kullandım 3 haftadır içmiyorum eger gerek gorursem 3. Aydan sonra başlıcaz yıne lustrale
Lustral kullandım 50 kullandım sonra transfere yakın 75 e cıkardık. Evet guvenlı dedi doktorlar sadece kadın doğum doktorum ilk 3 ay kullanmasan daha iyi 100 de 1 ihtimal var dedi 3 aydan sonra kesınlıkle guvenli dedi. Psikiyatrım ilk 3 ay da devam etmemi istediHangi ilacı kullanmayınız sakıncası yoksa
Bugun prof dr nazan aydının sempozyumu var youtube dan hamilelikte panik atak anksiyete sorunlarını ele alıyor dinlemek istersen canımHangi ilacı kullanmayınız sakıncası yoksa
Saat kaçta izlemek isterim ya . Keşke tamamen iyileşmenin bir yolu olsaBugun prof dr nazan aydının sempozyumu var youtube dan hamilelikte panik atak anksiyete sorunlarını ele alıyor dinlemek istersen canım
Sabah 9.30 da başladı hala devam edıyor programında oylr yazıyor. Galıba sonradan izlemek isteyenler için kaydetcekmiş senpozyumuSaat kaçta izlemek isterim ya . Keşke tamamen iyileşmenin bir yolu olsa
Âaa izleyemedim ben kaydettiyse bir bakayım hemenSabah 9.30 da başladı hala devam edıyor programında oylr yazıyor. Galıba sonradan izlemek isteyenler için kaydetcekmiş senpozyumu
Benimde üniversite yıllarımda başladı yurtta kalıyordum odada 1 hafta yalnız kaldım o ara korku kaygı başladı 9 yıldırda ilaç kullanıyorum kaç kere bıraktım geri başladım. Benim huzursuzluk çok oluyor aşırı korku endişe yaşıyorum yerimde duramıyorum. Ve günlerce etkisi altına alıyor beni. Allah hepimizin yardımcısı olsunMalesef bende aynı liseden beri yaşıyorum . Yalnızlık korkusuyla başladı .ve o gün bugündür ilaçsız yaşayamıyorum
Bende sizin gibiyim . Yerinde duramama oluyor . İlacı bırakınca başa sariyor . Doğumdan sonra terapide deniycem . İlaç + terapi . Çünkü ben bazı korkularımı yenemiyorum . Üniversite de bende anne babamı kaybetme korkusu başladı. O gündür bu gündür bunu asamadim . Hayatımın her alanında karşıma çıkıyor anksiyete. Keşke bir çözüm yolu bulunsa. Önceden çok özgüvenli biriydim . Özgüveni mi de kaybettim bu hastalık yüzünden .Benimde üniversite yıllarımda başladı yurtta kalıyordum odada 1 hafta yalnız kaldım o ara korku kaygı başladı 9 yıldırda ilaç kullanıyorum kaç kere bıraktım geri başladım. Benim huzursuzluk çok oluyor aşırı korku endişe yaşıyorum yerimde duramıyorum. Ve günlerce etkisi altına alıyor beni. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Siz şuan hamile misiniz? İlaç kullanıyor musunuz?Bende sizin gibiyim . Yerinde duramama oluyor . İlacı bırakınca başa sariyor . Doğumdan sonra terapide deniycem . İlaç + terapi . Çünkü ben bazı korkularımı yenemiyorum . Üniversite de bende anne babamı kaybetme korkusu başladı. O gündür bu gündür bunu asamadim . Hayatımın her alanında karşıma çıkıyor anksiyete. Keşke bir çözüm yolu bulunsa. Önceden çok özgüvenli biriydim . Özgüveni mi de kaybettim bu hastalık yüzünden .
Evet 36+5 haftalık hamileyim . Citoles 20 mg kullanıyorum ben . Doğum yapmak üzereyimSiz şuan hamile misiniz? İlaç kullanıyor musunuz?
Tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah baştan beri aynı ilacı mı kullanıyorsunuz. Ben hamilelik durumu olursa değiştirmeye de korkuyorum. İlaç değiştirmek nedense beni korkutuyor sanki sadece bunlar bana iyi geliyormuş gibi hissediyorumEvet 36+5 haftalık hamileyim . Citoles 20 mg kullanıyorum ben . Doğum yapmak üzereyim
Ben hamile kalmadan önce citol 20 mg kullanıyordum . Ben bilinçli değildim . Hamile kaldığımi öğrenince hemen bıraktırdı doktor. Sonra ben 29. Haftaya kadar kullanmadım . Ama doktora gittim doktorlar selectra verdiler . Başka ilaç vermediler. Beni daha kötü yaptı selectra . Ama ilaç kullanmayınca çok kötüydüm . Aşırı yani . 29. Hafta citolese başladım. Zor zamanlqr içinde ativan. Benim tavsiyem kullanın . Ama çok iyi bir psikiyatristle gorusun . Ben mahvoldum . Zayıfladım . Şuan da da bebeğimin gelişimi geride . Çünkü ben beslenemedim. İlaç değiştirmek de çok etkiliyor . Siz paxera mi kullaniyodunuz ?Tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah baştan beri aynı ilacı mı kullanıyorsunuz. Ben hamilelik durumu olursa değiştirmeye de korkuyorum. İlaç değiştirmek nedense beni korkutuyor sanki sadece bunlar bana iyi geliyormuş gibi hissediyorum
Ben şuan deprem bölgesinde olduğum için online bir psikiyatriden terapi alıyorum yeni başladım ona da. Umarım bir yol katederim. Hamilelik düşünmesem ilaç konusunu bu kadar takmayacağım ama gerçekten ilaç kullanmak beni çok endişelendiriyor ama kullanmasam da ne hale girdiğimi test ettim 1 ay bıraktım hayata boş bakıyordum büyük endişe korku yaşadım dediğiniz gibi yemek yiyemiyordum iştahım kapandı. Ben sabah misol 50 kullanıyorum akşam da atarax 25 ve stilizan 1 mg kullanıyorum. Bir de şimdi bunları değiştirmek de beni korkutuyor. Siz şuan iyi misiniz peki kaç haftalıkken tekrar ataklar başladı nasıl dayandınız?Ben hamile kalmadan önce citol 20 mg kullanıyordum . Ben bilinçli değildim . Hamile kaldığımi öğrenince hemen bıraktırdı doktor. Sonra ben 29. Haftaya kadar kullanmadım . Ama doktora gittim doktorlar selectra verdiler . Başka ilaç vermediler. Beni daha kötü yaptı selectra . Ama ilaç kullanmayınca çok kötüydüm . Aşırı yani . 29. Hafta citolese başladım. Zor zamanlqr içinde ativan. Benim tavsiyem kullanın . Ama çok iyi bir psikiyatristle gorusun . Ben mahvoldum . Zayıfladım . Şuan da da bebeğimin gelişimi geride . Çünkü ben beslenemedim. İlaç değiştirmek de çok etkiliyor . Siz paxera mi kullaniyodunuz ?
Ben iki buçuk üç aylıkken çok kötü olmaya başladım . Dayanamadım ki . Yerinde duramama ateş basmasi terleme titreme hepsi vardı . Bazen kendime bakamadigim oldu . Annem baktı bana bazen çok kötü olduğumda onun yanına gittim . Sadece meyveyle beslendiğimi biliyorum . Destek çok önemli . Etrafinizda en yakın kim varsa o kişilerle paylasin . Hiç çekinmeyin . Çünkü gücüm bitti dediğiniz yerde onların desteği çok iyi geliyor . Ben sizin yerinizde olsam kendimi yıpratmam kullanırım . Çünkü bu hastalık her defasında nasıl gelecek hangi düşüncelerle gelecek belli olmuyor . Beni citoles biraz toparladı . Son aylar ilaç olmasaydı napardim bilmiyorum gerçekten . Beslenemiyordum . Allah korudu bence bu kadar strese rağmen çocuğumu . Ben ilaç kullanmayı tercih ettim . Ama doktorlar bana vermedi .ecbur kaldığım için 29. Haftaya kadar kullanmadımBen şuan deprem bölgesinde olduğum için online bir psikiyatriden terapi alıyorum yeni başladım ona da. Umarım bir yol katederim. Hamilelik düşünmesem ilaç konusunu bu kadar takmayacağım ama gerçekten ilaç kullanmak beni çok endişelendiriyor ama kullanmasam da ne hale girdiğimi test ettim 1 ay bıraktım hayata boş bakıyordum büyük endişe korku yaşadım dediğiniz gibi yemek yiyemiyordum iştahım kapandı. Ben sabah misol 50 kullanıyorum akşam da atarax 25 ve stilizan 1 mg kullanıyorum. Bir de şimdi bunları değiştirmek de beni korkutuyor. Siz şuan iyi misiniz peki kaç haftalıkken tekrar ataklar başladı nasıl dayandınız?
