Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Mrblar hayirlil olsun oncelikle Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..o durumlari bende yasadim merak etmeyin tek degilsiniz 2021 de dogum yaptim ben..zor bir surecti..kendinizi yanliz hisstmeyin bu durumu yasayan bir cok gebe var..bol dua edin bide yanliz kalmayin telefonla dahi olsa konusun kafanizi dagitin..bu gunler gececek emin olun yeterki sabirli olun olumlu dusunun..psikiyatriye gittiniz mi?

Bana paxeradan baska hiç bir ilaç etki etmeyecek gibi geliyor. Citoles kullandın mı hiç daha önce?
Ben de gebelik düşündüğüm için paxerayı bıraktım. Cipralex 10 mg geçtim. İlk 1 ay iyiydim ama sonra birden ataklar geldi. Uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum bir yandan çalışmaya çalışıyorum. Henüz hamile değilim ama kalınca napıcam bilmiyorum her şeyden korkuyorum yani

Nasılsınız. Ben de hamilelik düşünüyorum ama düşünürken bile hastalandım napıcam bilmiyorum
Geciktirmeyin sakın ben bide üstüne tüp bebekle uğraştım ben de hep ertelemiştim…Şimdi artık vücudum bişeylerle uğraşmaktan yorgun düştü sanırım tepkisiz :) ilaçsız ben de yeni hamileyim öprendğim an bıraktım zaten az içiyordum cymbalta muadili ilaç içiyordum…Allah gücünü sabrını veriyo bebekte size iyi hissettiriyo merak etmeyin

Ben cipralex 10 mg içiyorum ama yetmiyor diye düşünüyorum çok kötüyüm dua edin

Lustral mide ağrısı yaptı mı sizde hiç

Selam kızlar panik kardeslerim nasıl olucak nolucak aman ilac kullaniyorum bebek de sorun olurmu diye korkarak gecen aylar sonunda bebisimi kucagima aldim saglikla inanın stres yaptgmzla kaliyoruz hic korkmayin sadece sonunda ki guzel kavusmayi dusunun bebekleriniz icin kiyaftler ona alicagnz oyuncalari arastrin vaktinizi oyle seylerle doldurun inanin kavusunca yasadignz hic bi skntiyi hatralmicaksiniz dunya cok daha baska olucak

Arkadaşlar nolur bana yardım edin bu süreç geçici mi? Hamile kalmak istiyorum paxerayı bırakıp lustrale geçtim. Her gün atak yaşıyorum sanki paxeraya dönmeden yapamayacak gibi hissediyorum. Henüz hamile de değilim. Nasıl geçecek bu bir süreç mi. Benim gibi olan var mı? Böyle hamile kalmayacakmışım gibi hissediyorum ama elimde değil.

Mrb hamile kalmadan birakmasaydiniz keske.ilacinizi..hamile kaldiktan sonra temelli biraksaydiniz yada lusturala gecseydiniz..ilaca yeninbasadiysaniz ilk 10 gun yan etki yapiyor

Mrb hamile kalmadan birakmasaydiniz keske.ilacinizi..hamile kaldiktan sonra temelli biraksaydiniz yada lusturala gecseydiniz..ilaca yeninbasadiysaniz ilk 10 gun yan etki yapiyor
Aslında önceden denedim mideme dokundu başka bir ilaç daha alıyordum yanında folik asit. O ishal yapmış ama ben lustral yaptı sandım. Sonra cipralexe geçtik 1 ay kullandım ama o pek işe yaramadı bende. Şimdi tekrar lustral deniyoruz. Yani ilaç tutması da önemli o da yordu biraz beni.

Arkadaşlar merhaba nasılsınız bana destek olma imkanınız varmı acaba panik atak ile ilgili bir sayfa açtım diğer annelere yardım etmek için ..

Son düzenleyen: Moderatör:
canik hic korkma biraz sabret yavas yavas etkisini gostericek merak etme bende paxerayi brakip lustrale gecmistim hamile oldugmu ogrenince baslarda biraz ssarsiyo ama sorasinda baya farkediyo ayni seyleri yasadim yannda xanaxla zor idare etttim brakamiyodum hc bi sekilde xanax i ama lustral faydasj baslaynca xanax i tamamen braktim cok sukur

Çok teşekkür ederim ya içim biraz rahatladı sağolasın bebiş nasıl bir sıkıntı çıkmadı değil mi?

Çok teşekkür ederim ya içim biraz rahatladı sağolasın bebiş nasıl bir sıkıntı çıkmadı değil mi?
yok canım cok sukur gayet saglıklı hic korkma inan senin sklman bunalman daha cok zarar veriyo hic kafana takma olucagi varsa ilac icmesende bi sekilde olur Rabbim hayrlisini sagliklisini nasip etsin İnsaallah

yok canım cok sukur gayet saglıklı hic korkma inan senin sklman bunalman daha cok zarar veriyo hic kafana takma olucagi varsa ilac icmesende bi sekilde olur Rabbim hayrlisini sagliklisini nasip etsin İnsaallah
Aminn canım çok teşekkürler Allah razı olsun içim rahatladı biraz daha ki lustral de etki etmeye başladı çok şükür. Rabbim tüm bebekleri sağlıklı etsin şifa versin

Hanımlar merhaba. Panik atak gelince neler yapıyorsunuz ben direkt sigaraya sarılıyorum. Bu durumu almak istiyorum. Önerileriniz var mı?

Arkadaşlar merhaba 1,5 yıldır panik atak hastasıyım ve Paxil 20 mg kullanıyorum ancak geçen ay hamile olduğumu öğrendim ve doktorum hemen paxili kesti , suan 25 gündür paxil kullanmıyorum 8 haftalık hamileyim şuana kadar pek sıkıntı yaşamadım ama çok korkuyorum bu sabah bir sıkıntı ile uyandım kahvaltımı zor yaptım benim atak gelince mideme vuruyor ve haftalarca birşey yiyemiyorum doktorum mecbur kalmadıkça antidepresan içmicez dedi eğer mecbur kalırsak 3. Aydan sonra selectra içebilirsin dedi, benimle aynı durumu yaşayanlar şütfen yardım

Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen panik atak hastasıyım paxil kullanırken hamile kaldım ve doktorum hemen paxili kesti. 25 gündür ilaç almıyorum suana kadar pek bişey olmadı ama bugün içimde bir sıkıntı ile uyandım ve sanki atak gelecekmiş gibi hissediyorum 8 haftalık hamileyim benim gibi olanlar şütfen mesajımı görün nasıl atlattınız kendimi çok çaresiz hissediyorum atak gelicek mi korkusu beni bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…