psikiyatrist ilacı direk kes düşük miligram olduğu için sıkıntı olmaz
başlarda sıkıntı yaşayabilirsin (ki şu anki durumun bence )ama bu hastalığın tekrarladığı değil ilacı bıraktığın içindir dedi. bazıları hamilelik boyunca kullandırır bazısı ilk üç ay kullandırmaz ben kestiririm dedi valla benim de istediğim bir cevap değildi ama bir de bir üniversite hastanesine git psikiyatrik ve kadın doğum birlikte bu süreci tamamla dedi. Ben kestim yarın da kadın doğum kontrolüne gideceğim bakalım hocam da ne diyecek ama dün bir doktor keşfettim Prof.Dr. Nazan Aydın, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı özellikle doğum ve sonrası kadın ruh sağlığı konusunda çalışmaları var. Ve bizim gibi katı düşünmüyor kaygı stres olduğunda ilaç tedavisi mümkün olduğunu diğer türlü annenin yaşam kalitesi düşecek ve bebeğine bunun daha fazla zararı olduğundan bahsediyor. Havalar ısınıyor yürüyüş yapmaya çalış bana çok iyi geliyor doğal seratonin esneme hareketleri yap çünkü kaslar kasılıyor gevşemek lazım. bir de kafanı sürekli meşgul et ama ezbere bir iş değil. örnek bir el işi yapıyorsan sayarak yapacağın bir iş olsun. Çünkü düşünmek daha çok tetikliyor. Benim yaşım 39, kilom var plansız bir gebelik oldu
. Rabbim herkesin kucağına sağlıkla nasip etsin biraz da tevekkül etmek lazım. Rabbim karnımızdaki canlının eğer ki bir kaderi varsa nasibi varsa olacaktır. Yoksa da ne yapsak nafile. Bir de biz düşük miligram ilaç kullanan insanlarız biraz mücadele edelim en azından ilk üç ay. Çok uzattım ama iletişim halinde olmak isterim destek oluruz birbirimize.