Mısol çok hafif bir antidepresan zaten . İlk üç ay stilizan ve atarax istemez belki doktor . Üç aydan sonra stilizan ve atarax da kullanırsınız . Kullanan hamileler gördüm . Bende ativan kullandım citolesin yaninda . Kalp hastası yada epilepsi de olabilirdik. O zaman mecbur kullanacaktık .Ben şuan deprem bölgesinde olduğum için online bir psikiyatriden terapi alıyorum yeni başladım ona da. Umarım bir yol katederim. Hamilelik düşünmesem ilaç konusunu bu kadar takmayacağım ama gerçekten ilaç kullanmak beni çok endişelendiriyor ama kullanmasam da ne hale girdiğimi test ettim 1 ay bıraktım hayata boş bakıyordum büyük endişe korku yaşadım dediğiniz gibi yemek yiyemiyordum iştahım kapandı. Ben sabah misol 50 kullanıyorum akşam da atarax 25 ve stilizan 1 mg kullanıyorum. Bir de şimdi bunları değiştirmek de beni korkutuyor. Siz şuan iyi misiniz peki kaç haftalıkken tekrar ataklar başladı nasıl dayandınız?
Cok guzel anlatmıssınız aynn ben bunları yasıyorum anksıyetem geldıgınde ve dedıgınız gıbı en kotusude yerınde duramıyorsun.. atagım geldıgınde ben asla oturamıyorum yatamıyorum ayakta dolaşmaktan ayak tabanlarım şişiyorKalp çarpıyor . Elin kolun uyuşuyor . En kötüsü yerinde duramıyorsun . Sürekli evin içinde dönüp duruyorsun . Ya titreme geliyor . Ya da yanıyorsun . Midem bulanıyor kusuyorsun . Esneme de oluyor bende . Delirecekmos gibi hissediyor insan. Ve çok uzun sürüyor . Bir iki gün . Sonra sakinlesiyosun . Ama ilaç kullanmadan yine geliyor ve aylarca sürüyor
Evet ya çok zor bir hastalık. Allahım herkese hepimize sifa versin . Bizi evlatlarımıza bağışlasın. Bende korkuyorum iyilesememekteen . İyi bir anne olamamaktan . Evladımin karsidinda bunları yaşamaktan . Başkalarına muhtaç yaşamaktan vs.Cok guzel anlatmıssınız aynn ben bunları yasıyorum anksıyetem geldıgınde ve dedıgınız gıbı en kotusude yerınde duramıyorsun.. atagım geldıgınde ben asla oturamıyorum yatamıyorum ayakta dolaşmaktan ayak tabanlarım şişiyor
Siz hamile kalmadan önce kullanıyor muydunuz peki ilaç? Bende de iştahsızlık oluyor 1 ay çok zor geçirdim ilacı bırakmaya çalışırken. Siz emzirme sürecinde ne yapacaksınız? İlaç kullanırken emzirebiliyor muyuz ?Ben iki buçuk üç aylıkken çok kötü olmaya başladım . Dayanamadım ki . Yerinde duramama ateş basmasi terleme titreme hepsi vardı . Bazen kendime bakamadigim oldu . Annem baktı bana bazen çok kötü olduğumda onun yanına gittim . Sadece meyveyle beslendiğimi biliyorum . Destek çok önemli . Etrafinizda en yakın kim varsa o kişilerle paylasin . Hiç çekinmeyin . Çünkü gücüm bitti dediğiniz yerde onların desteği çok iyi geliyor . Ben sizin yerinizde olsam kendimi yıpratmam kullanırım . Çünkü bu hastalık her defasında nasıl gelecek hangi düşüncelerle gelecek belli olmuyor . Beni citoles biraz toparladı . Son aylar ilaç olmasaydı napardim bilmiyorum gerçekten . Beslenemiyordum . Allah korudu bence bu kadar strese rağmen çocuğumu . Ben ilaç kullanmayı tercih ettim . Ama doktorlar bana vermedi .ecbur kaldığım için 29. Haftaya kadar kullanmadım