Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

oncesinde ne kullaniyodun gebelik oncesi degismesi daha iyi olmus bi yonden eger citolesi kesmicekse. cunku hem gebelik hem ilac degisimi daha cok sarsardı bende biraz oyle oldu xanax olmasa inan bas edemezdim lustrale alsma evresiyle bende bide asırı halsiz geciyo ilk haftalar gebelikden oldugnu sanmiyorum bence ilaclar yuzunden ama cunku xanax aldgmda daha iyi hissediyorum ama korkma yaa benden daha cok korkamazsn inan ama yasamasan bilemiyo insan oyuzden hic endise etme

Benimde 7 aylık oldu siz başlarda mı xanax aldınız ve nasıl kullandınız
ben ilk ay ogrendigimde nazan aydına gittim psikiyatri o bana 0.5 i gunde dort ceyrek seklinde icmemi soledi lustrale baslatti tabi bazen arta biliyodu dozaj panik hallerim oldugunda ama sorun degil dedi ilk uc ay bu sekilde gecti sora yavas yavas azaltarak brakmaya calis dedi zaten lustralin etkisi baslayinca cok sukur ihtiyacımda azaldı suan ayda bir yada iki kere nadir 0.5 in yarisini alyorum cok cok daralırsam

Yardımınıza çok ihtiyacım var hamile olduğumu öğrendim iki tane ilaç kullanıyorum piskiyatrim kulanip kullanmamayı bana bıraktı kadın dogumcum tepki gösteriyor ama ben ilaçsız yasayamam zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok kötüyüm ne olur bana yardım edin

Yardımınıza çok ihtiyacım var hamile olduğumu öğrendim iki tane ilaç kullanıyorum piskiyatrim kulanip kullanmamayı bana bıraktı kadın dogumcum tepki gösteriyor ama ben ilaçsız yasayamam zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok kötüyüm ne olur bana yardım edin
İlaçlarınızın adı nedir bende bıraktım şuan 6 aylık hamileyim Allah yardım ediyor bebeğe odaklanoyirsun zaten azalta azalta kesin azar azar

Ben 4.5 Ayimdayim ikiz gebelik geciriyorum. Sukur cocuklarim iyi ama ben her gun onlaea bir sey olacak diye agliyorum. Herkes ikiz gebeligin zorluklarini erken dogumu biri birinden daha buyuk olur diye zirvaliyor. Yok ruya gordum onun kilosu niye boyle yok bilmemne. Cevre baskisi da uzerine geldi kendi endisem yetersizmis gibi.

Ben 4.5 Ayimdayim ikiz gebelik geciriyorum. Sukur cocuklarim iyi ama ben her gun onlaea bir sey olacak diye agliyorum. Herkes ikiz gebeligin zorluklarini erken dogumu biri birinden daha buyuk olur diye zirvaliyor. Yok ruya gordum onun kilosu niye boyle yok bilmemne. Cevre baskisi da uzerine geldi kendi endisem yetersizmis gibi.
İlaç kullanıyor musunuz

Benim gibi ilaç kullanan yok mu arkadaşlar desteğe çok ihtiyacım var
ben varım canm korkma en basndan beri kullanyorum 34 haftalık olduk cok sukur bi sknti olmadı doktor kontrolunde lustral artı ceyrek dideral artı zaman zaman xanax hatta ilk uc ay duzenli hergun aldım xanax prof.nazanaydın la basladım onun sayesinde skntsz rahat bi hamilelik geciryorum cok sükür ben ki aşırı derecede panik atak ankisiyete rahatsizligi olan biriydim bes sene erteledim bu sebeple cocuk sahibi olamam ben ilacsz mumkum degil diyodum ama oyle degilmis ve sunuda unutma eger kotu bise olucagi varsa sen ilac kullanmasanda o olur zaten doktorlarina guven gerisini dusunme hersey olucagna variyo bebegin saglıkla dogucagi yazlmissa Rabbim onu her turlu korur saglkla kucagna almayi nasip eder

ben varım canm korkma en basndan beri kullanyorum 34 haftalık olduk cok sukur bi sknti olmadı doktor kontrolunde lustral artı ceyrek dideral artı zaman zaman xanax hatta ilk uc ay duzenli hergun aldım xanax prof.nazanaydın la basladım onun sayesinde skntsz rahat bi hamilelik geciryorum cok sükür ben ki aşırı derecede panik atak ankisiyete rahatsizligi olan biriydim bes sene erteledim bu sebeple cocuk sahibi olamam ben ilacsz mumkum degil diyodum ama oyle degilmis ve sunuda unutma eger kotu bise olucagi varsa sen ilac kullanmasanda o olur zaten doktorlarina guven gerisini dusunme hersey olucagna variyo bebegin saglıkla dogucagi yazlmissa Rabbim onu her turlu korur saglkla kucagna almayi nasip eder
İnşallah bir şey olmaz bende ankisiyete ve OKB var ilacssiz duramıyorum internette yazılanları okuyorum yok ilk üç ay bebekte otizime neden oluyor yok şöyle yok böyle oku oku daha kotu oldum ilacssizda yaşamam mumkun değil ilaçla bile çok iyi değilim artık rabbimin takdiri inşallah bir şey olmaz

İnşallah bir şey olmaz bende ankisiyete ve OKB var ilacssiz duramıyorum internette yazılanları okuyorum yok ilk üç ay bebekte otizime neden oluyor yok şöyle yok böyle oku oku daha kotu oldum ilacssizda yaşamam mumkun değil ilaçla bile çok iyi değilim artık rabbimin takdiri inşallah bir şey olmaz
o yorumlari okuma hatta internette hic oyle arastrmalar yapma sakın boz yere kendini huzursuz etme inan senin huzursuz skntili olman bebege ilaclardan daha cok zarar veriyo bunlari dusunme evet baslarda bende oyleydim huzursuzdum cok korkuyodum heran bise olucak diye ama olucagi varsa zaten olucak bunun onune kimse gecemez sen ilac kullanmasanda bunlar olabilicek seyler sen sadece bebegini dusun onun icin yapicaklarini dusun internette hastaliklara ilaclarin neler yapicagna degil bebek esyalarina bak bol bol kz olursa ne isim erkek olursa ne isim koyarim bunlari dusun inan sen ne kadae iyi hissedersen oda okadar iyi olur Allahi izniyle

Kızlar bende hamile kalmak istiyorum ama doktorum hamileykwn paxera kullanamayacağımı belirtti. Citoles kullanıp sağlıklı gebelik geçiren var mı?

Bence bu sayda oylamaya da açılmalı. Her doğum yapan kişi anketi işaretlemeli. İlaç kullanırken doğum yaptım çocuğum sağlıklı doğdu veya doğmadı gibi. Ne dersiniz kızlar?

X