- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
Merhaba! Lustural zaten hamılelıkte genelde doktorların verdıgı bır ilaç bol dua edın ve Allaha bırakın..cok zor bır hastalık bnde yasadım o yuzden dayanmak dırenmek cok zor bılıyorumValla 11. Hafta içindeyim. Redepra ve lustral kullanıyorum. Çünkü zor durumdayım dayanamıyorum. Artık Allaha biraktim
korkma Allah nasip etmisse hic bise olmaz ben neler kullandim bi bilsen Doktorlariminda yardmiyla izniyle tabi cok sukur saglkla dunyaya geldiValla 11. Hafta içindeyim. Redepra ve lustral kullanıyorum. Çünkü zor durumdayım dayanamıyorum. Artık Allaha biraktim
Canım su an bende hamileyim sen lustralden başka ilaçta kullanmış mıydın?korkma Allah nasip etmisse hic bise olmaz ben neler kullandim bi bilsen Doktorlariminda yardmiyla izniyle tabi cok sukur saglkla dunyaya geldi
Kacıncı haftadan beri kullanıyosun canım? Bende su an lustral kullanıyorum 50 mg 1 aylık hamileyimValla redepra ve lustral kullanıyorum şuan. Kusunca midem oturmuyor. Sabaha kadar kusuyorum. Kusmamak için redepra aliyprum o yuzden.
Merhaba, ben paxera 10 mg kullanıyorum 2 senedir. Ekim/ kasım gibi hamile kalmayı planlıyoruz eşimle Allahın izniyle. ama korkuyorum nasıl olur bilemedim. annem vefat etti destek olacak kimsemde yok, işyerinde de mutsuzum. nasıl yaparım bilemiyorum.Merhaba hamilelikte paxeraya devam ettiniz mi
ben cok yogun ankisiteye ataklari geciryodum oyuzden lustral xanax dideral kullandm xanax ı bi kac ay sora braktm zorlandim biraz o ara ama sadece cok kotu olursam aldım doktorum ilk uc kesmedi sabah ogle aksam çeyrek xanax verdi sora yavas yavas azalttm cunku ben yıllardır xanax kullanıyorum hamile kalincada bi anda kesmediCanım su an bende hamileyim sen lustralden başka ilaçta kullanmış mıydın?
Kuzum 5 haftalık hamileyım su anben cok yogun ankisiteye ataklari geciryodum oyuzden lustral xanax dideral kullandm xanax ı bi kac ay sora braktm zorlandim biraz o ara ama sadece cok kotu olursam aldım doktorum ilk uc kesmedi sabah ogle aksam çeyrek xanax verdi sora yavas yavas azalttm cunku ben yıllardır xanax kullanıyorum hamile kalincada bi anda kesmedi
Lustral gebelik için en uygun ilaçmışEn baştan beri. Ben aslında anafranil kullanıyordum 75 mg. Ama doktor uygun gormedi . Lustrali 100 kullanıyorum . Faydasiz ama yapacak birsey yok
3 aydır kullanıyosan işe yaramalıydı su ana kadar sanki, magnezyum takviyeside anksiyetede cok yararlıymış bi formatı varmış bende onu mu kullansam diyorumGebelik için uygun evet ama bana uygun değil sanırım. Hiç etki etmiyor
3 aya yakın kullanıyosan aslında işe yaraması lazımdı, doktoruna sordun muGebelik için uygun evet ama bana uygun değil sanırım. Hiç etki etmiyor
Doktoeun ne diyor? Bende magnezyum takvıyesınıde araştır1 ay oldu . 3 ay bir ilacım etki etmesi mi beklenir. Hergun işkence gibi geciyor
Çok sevindim allah analı babalı büyütsün.umarım bizlerde böyle hissederiz
Ben nazan aydına gidıyorum canım sen hangi hocayla gorusuyosun? Ne dedi doktorun sana?Görüşmem bugün 5 te. Bakalım ne diyecek