Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

bu başlıkta kendini yalnız hissetmediğini bilmek çok güzel... 5 haftalığım bende ve çevremdeki kimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum neyi stres yapıyorsun bu kadar, takma kafana diyorlar ama bu öyle birşey değil ki bilmeyen anlamıyor anksiyetem resmen tavan yaptı bu süreçte midem de sürekli bir yumruk hissi en ufak şeyden kaygılanmak... doktora gitmeyi bile istemiyorum acaba birşey çıkacak mı, ya krize girersem korkusu, hastaneye girdiğim anda elim ayağım titremeye başlıyor istemsizce tüm bunları geçtim bebeğim hissediyor mudur ya ben çok kaygılıyım diye düşerse, benim gibi o da kaygılı biri olursa, ya benim yüzümden bir sağlık problemi olursa, ya ona yetemezsem vs vs vs beynimi yiyen düşünceleri anlatamam... kimseyle görüşmek telefonda konuşmak dahi istemiyorum ooff offfff dağıldım diyebilirim bu süreç benim için çok zor geçiyor napıcam hiç bilmiyorum

Sizi çok iyi anlıyorum. Bazen bazı düşüncelerin içinden çıkamıyoruz bu durumda da destek almamız gerekiyor. Size tavsiyem terapiye gitmeniz, belki konuşma seanslarıyla üstesinden gelebilirsiniz

Sizi çok iyi anlıyorum. Bazen bazı düşüncelerin içinden çıkamıyoruz bu durumda da destek almamız gerekiyor. Size tavsiyem terapiye gitmeniz, belki konuşma seanslarıyla üstesinden gelebilirsiniz
haklısınız terapiye başladım zaten iki haftada bir gideceğim umarım faydası olur

Merhaba sanırım her kadının bir annesi çok şükür ki var allah olmayanlarin yardimcisi olsun bende hamileligimin 6 ci ayina kadar iyiydim sonra bir durgunluk aglama krizleri hayattan zevk almama intihar girisimim bile olmustu bunu soylemekten utanmiyorum beyin gücü nu kayip etmis ruhsal sorunlar çok kötüymüş gercekten hicbirseye benzemiyor hayaller de gördüm isin kötü yani kimsenin dedigini algilayamadigim icin aylarca sustum konuşmayı unutmus gibi surekli aynı kelimer panik ataklar dogurana kadar agzima geldi her gece kalbim allahim yasatmasin birdaha doğum yaptim dahada kötü oldu hersey bebeğim şükür saglikli dogdu ama ben ona alisamadim lohusaligim bitene kadar kâbus gibi birşey di yaşadığım da yasattigimda burda sbu hale biz bayanlar gelene kadar kocalarimiz nerdeydi acaba degilmi? Onlar sadece coxuk yapmayi bilirler baba oldum egosu vardir ama asla karisina kiymet vermezler sonra hastaligima da inanmadi inaniyor gibi davrandi ailesiyle mesajlarini yakaladim yani annesiyle yazik hayatinizi adadiginiz insana bir evlat veriyorsunuz bu kadar seyi onlar yuzunden yasiyoruz fakat suclu biz oluyoruz niye deli miyiz hayır degiliz ama olsun Allah reva görmez sanada üzüldüm ama anlamak farkli geciyor hersey iyle de güzel anne olunuyorki anlatmak ne mumkun 9.5 aylık kızım ve o benim sırdaşım yoldaşım nefesim

Arkadaşlar peki ilk 3 ayda dideral kullanan var mı düzenli değil de acil durumlarda? Doktorumla görüştüm C kategorisinde olduğu için önermiyorum dedi kardiyolog çok zorda kalmadığın sürece kullanma bence ilk 3 ay dedi… ama bu hafta önemli bir sınavım var bir defaya mahsus içsem bişey olur mu acaba kafam çok karışık

Arkadaşlar mwrhaba 5 haftalık hamileyim. Anafranil 75 kullanıyordum.hamilelikten dolayı selectra 50 ye geçtim. Arada remeronda aliyo4um. Hamilelikte bunları kullanıp sorun yaşayan oldu mu. Malesef kullanmak zorundayim.yasam kalitem düşüyor. Hatta panik kaygı basıyor. Bütün günüm zehir oluyor.

ben kullandım canm basından sonuna kadar hic korkma Allahın izniyle sağlıklı sorunsuz dogdu bebisim

Anafranil ve remeronda yı gebeliğinizi ögrenene kadar içtiniz mi?

5 haftalık hamile oldugumu öğrenene kadar anafranil ve remeron içtim. Remeron hatta 1 hafta üst üste içtim. Anafranilin düşük yaptığını duydum. Hatta 5.haftalik hamileyim düşmemiş cok şükür dedim. Gebe olduğumu duyunca selectaraya gectim ama yine de arada remeron 15 alıyorum

En doğrusunu yapmışsın canım.. Sanki her çocuk emerek mi büyüyor.. Artık iyi olucaksın Allahın izniyle.. Biraz daha sabrettin mi eskisi gibi olucaksın...
Buradan bize iyi olduğunu da yaz mutlaka.. :)

Kızlar naptınız? Nasıl geçiyor hamilelik ve panik şeyleri ?? Ben de daha 14. Haftadayım ilaca direniyorum zaten mecbur beloc kullanıyorum bi de antidepresan başlamak istemiyorum

Valla 11. Hafta içindeyim. Redepra ve lustral kullanıyorum. Çünkü zor durumdayım dayanamıyorum. Artık Allaha biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…