- 19 Ocak 2018
- 29
- 12
- 35
Keşke öyle bir şey yapabilsek 6 haftalık hamileyim hamileligim zehir oldu ilaç kullanıyorum bebeğe bir şey olur mu diye dusune dusune hastalandım su ara çok kötüyüm uyuyamiyorumBence bu sayda oylamaya da açılmalı. Her doğum yapan kişi anketi işaretlemeli. İlaç kullanırken doğum yaptım çocuğum sağlıklı doğdu veya doğmadı gibi. Ne dersiniz kızlar?
Bence buradan moderatörlere seslenmeliyiz. Bu anketi buraya koymalılarğKeşke öyle bir şey yapabilsek 6 haftalık hamileyim hamileligim zehir oldu ilaç kullanıyorum bebeğe bir şey olur mu diye dusune dusune hastalandım su ara çok kötüyüm uyuyamiyorum
bende paxera kullaniyodum hamile kalnca lusturale gectim ama cok sukur lustral paxeradan daha iyi geldi sansma citoles de hafif ilaclardan korkma hicKızlar bende hamile kalmak istiyorum ama doktorum hamileykwn paxera kullanamayacağımı belirtti. Citoles kullanıp sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Bana paxeradan baska hiç bir ilaç etki etmeyecek gibi geliyor. Citoles kullandın mı hiç daha önce?bende paxera kullaniyodum hamile kalnca lusturale gectim ama cok sukur lustral paxeradan daha iyi geldi sansma citoles de hafif ilaclardan korkma hic
bende aynı dusunyodum paxera artı xanax kullaniyodum yllardr brakamam mumkun degil diye dusunyodum ama aksine lustural cok cok iyi geldi artı onun sayesinde zor oldu ama xanax ı da braktım ilk uc ay lustral ve xanax kullandım prof nazan aydın sayesinde cok sukur sorunsuz atlattım citoles cok onceden kullanmstm evet bi sure iyi gelmisti sora brakmstmBana paxeradan baska hiç bir ilaç etki etmeyecek gibi geliyor. Citoles kullandın mı hiç daha önce?
canm ben bes yıl erteledim bu ankisiyete panik atak yuzunden cocuk sahibi olmayı ve cok pismanım sora bi cesaret dedim ve tamda gunde iki xanax paxera artı dideral kullanirken hamile kaldım ogrendigimde cok korktum sorasında nazan aydına gittim butun sorularimi korkularimi ona danstım ve birlikde bi yol cizdik cok sukur sorunsuz 34 haftaya yani sekiz aya geldim son bir ayım kaldı cok sukur bebekde gayet saglıkli sadece paxerayı braktım ilk uc ayım inan ful xanax la gecti sora yavas azattim ve ihtiyac duymamaya basladım diderali ve lustrali hala kullaniyorum kadin dogumcum kendini bole iyi hissediyosan kullanabilirsin tabi dedi sende korkma evet bazi doktorlar cok katı risk goruyolar ve o riske girmek istemiyolar hic takma kafana korkmada herseyin bi caresi varMerhaba kızlar yaklaşık 1 yıldır anksiyeteyle mücadele ediyorum. dr kontrolünde cipralex kullanıyordum 2 ay önce hamilelik şüphem oldu ve korktum bebek varsa bişey olur diye bir anda kestim ilacı bilinçsizce... geçen hafta bir kriz geçirdim yoğun kaygı yaşadığım bir dönemdi ve doktorum sabah 0.5 akşam 0.5 xanax ile 10 mg cipralex yazdı. aşırı çarpıntı durumunda da dideral alıyorum nadiren. tabi ben çok bebek istiyorum, bir yandan hamile kalmak daha iyi gelir odak noktam bebeğim olur dikkatimi ona veririm diye düşünüyorum bir yandan da korkuyorum ilaçları bırakmaya çok kararsızım... burada yalnız olmadığımı bilmek beni çok rahatlattı bu anksiyete kabusunu yaşamayan anlayamıyor gerçekten... tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var...
ayyy o kadar iyi geldi ki bu yorum bana anlatamam :) bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı benim başıma :) antidepresanlar bir yana benim o kadar çarpıntım oluyor ki bazen dayanamıyorum dideralsiz geçmiyor asla... diderali her gün mü alıyosun pekii??canm ben bes yıl erteledim bu ankisiyete panik atak yuzunden cocuk sahibi olmayı ve cok pismanım sora bi cesaret dedim ve tamda gunde iki xanax paxera artı dideral kullanirken hamile kaldım ogrendigimde cok korktum sorasında nazan aydına gittim butun sorularimi korkularimi ona danstım ve birlikde bi yol cizdik cok sukur sorunsuz 34 haftaya yani sekiz aya geldim son bir ayım kaldı cok sukur bebekde gayet saglıkli sadece paxerayı braktım ilk uc ayım inan ful xanax la gecti sora yavas azattim ve ihtiyac duymamaya basladım diderali ve lustrali hala kullaniyorum kadin dogumcum kendini bole iyi hissediyosan kullanabilirsin tabi dedi sende korkma evet bazi doktorlar cok katı risk goruyolar ve o riske girmek istemiyolar hic takma kafana korkmada herseyin bi caresi var
hergun yarım alıyodum sora ceyrege dusurdum doktor yarım dedi ama ben ceyrek yetiyo diye öyle devam ediyorum sende korkma canım insaallah hayrlisiyla saglkla kolaylıkla cocuk sahibi olursun hic endise etme baslarda korkular falan oluyo suan imkasiz gelebilir sana belki ama bende senin gibi hatta inan daha beterdim sokaga cikamiyodum ilacsiz bebegi hissetmeye basladıkca o gucu kuvveti Allah veriyo icine bence sen bi kadın dogumcuya git öncelikle hormonlarna vitaminlerine baktr daha fazla ertelemeayyy o kadar iyi geldi ki bu yorum bana anlatamam :) bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı benim başıma :) antidepresanlar bir yana benim o kadar çarpıntım oluyor ki bazen dayanamıyorum dideralsiz geçmiyor asla... diderali her gün mü alıyosun pekii??
