Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ben soruya girdiğimde soruyu soran kişi öyle yazmış yada ben yanlış anladım inşallah olur bişeyler anladım canım yani atlatılır bence bişey bu benim bile semptomlarım azaldı iyi şeylere odaklanırsak iyi şeyler olur

Ben 1 aylık hamileyim başından beri lustral 50 kullanıyorum ancak korkuyorum ilk 3 ay kullanmamak gerekiyor yazıyorlar. Bebeği sıkıntılı doğan var mı kullanıp da ?
Ben sayfanın en başlarında efexor kullanan gördüm. İlk üç ay dahil . Doğumunda da yazdı bebeği gayet sağlıklıydi. Benim kadın doğum doktoruma gelen bir hamile de efexor kullanmış . Yani lustral daha risksiz . İçinizi ferah tutun bence .

Serendipce paxeraya alışması zor mu ? Doğumdan sonra geçeceğim bende ve ilk defa kullanacağım . Yani normal hayata adapte olabiliyor musun ? Anskiyetesiz .korkusuz .

9 yıldır kullanıyorum. Hep bırakmaya çalıştım ama olmadı tekrar korku kaygı yaşadım başladım bi türlü bırakamıyorum hamilelikte de kullanırım büyük ihtimal

Ben 1 aylık hamileyim başından beri lustral 50 kullanıyorum ancak korkuyorum ilk 3 ay kullanmamak gerekiyor yazıyorlar. Bebeği sıkıntılı doğan var mı kullanıp da ?
1 aylık hamilelikte zaten bebege ilaç gecmıyor doktorum 5. Hafta gibi plesenta oluşuyor bebek anneden beslenmeye başlıyor dedi. Psikiyatrım ilk 3 ayda onerdi ama kadın doktorum dayanabılırsen ilk 3 ay içme dedi 7+4 teyim 3 hafta olacak ilaçı bırakalı zaten az kaldı 3 ay olmama 1 ayım var dayanabılırsem içmicem canım, şu anlık iyiyim

9 yıldır kullanıyorum. Hep bırakmaya çalıştım ama olmadı tekrar korku kaygı yaşadım başladım bi türlü bırakamıyorum hamilelikte de kullanırım büyük ihtimal
Malesef bende aynı liseden beri yaşıyorum . Yalnızlık korkusuyla başladı .ve o gün bugündür ilaçsız yaşayamıyorum

Serendipce paxeraya alışması zor mu ? Doğumdan sonra geçeceğim bende ve ilk defa kullanacağım . Yani normal hayata adapte olabiliyor musun ? Anskiyetesiz .korkusuz .
Benim geçişlerin zor olmadı hiç paxeraya. Sadece biraz halsizlik ve uyku durumu yapabilir ama onun dışında başka yan etki görmedim. Bana en iyi gelen ilaç mesela. Uzun süre kullanımda yılda 1 ya da 2 kere geliyor atak çok önemli bir şey olmazsa. İnşallah seni de toparlar ki anksiyete ve panik atakta en etkili ilaç diyorlar.

Panik atak mi anksiyete krizi mi geliyor ? İlaç kullanmak da mı çözüm değil ya ? O kadar zor ki . Meslek hayatınızı etkiliyor mu anksiyete

Panik atak mi anksiyete krizi mi geliyor ? İlaç kullanmak da mı çözüm değil ya ? O kadar zor ki . Meslek hayatınızı etkiliyor mu anksiyete
Benim ikisi de sanırım. Öyle 15 dakikada geçen bir şey değil günlerce sürüyor. İlaç iyi geliyor çok şükür. Ama tabiki yüzde yüz çözüm değil. Meslek hayatımı etkilemiyor aksine çalışmak meşgul olmak çok daha iyi geliyor. Yalnız ve tek başıma kalınca düşünceler sarıyor. Çarpıntı vs başlıyor. Çok zor evet maalesef. Bununla bir şekilde yaşamayı öğreniyoruz ama..

Yaa ben ilaç kullanırken hiç kriz yaşamiyodum. Ne zaman ilacı bıraksam o zaman yaşadım . Allah hepimizin yardımcısı olsun ya . İnşallah tıp çok gelisir de bizde bu dertten kurtuluruz .

Anksiyete krizi dediğiniz şey nasıl oluyor benım içim daralıyor kalbim çarpmaya başlıyor bu mu sizde ki?

Anksiyete krizi dediğiniz şey nasıl oluyor benım içim daralıyor kalbim çarpmaya başlıyor bu mu sizde ki?
Kalp çarpıyor . Elin kolun uyuşuyor . En kötüsü yerinde duramıyorsun . Sürekli evin içinde dönüp duruyorsun . Ya titreme geliyor . Ya da yanıyorsun . Midem bulanıyor kusuyorsun . Esneme de oluyor bende . Delirecekmos gibi hissediyor insan. Ve çok uzun sürüyor . Bir iki gün . Sonra sakinlesiyosun . Ama ilaç kullanmadan yine geliyor ve aylarca sürüyor

Sizin hastalığınız panik atak mi
Bende panik atak yok benim belirtilerim şöyle hamilelik üzerine düşüncelerimden panik oluyorum içim daralıyor gogsume cok büyük bişey oturuyor iç huzursuzluğu geliyo canım cok sıkılıyor patlıcak gibi oluyorum ve kalp carpıntım oluyo bana anksiyete ya da tranva sonrası stres bozuklugu dendi

Bi de depresyon eşlik etti bi ara bana iç huzurluğum cok oluyo benım drpresyonla odamdan cıkmak istemedım hiç bişey yapmak istemıyodum moralım cok bozuktu kendımı odama kapatıyodum yemek bıle yemiyodum

Bi de depresyon eşlik etti bi ara bana iç huzurluğum cok oluyo benım drpresyonla odamdan cıkmak istemedım hiç bişey yapmak istemıyodum moralım cok bozuktu kendımı odama kapatıyodum yemek bıle yemiyodum
Evet sizinki daha çok depresyon gibi. İlaç kullanıyor muydunuz?

Travma sonrası stres bozukluğu için emdr terapisi çok etkili bir yontemmis. Denediniz mi hiç ?

Evet sizinki daha çok depresyon gibi. İlaç kullanıyor muydunuz?
Evet kullandım tüp bebek sürecinde başladı zaten bu şikayetlerim transfer olmadan 4 ay once başladım lustrale o cok iyi geldi transferden sonrada pozitifi gorene kadar kullandım 3 haftadır içmiyorum eger gerek gorursem 3. Aydan sonra başlıcaz yıne lustrale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…