Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla 11. Hafta içindeyim. Redepra ve lustral kullanıyorum. Çünkü zor durumdayım dayanamıyorum. Artık Allaha biraktim
Merhaba! Lustural zaten hamılelıkte genelde doktorların verdıgı bır ilaç bol dua edın ve Allaha bırakın..cok zor bır hastalık bnde yasadım o yuzden dayanmak dırenmek cok zor bılıyorum

Valla 11. Hafta içindeyim. Redepra ve lustral kullanıyorum. Çünkü zor durumdayım dayanamıyorum. Artık Allaha biraktim
korkma Allah nasip etmisse hic bise olmaz ben neler kullandim bi bilsen Doktorlariminda yardmiyla izniyle tabi cok sukur saglkla dunyaya geldi

Valla redepra ve lustral kullanıyorum şuan. Kusunca midem oturmuyor. Sabaha kadar kusuyorum. Kusmamak için redepra aliyprum o yuzden.

En baştan beri. Ben aslında anafranil kullanıyordum 75 mg. Ama doktor uygun gormedi . Lustrali 100 kullanıyorum . Faydasiz ama yapacak birsey yok

Merhaba hamilelikte paxeraya devam ettiniz mi
Merhaba, ben paxera 10 mg kullanıyorum 2 senedir. Ekim/ kasım gibi hamile kalmayı planlıyoruz eşimle Allahın izniyle. ama korkuyorum nasıl olur bilemedim. annem vefat etti destek olacak kimsemde yok, işyerinde de mutsuzum. nasıl yaparım bilemiyorum.

Ben de annemi kaybettim. Ondan sonra kayış koptu bende. Destek olanımda yoktu. Babam desen umrunda değildik. Öyle dimdizlak kaldım. Ne yapayım bırakamıyorum ilacı. Paxera kullanan hamileler de. İlaç kullanırken çocuk sahibi olan çok kişi var. Doktor kontrolünde git psikiyatri ile hep görüş. Sorun olmaz

Canım su an bende hamileyim sen lustralden başka ilaçta kullanmış mıydın?
ben cok yogun ankisiteye ataklari geciryodum oyuzden lustral xanax dideral kullandm xanax ı bi kac ay sora braktm zorlandim biraz o ara ama sadece cok kotu olursam aldım doktorum ilk uc kesmedi sabah ogle aksam çeyrek xanax verdi sora yavas yavas azalttm cunku ben yıllardır xanax kullanıyorum hamile kalincada bi anda kesmedi

Kuzum 5 haftalık hamileyım su an 25 mg a azalttım doktoeum aslında bi gun 50 bi gun 75 al 2 hafta sonra 50 ye sabitle dedi ama korkuyorum bişey olcak diye tüp bebekle kaldım başka ilaçlarımda var ekstra hepsi etkilicek diye cok korkuyorum xanaxı ilk 3 ay gunde 3 mü aldın kuzum? Dideral de mi kullandın ilk 3 ay canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…