Çooookkk geçmiş olsun o kadar iyi anlıyorum ki... Kadın doğuma gittim geçen ay gebelik düşünüyorum diye herseyim iyi çıktı çok şükür tsh ım yüksekti bir tek tiroid ilacına başladım d vitamini + folik asit tüm hazırlıkları yapmıştım ki yine bir atakla tüm her şey alt üst olduhergun yarım alıyodum sora ceyrege dusurdum doktor yarım dedi ama ben ceyrek yetiyo diye öyle devam ediyorum sende korkma canım insaallah hayrlisiyla saglkla kolaylıkla cocuk sahibi olursun hic endise etme baslarda korkular falan oluyo suan imkasiz gelebilir sana belki ama bende senin gibi hatta inan daha beterdim sokaga cikamiyodum ilacsiz bebegi hissetmeye basladıkca o gucu kuvveti Allah veriyo icine bence sen bi kadın dogumcuya git öncelikle hormonlarna vitaminlerine baktr daha fazla erteleme
malesef canm o heycan stres tetikliyo ama vazgecme ataklarin yeniden gelmesi yasadgn stresten kaynakli icten ice korku yasiyo insan nasl olur neler gelicek basima diye ama hic bunlari dusunme inanki bi sekilde zorda olsa geciyo kendine guvenin artiyo zamanla zaten cok zorlandgn zamanda doktorlar bi sekilde yardmci olucakÇooookkk geçmiş olsun o kadar iyi anlıyorum ki... Kadın doğuma gittim geçen ay gebelik düşünüyorum diye herseyim iyi çıktı çok şükür tsh ım yüksekti bir tek tiroid ilacına başladım d vitamini + folik asit tüm hazırlıkları yapmıştım ki yine bir atakla tüm her şey alt üst olduneyse biraz toparladım gibi şimdi umudumu kaybetmiyorum
yanlz degilsin tabiki okadar cok varki bu sorunu yasayan lar daha kotu durumlarda olup cocuk sahibi olanlar var sen kendini ne kadar iyi hissedersen bebekde okadar iyi oluyoİyi ki varsınız yanlız olduğunu bilmemek çok güç veriyor insana
Bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu 2 aylık evliyim cok istiyordum anne olmayi ama öğrendiğim gunden beri içimde bir stres bir kaygi geceleri uyuyamiyorum gun icinde iyiyken birden daralma nefes alamama oluyor psikiyatriye gidicem yarın psikologa da gidiyorum oncesinde ilac kullanimim olmadi hic lütfen cevap yazin bu süreç normal demi tek benim başıma gelmiyor inanin hiç iyi degilim nolur mesajimi goren benim gibi olan yazsinMrb..benimkide 3 cu ayimda baslamisti cok zor gunlerdi..ataklar mahvetmisti..ama sukur saglikla dogdu oglum..
Ilk 3 ay mi kullandınızben ilk ay ogrendigimde nazan aydına gittim psikiyatri o bana 0.5 i gunde dort ceyrek seklinde icmemi soledi lustrale baslatti tabi bazen arta biliyodu dozaj panik hallerim oldugunda ama sorun degil dedi ilk uc ay bu sekilde gecti sora yavas yavas azaltarak brakmaya calis dedi zaten lustralin etkisi baslayinca cok sukur ihtiyacımda azaldı suan ayda bir yada iki kere nadir 0.5 in yarisini alyorum cok cok daralırsam
hic korkma bole hissetmen normal hem psikolojik hem hormonel olarak etkiliyo insanı ama yardim alarak kolay bi sekilde gecer bu surec kendini hic skmaBende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu 2 aylık evliyim cok istiyordum anne olmayi ama öğrendiğim gunden beri içimde bir stres bir kaygi geceleri uyuyamiyorum gun icinde iyiyken birden daralma nefes alamama oluyor psikiyatriye gidicem yarın psikologa da gidiyorum oncesinde ilac kullanimim olmadi hic lütfen cevap yazin bu süreç normal demi tek benim başıma gelmiyor inanin hiç iyi degilim nolur mesajimi goren benim gibi olan yazsin
Merhaba, xanax kullandınız , bebeğiniz sağlıklı doğdu mu?Xanax kimler alıyor arkadaşlar? Xanax alıp doğum yapanlar da yazabilir mi? Mecbur kaldığında alıyorum ama doktorum alma diyor.. Bu sefer tedirgin içtiğim için hap sakinleştirmiyor da şu günler nasıl geçecek bilmiyorum